Mooie kleding, snelle service

Mooie kleding, veel keuze uit verschillende merken. Leuke sale! Goede service

Super snelle en goede kwalitatieve service en bezorging!

Weer een fijne ervaring met Kleertjes.com. Goede overzichtelijke website, snelle afhandeling en alles is netjes bezorgd.

Sneakers besteld en niet ontvangen,geld teruggestort zonder enig bericht

2 bestellingen geplaatst en betaald.Zonder enige mededeling werden deze niet geleverd!Heel ontevreden

Producten eerst blijkbaar niet leverbaar en drie weken later ineens toch, slechte communicatie

Voor mijn dochter 3 paar sneakers besteld. De oude waren veel te krap, met een levering de volgende dag hoopten we dat ze snel nieuwe schoenen zou hebben. Toen bleken ze alle 3 ineens niet leverbaar (hoorden we na 1 week en navragen wanneer we de schoenen konden verwachten). Ik bestelde dus elders andere (inmiddels heeft ze 2 fijne paar schoenen). Mijn geld zou ik terug krijgen. Na weer 2 mailtjes verder kreeg ik de bevestiging dat het afgehandeld is. Ineens stond DHL voor de deur met 2 paar sneakers. 2 DHL punten bij ons in de buurt zijn inmiddels gesloten, het was even zoeken en gedoe om die 2 paar terug te sturen. Dat is ook al weer 1 week geleden. En mijn geld heb ik nog steeds niet terug. Zo jammer, kleertjes.com heeft namelijk best leuke kleren/schoenen. Maar met zo'n ervaring bestel ik liever niet meer.

Goede service!

Misschien niet de allergoedkoopste site voor kinderkleding maar ik ben zeer te spreken over hun service. Een klein foutje compenseren ze zonder dat je ernaar hoeft te vragen en ze zijn telefonisch heel goed bereikbaar. Geen keuze menu maar gelijk een vriendelijke medewerker aan de lijn die bijv gelijk je bestelling erbij zoekt ipv dat je je ordernummer nog moet doorgeven . Persoonlijk en professioneel. Blij met deze webwinkel!

Weer goed kunnen slagen.

Zoals vanouds weer leuk gewinkeld veel keus en de extra korting hielp ook mee.

Heel tevreden

Super gemakkelijk

Betaalbaar en goede service

Koop hier vaan winterjassen voor de kinderen. Stuk goedkoper dan in de atad en leuker aanbod.

Snelle service en erg klantvriendelijk!

Super webshop! Snelle service en je wordt ook aan de telefoon goed en vriendelijk geholpen.

Al jaren klant

Al jaren klant, mijn kinderen zijn opgegroeid met de kleding van Kleertjes. Altijd alles correct, snelle verzending, retour probleemloos. Gewoon top!!!!

heerlijk om kleding te shoppen voor mijn kleinkinderen

De website en de kleding zijn heel erg prettig. Ik geniet ervan om van alles uit te zoeken.

Altijd goede service!

De service vind ik echt super, altijd snel geleverd en kwaliteit ook eigenlijk altijd goed. Jammer alleen dat er geen merkjes als bijv. Z8 en Feetje verkrijgbaar zijn.

Jammer, ik was voorheen altijd zo tevreden

Kleertjes was voorheen één van mijn favorieten. Makkelijk bestellen, snelle levering, goede afhandeling van retouren. Nooit een probleem gehad. Sinds enige maanden is dit echter helemaal veranderd. Vooral de functie van de website, contact leggen met het bedrijf en retourneren gaat moeizaam en vaak verkeerd. Ik maak graag gebruik van afterpay omdat ik niet vooraf alles wil betalen wat ik niet ga houden. Dit heeft echter geen zin meer. De verwerkingen van de retouren is zo traag dat ik constant berichten van afterpay krijg over dat ik achter lig met betalen terwijl ik de gehouden artikelen steeds meteen betaal. Daarnaast kloppen de retouren soms niet en worden pakketten naar verschillende locaties gestuurd vanwege een overgang/verhuizing. Ik neem aan dat dit een tijdelijk probleem is maar het verloopt erg rommelig. Hierdoor extra geregel en frustratie waar ik helemaal geen zin in heb. Voortaan toch maar bestellen bij andere bedrijven.

Ge-wel-dig

Super mooie leuke kleding voor jonge kids en tieners super leuk en blij met de aankopen die ik bij jullie heb gehad Ik zeg een echte aanrader top,top,top

Goede service!

Snelle reactie via de mail als zich er onverhoopt iets voordoet! Hele snelle service en goed bereikbaar.. verder een fijne webshop met veel aanbod! En geregeld leuke korting :-)

Tevreden!

Altijd snelle levering en goede kwaliteit!

Retour zending

Al begrijp ik dat kleertjes.com zijn betaling snel wil ontvangen, deze loopt daarmee totaal niet parallel tov eventuele retour zendingen. Dat betekent dat ik als klant wordt verzocht producten te betalen die ik reeds heb geretourneerd. En dat verschil kan soms behoorlijk groot zijn. Als kleertjes.com een verwerkingstijd nodig heeft, welke ik begrijp, laat de klant dan ook gewoonweg later betalen. Het gaat toch om een juiste betaling en niet of een snelle incorrecte betaling, toch? Dit werkt iig niet erg prettig voor de klant en kleertjes.com hanteerd daarmee ook een minder klantvriendelijke betalingmethode dan haar concurrenten. Ook in de afterpay is het aangeven van retourzendingen onmogelijk omdat kleertjes.com slechts de naam van het product noemt maar geen artikelen ( foto) laat zien. Het daarmee wederom geen prettige wijze om je factuur cq retour producten te controleren.

Fantastische webshop

Mooie kleding! Goede kleding! Leuke aanbiedingen. Ik koop hier al jaren de kleding voor m’n zoontje!

Topwinkel

Altijd leuke kleding

Veel keuze, goede prijzen en snelle levering!

Ik bestel hier regelmatig, er is altijd veel keuze in kleding (ook voor m'n jongens!) en je hebt het heel snel in huis. Retourzenden is ook nooit een probleem. En ze hebben vaak aanbiedingen!

Goede kwaliteit en super service!

Koop eigenlijk altijd de kleding voor de kids bij Kleertjes.com Er is heel veel keuze, hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook is altijd alles erg snel binnen en netjes. Wel eens een verkeerde levering gehad, maar wordt direct verholpen. Hele vriendelijke service en altijd zo opgelost. Ook een heel fijn retourbeleid. Echt een aanrader!!!

Altijd prima!

Mooi assortiment, fijne service

Altijd alles netjes en snel geleverd! Fijne site en erg overzichtelijk!

Goede service, groot assortiment. Snelle levering, retourzending gaat gemakkelijk en snel. Hulpvaardige klantenservice.

Snelle levering en genoeg mogelijkheden om te betalen.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum