Top Service!

Nog niets slechts ervaren. Snelle levering, gemakkelijk om te ruilen.

Super mooie kleding.

Snelle levering, makkelijk te retourneren.

Heel breed aanbod met goede acties

Zeker aan het einde van een seizoen goede prijzen. Zeer breed en gevarieerd aanbod!

Fijne webshop, snelle levering

Het is een fijne webshop, duidelijk. Je kunt makkelijk alles vinden. De levering was snel.

Overzichtelijk en snel!

Kleertjes.com heeft een ruime keuze in merken en kleding! Goede zoekfuncties en de levering is ook snel.

Lekker makkelijk en snel in huis

Vriendelijke website, makkelijk bestellen en snel in huis

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Erg veel keus op de site van kleertjes.com. Goede kwaliteit kleding en schoenen. Klantenservice goed bereikbaar, problemen snel en goed opgelost

Suuuuuuuper

Goede snelle service, veel kledingkeuze en ook nog leuke kleding ook!

Uistekende kwaliteit, snelle service

Ruime keuze, kledij zoals beschreven, goede kwaliteit Snelle en corecte levering

Hele snelle levering en een goede service.

Fijne webwinkel met veel keus aan kleertjes

Bestellen gaat erg gemakkelijk. Verzending is vlot. De wijze van retourneren is gewijzigd, waardoor je geen formulier meer hoeft in te vullen. Dit is een verbetering. Groot pluspunt, vind ik, is de mogelijkheid van achteraf betalen. Veel keus aan kleertjes, voor ieder wat wils. Als ik iets moet aanmerken, dan zijn het de toch wel hoge prijzen (meestal).

Geen mogelijkheid tot omruilen ondanks fout kleertjes.com

Ondanks dat kleertjes.com zelf de verkeerde maat opstuurt van een artikel, is er geen mogelijkheid het artikel te ruilen voor de juiste maat. Schandalig, nu zou ik opnieuw een bestelling met bijbehorende verzendkosten moeten doen. Zeer slechte service, er is naar eigen zeggen ‘geen omruilsysteem’.

Mooi en groot aanbod voor een leuke prijs

Fijne website en ruime keuze in leuke kleding.

Artikelen niet bezorgd

Via Site 3 artikelen besteld. Er is 1 artikel geleverd omdat de rest niet meer op voorraad zou zijn, wat blijkbaar bij bestellen en betalen nog niet bekend was. 1 artikel staat overigens nog steeds op de site, naar wel voor een hogere prijs. Dus wel op voorraad blijkbaar

Nooit iets te klagen over kleertjes

Al zeker 10 jaar shoppen wij onze kinderkleding bij kleertjes.com. Altijd heel erg tevreden over de service. Wel mis ik een beetje de presentjes die ze in het begin er wel eens bij gaven... dat was altijd een kersje op de taart. Maar het klopt, als de taart lekker is is die kers overbodig!

Snelle levering, leuke kleertjes aan een leuke prijs...wat wil een mens nog meer!?

Vlotte bestelling en snelle levering

Mijn zoontje moest onverwacht tegen woensdag gele kledij aandoen op school. Hij heeft geen gele kledingstukken dus heb ik maandagnamiddag nog snel een bestelling geplaatst bij kleertjes.com. Er waren nog leuke koopjes te doen. Ik kreeg een mailtje dat de kleertjes op dinsdag zullen aankomen. Wat een snelle levering. Superservice!

Fijne webshop met snelle levering

Prachtig mooie kleding met goede aanbiedingen waardoor vaak voordeliger dan in reguliere kledingzaken. Retourneren daarentegen wordt helaas wat minder vlot verwerkt maar is niet direct storend.

Een echte aanrader deze site !

Merk kleding stukken goedkoper dan de reguliere winkels verder zeer snelle levering…

Al een jaar meer dan tevreden!

Ik heb deze site 1 jaar geleden ontdekt: niet alleen is er een ruime keuze aan kleren, merken en maten. Er zijn ook heel vaak heel interessante kortingen. Levering 1 dag later of naar wens (je kan een datum opgeven!). Ik ben fan van de "afterpay": achteraf betalen en alleen voor wat je houdt! De dienst naverkoop is erg bereikbaar (ook vanuit België!) en werkt heel efficiënt (probleem met de levering werd opgelost). Met andere woorden: niet aarzelen, gewoon kopen :-).

Altijd genoeg keuze!

Ik bestel al jaren via kleertjes.com vind het super handig alles te krijgen bij 1 webshop.. prijs/ kwaliteit is goed! Nooit problemen gehad! Marleen

Slecht

Eerste een jas besteld, die blijkt niet leverbaar. Maar wel betaald. Nu twee weken verder en heb het geld nog steeds niet terug. Zij claimen van wel, mijn bankrekening zegt anders. Vervolgens een nieuwe jas besteld. Krijg ik de verkeerde maat toegestuurd. Al met al 3 keer een jas betaald. En discussie!

Traag service

Klant service traag , terug betalen duurt lang . Niet handig online verkoper,

Fantastische producten en top webshop

Ik bestel geregeld op kleertjes.com en ben erg gecharmeerd van het assortiment. Er is ruime keus voor meisjes als voor jongens en de levering is snel. Als ik vandaag bestel, heb ik het morgen in huis. Ik raad iedereen aan om er op te struinen maar ook om kleertjes voor je kids te kopen!

Alles onder één dak!

Van het duurdere segment maar ook prima prijs/kwaliteit merken als name it en jack & jones. Nog vanalles te vinden in de maat die je zoekt met een mooie korting, zeer handige uitgebreide zoekfuncties! Ik shop voor mijn zonen van 14, 8 en 2 in één keer, lekker makkelijk!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum