Pluspunten
Zeer snelle en nette service. Vriendelijke mensen aan de telefoon en via de mail. Ik ben en blijf fan van dit bedrijf!
Pluspunten
Goede acties. Het filteren is erg makkelijk te hanteren en veelzijdig. Enorme keuze aan producten. Zeer snelle levering; je kan tot s avonds laat bestellen en dan wordt het de volgende dag geleverd. Je kan ook de verzendkosten voor een jaar afkopen. Ideaal. De klantenservice reageerd ook snel en adequaat. Ik ben zeer tevreden over kleertjes.com.
VerbeterpuntenAls je in een filter een andere categorie kiest, moet je alle filters (geslacht, maat, merk) weer opnieuw instellen. Het zou makkelijk zijn als dit blijft staan.
Pluspunten
Ruime Keuze en mooie kleding Kadootje bij de bestelling voor kinderen
Pluspunten
Zoooo blij met kleertjes.com!!
Pluspunten
leuke sale, snel en goed thuis bezorgd
Pluspunten
Snelle en nette levering. Goede service.
Pluspunten
Snel geleverd, makkelijke site, je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens bestel en leverproces. Kleding wordt mooi verpakt.
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Leuke kleding, goede website, bijna gratis retourneren, ideaal betaalgemak, gewoon helemaal ons ding, al járen.
VerbeterpuntenEr zijn wat ons betreft geen verbeterpunten te bedenken.
Pluspunten
Ik hoorde van veel moeders om me heen over deze website dus besloot eens een kijkje te nemen. Ben blij verrast met het aanbod en ook nog voor een leuke prijs, helemaal super!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Super snelle levering. Betrouwbaar en mooie kwaliteit!
Pluspunten
leuke acties, snelle levering, goede kwaliteit.
Pluspunten
Goede service, ook als er iets is makkelijk in contact te komen en helpen je goed!
Pluspunten
snelle levering goede acties
Verbeterpuntenzo doorgaan!!
Pluspunten
Ik bestel hier al jaren kleding voor mijn dochters. Het ziet er altijd goed uit.Als er iets niet goed is dan mag je het altijd terugsturen en krijg je je geld terug!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit fijne site en makkelijk artikelen te retourneren.
Pluspunten
prima geregeld, snelle service!
Pluspunten
Aangename en overzichtelijke site met leuke aanbieidngen!
Pluspunten
Leuke collecties, praktische website, snelle levering. De eerste plek waar ik kijk als ik nieuwe kleding voor de kinderen zoek!
Pluspunten
Super nette en overzichtelijke website!
Pluspunten
Snelle levering, veel keuze uit verschillende merken
Pluspunten
Fijne website, snelle levering, mooie aanbiedingen
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.