Pluspunten
Erg netjes, contact is nooit nodig omdat alles perfect en snel verloopt. Altijd ook al zo geweest. Zeer tevreden, ik zal hier blijven bestellen en anderen dit aanbevelen.
VerbeterpuntenEnige jammere dat je niet meer kunt sparen voor leuke kortingen
Pluspunten
Grote collectie en in de sale veel goede aanbiedingen waardoor de wat duurdere merkkleding toch betaalbaar wordt!
VerbeterpuntenMeer gerichte nieuwsbrieven toesturen, ik krijg ook veel kleding te zien voor meisjes. Maar dat is voor ons niet van toepassing.
Pluspunten
Kleertjes. com heeft een fijne overzichtelijke website met erg leuke kleding. Pakketjes worden altijd snel geleverd. Producten zijn bijna naar wens, af en toe moet er wat terug omdat het niet past.
Pluspunten
Snelle levering, producten voldoen aan verwachting.
VerbeterpuntenVrij prijzig dus voor ons alleen betaalbaar als het sale is. Prijzen zijn ook wel logisch want is merkkleding.
Pluspunten
Website werkt fantastisch. Zelfs de retourknop werkt! Bij anderen blijf ik daar altijd op hangen en kan weer ik opnieuw beginnen.
Pluspunten
Mooie aanbiedingen voor goede kwaliteit kleding
VerbeterpuntenZonder aanbieding vind ik het echt te duur, maar dat ligt niet zo zeer aan jullie, maar uiteraard aan de merken zelf
Pluspunten
Altijd goede service!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Snelle levertijd, groot aanbod van diverse merken.
VerbeterpuntenVroeger kon je gemakkelijker hele outfits shoppen. Er werden goede suggesties gegeven bij een kledingstuk voor iets bijpassends. Dat is tegenwoordig niet meer zo, dat vind ik jammer.
Verzendkosten gratis, werkt drempelverlagend
Pluspunten
Snelle reactie van de klantenservice en snelle levering van leuke kleertjes!
Pluspunten
Ruime keuze, mooie merken en snelle levering. Kinderen vinden de doos met kleding en vooral de ballon altijd een feestje.
Pluspunten
Leuke acties, snelle verzending. En bij 'probleempjes' een goed service! Kortom, aan te bevelen aan iedereen met kids.
Pluspunten
leuke aanbiedingen goede filter zodat je snel weet of kleertjes.com heeft wat je zoekt. Regelmatig leuke acties. Zoals nu 10% extra korting. Ik moest wel even naar de code zoeken.
VerbeterpuntenIk vind het altijd erg fijn als de verzendkosten bij een bepaald bedrag weggescholden wordt. Dat is hier ook. Maar is het minimum bedrag aan de hoger kant.
Pluspunten
Snelle levering en top service. Overzichtelijke site en fijne filter keuze
Pluspunten
Heel betrouwbaar bedrijf. Levering is snel. Ook met retouren zijn ze heel coulant! Ik koop al jaren kleding voor mijn kinderen bij kleertjes.com. Echt een aanrader!
Pluspunten
Goed snel en betrouwbaar
Pluspunten
Bezorgt op postbussen, ideaal! Razendsnel! Goede kwaliteit. Heel betrouwbaar, alles functioneert zoals het hoort: bestellen, bezorgen en evt. terugzenden en geld terug. Prima service!
Pluspunten
Klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam mocht je ze nodig hebben.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
super betrouwbaar doen wat ze beloven (o.a. op tijd leveren) zoekfunctie online werkt super goed en snel kortingen worden goed verrekend leveringen zijn altijd compleet
Verbeterpuntengeen
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.