Laden reviews...
204 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven de reviews een positieve indruk met snelle levering, ruime keuze en goede kwaliteit voor kinderen. Er zijn enkele meldingen over retourzendingen en kleine kosten, maar deze zijn zeldzaam vergeleken met de tevreden klanten. De gebruiksvriendelijkheid van de site en snelle service komen telkens terug in de feedback.
Pluspunten
Kwaliteit en prijs in verhouding Snelle levering Overzichtelijke site
VerbeterpuntenEigenlijk geen...
Kim
Oirlo
Pluspunten
Mooi aanbod aan kinderkleding, goede kwaliteit
anoniem
Pluspunten
Altijd snel optijd en altijd een leuke sale aanbieding voor de kids.
Martijn
Culemborg
Pluspunten
Lekker snel en altijd hele veel keus
Roel vd Hoven
Waalwijk
Pluspunten
Klachten worden snel opgelost, geld teruggestort. Snelle levertijden en mooie produkten
VerbeterpuntenMis het merk someone!
Ana
Leiden
Pluspunten
Snelle levering, retour procedure is erg fijn,
VerbeterpuntenGeen
S.Vink
Hoofddorp
Pluspunten
Grote collectie, mooie aanbiedingen, snelle levering en fijne klantenservice!
Laura van der Heiden
Pluspunten
Snelle levering en zeer goede kwalitiet
VerbeterpuntenN.v.t
Beveelt niet aan
25 December 2018
Essie
Amsterdam
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering en prima acties
VerbeterpuntenNiet meer sinds kleine bestellingen nu een brievenbussen zijn geworden.
Gemma
Nijmegen
Pluspunten
Klantvriendelijk, leuke collectie kinderkleding en schoenen.
VerbeterpuntenNvt
Marijke
Groningen
Pluspunten
Leuke kleding en veel keus!! Goede prijs/kwaliteit Leuke akties en aanbiedingen
VerbeterpuntenNikki zou super leuk zijn voor zowel jongens als meiden!!
Hanneke
Oud-Beijerland
Pluspunten
Kan alleen maar positief zijn over kleertjes.com, heb 1 maal een broek ontvangen waarvan het knoopje kapot was. Heb dit aangegeven en dit is gelijk netjes opgelost, de volgende dag had ik al een ander exemplaar binnen!
Sterre
Pluspunten
Goede kwaliteit. Snelle service. Correcte facturatie.
VerbeterpuntenNeen
Petra
Ieper, België
Pluspunten
Veel keuze. Nog geen oordeel over levering enz. omdat dit me eerste keer is dat ik wat bestel. Wel fijn dat ik 10 euro korting krijg door het aanmelden voor de nieuwsbrief
Rietje
Volendam
Pluspunten
Zeer goede en snelle service. Kwaliteits producten Super!
Tamara
Uden
Pluspunten
Er zijn tal van online shops met een soortgelijk aanbod, maar omdat de site goed werkt, alles duidelijk en overzichtelijk is, levering en retourneren werkt uitstekend, kom ik altijd weer bij Kleertjes.com terug. Ben erg tevreden!
VerbeterpuntenIk kan niet iets verzinnen.
Willy
Nijkerk
Pluspunten
Verbeterpuntenik heb 9 december 2018 2 Le chic jassen gekocht..waarvan 1 jas de rits al kapot is helaas na 2x aangehad
Beveelt niet aan
Linda
krimpen aan den IJssel
Pluspunten
Altijd fijn dat het snel geleverd wordt en makkelijk retourneren!
Martijn
Alkmaar
Pluspunten
Erg fijne website, snel, makkelijk keuzemenu en snelle levering! Prettige klantenservice, denken goed met je mee!
Bianca
Pluspunten
Leuke aanbiedingen, site is overzichtelijk en heeft goede filters, dus makkelijk en gericht zoeken
VerbeterpuntenIk zou zeggen ga zo door!
Wilma Deiman
Musselkanaal
Pluspunten
Gewoon een top bedrijf!!! Ik ben vaste klant!
Angela
Pluspunten
Hele fijne website, fijne klantenservice die mij een keer goed hebben geholpen. Anyways een topsite met leuke artikelen! Ik blijf dus terugkomen!
VerbeterpuntenWat mij betreft geen!
Yasmina
Bergen op Zoom
Pluspunten
Groot assortiment, goede aanbiedingen, betrouwbaar, snelle bezorging en goede retourservice (snel geld terug).
VerbeterpuntenBetere filterfunctie en beter sorteerfunctie.
Phil
Rotterdam
Pluspunten
Snelle levering, en snel reactie na contact met klantenservice!
Nina
Pluspunten
super snel bedrijf snelle levering en echt hele mooie kleding mijn zoon is er erg blij mee!!! ik raad iedereen aan hier te kopen .
sandy
velddriel