Top als altijd

Snelle levering, heerlijke jas. Niet echt warm, maar als tussenjas bij droog weer top

Snelle levering kwalitatief goede en leuke kleding

Ik vind het positieve aan kleertjes.com dat ook daar waar je minder geld wil besteden of hebt te besteden dat er altijd wel verschillende mooie en dus kwalitatieve kleding te koop is dmv altijd een 'sale aanbod' of lopende acties

Mooi, leuke prijsjes en snel!

Kleertjes.com, ideaal met zoons die je niet mee naar de stad kunt/wilt nemen haha! Ze shoppen zelf mee, alleen dan vanaf de bank! Helemaal top! Alles is altijd snel en goed geleverd! Altijd tevreden! En bij vragen snelle reacties!

Super leuk Gelijk gaan dragen ,!!

Zeker volgende bestelling weer .

Super webshop met goede service, veel keuze en snelle verzending.

Ik shop hier erg graag voor mijn beiden zoons. Er is super veel keuze en het is zo lekker gemakkelijk te combineren als je van meerdere merken iets wilt. De prijzen komen overeen met de aanbieders en je kunt regelmatig gebruik maken van extra kortingsacties. Kleertjes.com is eigenlijk de eerste site waar ik op kijk als ik iets nodig heb :) Ook retourneren is geen probleem en super simpel. Het contact bij vragen super vriendelijk en oplossingsgericht. Ik hou er van.

Fijne webshop!

Fijne webshop! Veel keuze in leuke producten. Snelle service; pakketjes worden snel verzonden. Kleding komt in goede staat aan.

Leuke kleding en altijd netjes en snel in huis!

Groot aanbod aan leuke en verschillende merkkleding. Kan hier altijd goed slagen voor beide jongens.

Overzichtelijke webwinkel en snelle levering

Retourzending duurt te lang

Als er producten getour gezonden worden. Dan duurt het erg lang voordat die verwerkt zijn

Altijd een goede ervaring

Als ik kleren online koop voor mijn kinderen is dat via Kleertjes.com. Veel keuze, goede keuze en veel kleren met korting. De levering is altijd goed en snel. Ook bij het terugsturen van kleren is dit zonder problemen verlopen.

Uitgebreid assortiment, mooie merken. Supersnelle levering en ook de items die niet passen zijn eenvoudig en snel te retourneren!

Vaak de beste prijs voor de mooiste kindermerken

DE online kinderkleding website waar ik het liefste shop voor mijn kids. Snelle levering, goede service en mooie prijs/ kwaliteit.

leuke kleding en makkelijk te bestellen

het is een fijne site met leuke kleding. we hebben een super leuke jas gescoord en de site is snel en makkelijk

Joggingpak Vingino

Slecht kwaliteit lijkt wel pyama.. superdun ( echt geen winterkwaliteit)

Super snelle levering

Genoeg keuze, snelle levering en duidelijke e-mails! Ik bestel hier altijd graag!

Ruime keuze

Veel merken, snelle verzending. De zoek- & filterfunctie mag wel iets specifieker en makkelijker worden gemaakt.

Slechte kwaliteit en slechte klantenservice

Kleding kapot ontvangen. Foto gestuurd met duidelijk zichtbaar dat het kapot is. Ik moet het zelf terugbrengen naar het postkantoor. Mag het ook niet ruilen voor een andere want je moet dan opnieuw bestellen, maar de actie is inmiddels voorbij. Probleem wordt bij de klant gelegd, slechte kwaliteit EN slechte klantenservice dus!

Betaling

Het retour word niet optijd verwerkt waardoor ik nu een herinnering heb ontvangen. Ik betaal niet voor het geen ik niet heb afgenomen. Hopelijk word dit alsnog snel verwerkt er kan ik met riverty alsnog betalen.

Goede kwaliteit, fantastische service, goede prijs en snelle levering

Ik bestel al jaren kleding voor mijn vier kids via Kleertjes.com en heb nog nooit problemen gehad met levering of service. Echt een top site, met goede prijzen, mooie merken en een super service.

Snelle levering, alles compleet

Gewoon een prima service!

Klantenservice laat te wensen over

Ik krijg in een periode van 2 maanden 3x op een rij verkeerde artikelen geleverd. Als ik daarover mail, duurt het eerst enkele dagen voordat de klantenservice überhaupt reageert, vervolgens wordt mij niets geboden om mij tegemoet te komen. Ik moet zelf mijn retour regelen, wachten op mijn geld en dan ook nog een nieuwe bestelling plaatsen om alsnog de juiste bestelling te krijgen. Dat laatste heb ik natuurlijk niet gedaan. Ik heb dezelfde kleding wel bij een andere webshop besteld en had de volgende dag de bestelde items in huis, zo kan het dus ook. Een keer een verkeerde bestelling kan gebeuren, maar 3x op een rij en niets bieden ter compensatie, maar alles bij de klant neerleggen.. Nee voor mij geen kleertjes.com meer, kleren zijn leuk, maar dit werkt niet.

Veel keuze, leuke kleding, makkelijk te bestellen

Samen met de Kids kleding bestellen gaat heel makkelijk bij kleertjes.com. Alles in je winkelmandje en een dag later in huis. Super geregeld!

Winterjas voor kleindochter besteld, supersnel geleverd. Helaas bleek de kwaliteit van de jas iets minder, miet een lekkere warme winterjas, dus helaas, teruggestuurd..

Slecht

Helaas was de jas die besteld had te groot. Ik heb deze meteen terug gestuurd, na 8 dagen is de retourzending nog steeds niet verwerkt. Dit kan zelfs 14 werkdagen duren, belachelijk lang. Bij andere bedrijven, waar het ongetwijfeld ook druk is, gaat dit veel sneller.

Altijd top!

Ruime keus, makkelijk te bestellen, snelle levering. Al jaren klant naar tevredenheid!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum