Pluspunten
Het is een plezier om te shoppen en met de vele leuke acties is het nog leuk voor de portemonnee ook
Pluspunten
Veel keus en snelle levering.
Pluspunten
Uitgebreide collectie, regelmatig kortingsacties. Fijn dat retourneren nu gratis is.
VerbeterpuntenVerzendkosten bij bestellingen onder de 49 euro vindt ik jammer.
Pluspunten
Goede kleding en merken
VerbeterpuntenRetourzendingen veel te langzaam en als je daarna iets. als je iets nieuws besteld betaal je weer verzendkosten. Niet van deze tijd. Ik bestel er niets meer tenzij ik zeker weet dat het niet retour hoeft.
Pluspunten
mooie kleertjes voor een goede prijs, scherpe aanbiedingen en het word op tijd geleverd. Ook vind ik de website overzichtelijk (goede navigatie)
Pluspunten
Snel goed kwaliteit. Top site!!
Pluspunten
Goede service qua levertijd e.d. en leuke acties!
Pluspunten
Groot aanbod Leuke gevarieerde collectie, ik haal er regelmatig hele leuke stoere kleertjes weg voor mijn kleinkinderen. Iets waar mijn dochters heel blij van worden ;)
VerbeterpuntenJullie website loopt me soms vast op de I-phone, maar gelukkig kan ik mijn winkelmandje dan oppakken van af mijn computer thuis en de bestelling versturen.
Pluspunten
Ik vind het prettig en overzichtelijk winkelen. Goede selectiemogelijkheden. Daarnaast worden mijn pakketjes snel en keurig verpakt geleverd. Gratis retourneren vind ik een grote plus.
VerbeterpuntenHeb ik niet, alleen maar 10 en.
Pluspunten
goeie website, snelle levering, makkelijk terugsturen.
Verbeterpuntenna bestelling blijkt iets er niet meer te zijn, paar keer gebeurd
ik kreeg na betaling een reminder dat mijn winkelmandje nog openstond. Ik schrok even en dacht dat er iets mis was. Na een telefoontje bleek alles in orde. Alleen dit mailtje zorgde wel voor verwarring.
Pluspunten
snelle levering veel keuze veel korting
Pluspunten
Top bedrijf! Snel makkelijk super service
Pluspunten
Snelle levering, topkledij! Altijd tevreden over mijn bestellingen!
Pluspunten
De bestelling wordt altijd op tijd geleverd. De website vind ik overzichtelijk.
VerbeterpuntenIk vind het heel vervelend dat ik vaak de pech heb dat één, twee of drie dagen na mijn bestelling dezelfde producten (extra) zijn afgeprijsd. Hierdoor voel ik me soms toch wel in de maling genomen. Als ik bijvoorbeeld op donderdag een bestelling plaats dan komt het vaak voor dat er vanaf vrijdag ineens een extra kortingscode te gebruiken is. Deze pech heb ik naar mijn inziens te vaak.
Pluspunten
kwalitatieve mooie kleding, scherp geprijsd. snelle levering en gratis retourneren. duidelijke foto's op de site, aankopen vallen nooit tegen.
Pluspunten
Leuke kleding merken. Overzichtelijk zoeken. Vaak mooie aanbiedingen.
Pluspunten
Heerlijk om te shoppen in de webshop omdat er zoveel keus is!
Pluspunten
Een prachtige online winkel! Alles wat je wilt voor je kinderen. Wij hebben een dochter en zoon en voor beiden is Kleertjes.com de kledinghemel. Merken van goede kwaliteit en volop keuze. Is de prijs een obstakel? Dan gewoon wachten tot de sale: de kortingen zijn niet mis!
VerbeterpuntenLastig, omdat ik zo positief over Kleertjes.com ben. Misschien dan deze tip: kleding uit oude seizoenen (bv '17) niet meer tonen.
Pluspunten
Leveren snel, goede kwaliteit en hebben interessante acties.
Pluspunten
snel, goede service, mooie producten
Verbeterpuntenvoorbeelden met een product dat je weer goed kunt combineren met een ander product.
Pluspunten
Prima produkten, snelle levering, betalen achteraf mogelijk
VerbeterpuntenWebsite te traag wanneer je gefilterd hebt en meer dan 400 produkten wilt bekijken
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.