Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen verbeterde punten
Pluspunten
VerbeterpuntenWanneer klantenservice foutje maakt, netjes oplossen met klant.
Pluspunten
Er is altijd een uitgenreide keize aan leuke, hippe kleertjes aan een goede prijs. Ook het puntensysteen waarmee je korting verzamelt is heel fijn.
Pluspunten
Snelle levering top
VerbeterpuntenIk kon helaas niet gebruik maken van afterparty. Ik wou dit graag alvast bestellen en was niet thuis, had mijn Rabo scanner niet bij mij. Met de kans dat de kleertjes die ik voor ogen had niet meer voorradig was.
Pluspunten
Mooie, mooi blijvende kleding voor een goede prijs.
VerbeterpuntenWebsite werkt soms wat onhandig bij het filteren van producten.
Pluspunten
Snelle service, leuke acties en goede voorwaarden
VerbeterpuntenUitgesteld bezorgdatum wordt vaak 'uitgestelde verzenddatum' , wat betekend dat het pakje pas de dag later komt in veel gevallen.
Pluspunten
Goeie merken, snelle levering en goeie uitverkoop.
Pluspunten
Overzichtelijke website, stoere kleding, goede prijs en bij sale ook echt leuk afgeprijsd!
Pluspunten
Super collectie, vaak aanbiedingen en acties, snelle bezorging, voldoende variatie in betaalmogelijkheden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Altijd alles keurig op tijd gekregen, retour of ruilen geen probleem.
VerbeterpuntenIk zou de zoekfunctie anders inrichten. Dus eerst jongen/ meisje en maat en daarna de categorie. Nu moet je steeds weer alles opnieuw invullen als je naast een broek ook bijv een vest wilt zoeken.
Pluspunten
Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld. Na een telefoontje werd dit meteen hersteld, ondanks de grote drukte in de uitverkoop. Super!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Maken beloften waar, snelle service
VerbeterpuntenLaat even weten of een retourzending is ontvangen
Pluspunten
Zeer snelle levering zoals belooft en prima kwaliteit en service
Pluspunten
Als je belt altijd behulpzaam met oplossingen dus erg prettig
VerbeterpuntenAls je een bestelling gedaan heb en je besteld die zelfde dag nog iets dat het als 1 pakket verzonden word
Pluspunten
Altijd snelle en juiste levering. Goede aanbiedingen.
Pluspunten
Dit bedrijf is mijn favorite webwinkel. Ze hebben een mooie duidelijke site. Ze hebben een betrouwbare snelle levering en de artikelen worden netjes en zorgvuldig ingepakt. Ook zit er altijd wel iets leuks voor de kinderen bij wat ik nog niet eerder heb meegemaakt. Ik bestel hier het liefst de kleren voor mijn 13 jarige zoon.
VerbeterpuntenHelemaal geen! Ga vooral zo door!!
Pluspunten
Goed bedrijf, zowel de website is makkelijk te bedienen als eventuele retour zendingen of defecten worden super opgelost. Voorbeeld voor zoals het online werkt.
Pluspunten
Zeer tevreden ook Kleertjes.com. Ook al meerdere keren goed geholpen door de klantenservice. 1 maal een kledingstuk zeer snel kapot en netjes mijn geld terug gehad. Altijd snel geleverd. En leuke kleding.
VerbeterpuntenEen app zou een leuke aanvulling zijn.
Pluspunten
Snelle levering, kwalitatief goede kleding, snelle restitutie na retourzenden
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.