Pluspunten
Super leuke kleding, betaalbaar en hele snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vaak hoge kortingen op mooie merkkleding. Fijne overzichtelijke site. Het ontvangen van het pakket is altijd een feestje omdat er naast de kleding ook altijd een grote ballon in zit. :).
VerbeterpuntenEigenlijk geen. Persoonlijk ben ik altijd dol op stapelkortingen, maar dat is omdat we 3 meiden in dezelfde maat hebben, dus als ik iets móet zeggen, zou ik zeggen: Stapelkorting :). Maar de vele procentuele kortingen zijn al top hoor!
Pluspunten
Snelle levering, alles weer helemaal prima!
Pluspunten
Al een aantal bestellingen gedaan via kleertjes.com. tot nu toe de kleding super snel in huis! De website is overzichtelijk en fijn
Pluspunten
De gratis levering en retour is voor mij de reden om te kopen bij kleertjes.com. Deze service is een groot pluspunt.
Pluspunten
Supersnelle levering. Altijd alles netjes verpakt. Ik heb hier al vaak besteld en nog nooit een verkeerde bestelling of tegenvallende artikelen ontvangen. Wanneer vlijt dat ik een verkeerde maat heb dan is omruilen zo geregeld en ook dat gaat zeer snel! Daarnaast niet te vergeten het grote assortiment. Ook een hele fijne en overzichtelijke website. Je slaagt altijd!
VerbeterpuntenN.v.t. blijf alsjeblieft zo doorgaan!
Pluspunten
Snelle levering, leuke merken en leuke Dale aanbiedingen.
Pluspunten
Snelle levering Makkelijke retour
Pluspunten
Altijd snelle levering, gratis retourservice en leuke aanbiedingen voor vaste klanten...vriendelijke klantenservice en mooie merken!!
Pluspunten
leuke kleren, goede kwaliteit, snelle bezorging en leuke acties!! Genoeg keuze voor alle leeftijden jongens en meisjes, erg overzichtelijk en goede service als het nodig is om te ruilen of retourneren.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Al meerdere malen besteld bij Kleertjes.com en steeds met een uitstekende service mijn pakketjes mogen ontvangen. Altijd leuke kortingen en koopjes te vinden!
Pluspunten
Ik kijk regelmatig even op kleertjes.com zeker toen ik vorig jaar gratis bezorgen had. Als ik iets ergens had gezien dan kijk ik altijd even of jullie het ook hebben en bestel het dan bij jullie.
VerbeterpuntenHet merk Feetje toevoegen :-)
Pluspunten
gebruiksvriendelijke webshop, duidelijke foto's, goede service en snelle levering!
VerbeterpuntenJammer dat we geen aapjes meer sparen voor korting....
Pluspunten
Snelle levering, mooie aanbiedingen
Verbeterpunten.
Pluspunten
Mooie kwaliteit voor een goede prijs! Altijd tevreden.
Pluspunten
Heel tevreden over het bedrijf kleertjes.com. Altijd een super snelle levering en over de kleding is niets op aan te merken.
VerbeterpuntenBlijf vooral zo doorgaan
Pluspunten
snelle service en prima prijs fijn dat het gratis terug kan
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.