Pluspunten
Je besteld en je hebt het de volgende dag in huis, bij retour sturen wordt alles heel snel afgehandeld! Ik ben Super tevreden en mijn kids ook...ga zeker vaker bestellen! Top service!
Pluspunten
Kleertjes.com heeft een groot en gevarieerd aanbod van kinderkleding.
Pluspunten
Ik kan me geen betere service bedenken dan bij Kleertjes.com !
VerbeterpuntenNee, ga zo door ! Ik ben heel blij met jullie
Pluspunten
Goede aanbiedingen...
VerbeterpuntenHet is niet alles zo als op foto op de site...
Pluspunten
VerbeterpuntenKleren voor wat oudere kinderen. En als je een maat selecteert dat die maat geselecteerd blijft.
Pluspunten
Klantvriendelijk en zeer service gericht
Pluspunten
Snelle levering! Zeer gemakkelijk retourneren. En altijd een klein extraatje in de doos... kids blij
Pluspunten
Super snelle levering, ondertussen op de hoogte gehouden over het pakket en duidelijke instructies mocht je willen retouren maar dat was in ons geval niet nodig
Pluspunten
Pluspunten
Alles snel binnen gekregen, ook wat terug gestuurd, was geen probleem. Blij met mn aankopen. Sale is ook echt sale! Leuke prijzen.
VerbeterpuntenTerugbetaling zou iets sneller mogen
Pluspunten
Snelle levering en goede service. Daarnaast goede kortingen. Al meerdere keren besteld. Nooit problemen.. ook niet met retouren
Pluspunten
Ze hebben een snelle levering en superleuke kleertjes van goede kwaliteit! Ik ben een heel tevreden klant
Pluspunten
Snelle levering en hele mooie kleding.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Snel in huis! Fijne service!
Pluspunten
overzichtelijke website, scherpe prijzen, leuke merken, makkelijk en veilig betalen.
Pluspunten
Overzichtelijke website
Pluspunten
Uitstekende service en snelle levering
Pluspunten
Grote fan van kleertjes.com, de webwinkel is ontzettend fijn om mee te werken (helaas te fijn voor mn portemonnee). De producten worden duidelijk omschreven. De levertijd is geweldig en alles wordt heel netjes in een doos afgeleverd, nog nooit gehad dat iets niet goed verpakt zat.
VerbeterpuntenBij de zoekfunctie zoek ik altijd op maat en af en toe gebeurt het helaas dat de maat van dat product, waar ik dan net heel enthousiast over ben, er niet meer bij zit. Wellicht een verbeter-tipje om dan die producten dan ook niet te laten zien.
Pluspunten
Leuke merken, snelle service. Helemaal top
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over kleertjes.com. Al jaren bestel en retourneer ik naar tevredenheid. Ook als er weleens iets mis is met de kwaliteit van een van de producten wordt dit naar tevredenheid en zonder enige problemen opgelost.
Pluspunten
Snelle levering snelle retourverwerking
Pluspunten
Ideale webshop. Navigeert snel. Kleertjes.com heeft heel veel keuze. Voor jong en oud. Mijn jongste zoon is 4, de middelste 9 en de oudste 12. Ik kan alles nog steeds in 1x bestellen. En alles is super snel in huis.
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.