Pluspunten
Voldoende keuze verzorgde en snelle levering
Pluspunten
Mooie producten, zeer goede service
Pluspunten
Retourneren is fijn eenvoudig en snel. Levering ook vandaar een 10 voor bezorging! Ga zo door!
Pluspunten
Hele fijne site. Zoeken gaat snel. Goede service
Artikelen niet geleverd, zeer stugge communicatie en geen oplossing. Geen artikelen en geld kwijt. Helaas een zeer teleurstellende ervaring!!!!! Vertrouwen is compleet weg hierdoor terwijl ik al jaren klant ben. Alles is leuk is aardig totdat het misgaat, dan ben je als klant jammer genoeg de dupe.
Pluspunten
Groot assortiment goede service snelle levering!!
Pluspunten
mooie merken,zeer scherpe prijzen,vlugge en gemakkelijke betaling en levering
Verbeterpuntentop!
Pluspunten
Snelle service en altijd de topprijs voor alle topproducten!!!
Pluspunten
Ik ben super dol op jullie merk vingino. En nu dat het in de opruiming is koop ik het voor mijn zoon van 16 met een verstandelijke beperking en ass Hij zit 4 dagen op een zorgboerderij waardoor hij geen dure kleding aan kan. Anders zo stuk. Maar nu met jullie uitverkoop koop ik het wel. En dan zie ik zijn ogen al glunderen als hij zijn kleding ziet. Hij is mijn liefje en mag er op de boerderij ook goed uit zien
VerbeterpuntenGeen, ik kocht vroeger al bij jullie voor mijn oudste zoon die nu bijna 21 is. Ga zo door met jullie bedrijf
Pluspunten
Snelle levering Goedwerkende website Groot assortiment
Pluspunten
Al een aantal jaren erg blij met Kleertjes.com. Ik bestel er regelmatig en altijd op tijd. Retourneren gaat makkelijk en is nooit een probleem.
Pluspunten
Super mooie kleding, altijd leuke acties. Alles super snel geleverd, wij hebben de verzendkosten afgekocht voor een jaar, dan heb je geen minimale orders nodig. Top winkel! Voor de kids ook altijd een leuke Ballon in de doos.
VerbeterpuntenDe mogelijkheid om te ruilen op het formulier. Nu kan je gratis retourneren en het product op nieuw bestellen. Als je dan iets in de actieperiode hebt gekocht, loop je bij het opnieuw bestellen de actie mis.
Pluspunten
Ruime keuze uit merken, bestellen en betalen is makkelijk. Ook makkelijk achteraf betalen. Ik heb de verzendkosten afgekocht voor een jaar, dit betekend wel dat ik nu eerst op kleertjes.com ga kijken als ik kleding voor mijn zoontje ga bestellen. Na een geretourneerd artikel kreeg ik snel een nieuwe mailen aangepaste factuur. Heel netjes geregeld.
VerbeterpuntenVooralsnog geen tips of verbeterpunten
Pluspunten
Alleen maar positief! Heb nog nooit nare ervaringen gehad en zoals beloofd wanneer je besteld de volgende dag in huis, zelfs in belgië!
Pluspunten
Nog steeds goed en op tijd. Gewoon doorgaan .
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Snelle levering en mooie producten
VerbeterpuntenGeen commentaar
Pluspunten
Top bedrijf! altijd correct, altijd mooie producten. Goede levering. Goede klantenservice.
VerbeterpuntenIk heb nu een jaar gratis verzending gehad en dat is een aanrader om te blijven doen. Ik denk dat je dan sneller hier besteld dan hetzelfde product ergens anders.
Pluspunten
super online winkel met top kwaliteiten kledij.
Pluspunten
Pluspunten
Veel kwalitatief goede merken met een snelle levertijd. Filters werken goed en via de mail krijg je vaak leuke aanbiedingen! Ik shop er graag voor mijn twee stoere boys!
VerbeterpuntenMeer styleadvies en mogelijkheden om een set snel met een paar klikken compleet te maken. Nu moet ik bijvoorbeeld de bovenleiding en schoenen apart shoppen.
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.