Fijne webwinkel

Zeer fijne webwinkel, bestellen is makkelijk, veel verschillende merken en goede aanbiedingen op zijn tijd. Bezorging altijd snel.

Mooie site veel keus voor de kids snelle levering

Kapotte kleding bezorgd

De kleding die ik besteld had bleek bij levering kapot. Een rits stuk van een broek en een gat in een broek.

Veel keus en snelle levering

Bij Kleertjes hebben ze een groot assortiment een prima levering en zelfs retourneren gaat makkelijk.

Snelle levering en vlotte verwerking van retouren.

Snelle levering en juist behandeld door klantenservice!!

Binnen 1 dag geleverd. Juist geholpen door klantenservice toen de kortingcode niet werkte. Pas opgehangen toen alles was opgelost. Kleding ook van goede kwaliteit. Dikke 5 sterren waard.

Fijne webwinkel

Mooie kleding. Prettige aanbiedingen. Tijd genoeg om te passen en als moet te retourneren. Vooral de afterpay er aan gekoppeld is prettig zodat je alleen betaald wat je houd en niet hoeft te wachten op je geld.

helmaal blij mee!

De 3 bestelde broeken werden de volgende dag keurig bezorgd, passen mooi bij mijn zoon, leuke kortingen, top.

Goede kwaliteit van kleding, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Super snelle service

Snel verzonden. Netjes verpakt Mooie collectie

Fijne duidelijke webshop

Wat een fijne, duidelijke webshop! Ook als je even hulp nodig hebt helpen ze je snel en correct! Ik bestel de kleding voor mijn kids hier! Vaak een dag later al in huis, en altijd goede aanbiedingen!

Top jas

Super fijne jas en makkelijk binnenste buiten te doen. Kan wel iets langer maar kind erg blij en ziet er erg leuk uit.

Grote keuze tegen voordelige prijzen.

Zeer overzichtelijk website met een enorme keuze tegen een scherpe prijs.

Retour niet verwerkt

Bestel al jaren bij kleertjes.com na alle tevredenheid. Maar helaas na mijn laatste retourzending van 1,5 mnd geleden wacht ik nog steeds op teruggave van mijn geld…

Geweldige service

Contant met klantenservice is heel prettig. Wordt vriendelijk te woord gestaan. Snelle levering, mooie producten

Veel keus Kwaliteit Mooie verschillende merken Veilig Snel Makkelijk

Normaal goed maar laatste bestelling niet

Ik bestel hier vaker en dat loopt eigenlijk altijd goed. Maar ik heb 10 dagen geleden een bestelling geplaatst die er nog steeds niet is ondanks bellen met klantenservice en mailen. De bestelling blijft ergens hangen maar ik wacht nog steeds. Dat vind ik niet klantvriendelijk.

Uitstekende service

Vrijwel alle kleding voor de kids kopen we bij kleertjes.com. Er zijn vaak leuke korting acties en de service (en retour service) is top geregeld!

Een fijne overzichtelijke website waar ik vaak kleding koop voor mijn jongens

Leuke kleding

Fijne duidelijke site met leuke kleertjes. Alles netjes ontvangen en retouren gaat ook prima. Fa hier vaker bestellen.

Fijne website

Fijne website, alle mooie merken, snelle levering en een erg makkelijke retourservice.

Altijd oede en snelle service

Snel geleverd. Producten zoals verwacht. En mocht er een keer iets niet passen is retour sturen ook makkelijk.

Leuke kleding, snelle levering

Één van m’n favoriete webshops. Leuke merken en nog belangrijk snelle levering! Klantendienst is ook top als er vragen zijn ivm levering. Aanrader!

Ik bestel regelmatig bij Kleertjes.com en ze hebben leuke acties en goeie service. De pasvorm van sommige merken is anders aangegeven maar dat is eenmaal bekend bij sommige merken.

Één van de beste webshops

Kleertjes.com is al jaren mijn favoriete webshop. Overzichtelijke site, goede filteropties, leuke kortingsacties, fijn assortiment voor zowel jongens als meisjes. Eén keer een klacht gehad omdat er een print op een T-shirt na 1x wassen was verdwenen, ze deden niet moeilijk en ik kreeg mijn geld terug. Kortom, een dikke aanrader!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum