Een overzichtelijke, makkelijk te vinden en gebruiken site met voor ieder wat wils.

Ik log makkelijk in. Ik filter direct op waar ik naar toe wil. Er is vaak iets met korting. De verzendkosten heb ik afgekocht omdat ik hier geregeld wat bestel. Heel soms stuur ik iets terug omdat mijn zoon het dan niet mooi vindt en dan is dat ook erg makkelijk en snel gedaan. De afhandeling verloopt dan prima.

Snelle service, goede kwaliteit

Kleding die verkocht wordt is van hele goede kwaliteit. Bestel regelmatig voor mijn 3 kinderen en altijd tevreden. Klantenservice heeft ook echt sprongen gemaakt. De tijd van slechte bereikbaarheid is erg lang geleden.

De artikelen zijn op een goed en overzichtelijk re zijn. Zijn er meer kleuren van 1 artikelen dan zie je dat er onder staan. De prijs is duidelijk. De webshop is handig in gebruik.

Leuk en compleet aanbod

Handige filters en zoekfuncties. We vinden altijd wat leuks. Makkelijk bestel proces en goede optie; jaar lang gratis verzenden

Fijne snelle service

Bij kleertjes.com weet ik dat ik mijn bestelling altijd snel binnen heb. Super eenvoudig te retourneren als iets per ongeluk niet helemaal naar wens is.

Fijne webshop

Bij kleertjes.com slagen wij altijd voor onze zoon. Er zijn ook super vaak leuke acties, wie vind dat nou niet fijn?!

Was vijf sterren

Steeds vaker zijn bestellingen achteraf niet leverbaar!

Makkelijk shoppen, goede service en overzichtelijk historie.

Super snelle levering en goede service

Elke bestelling snel in huis. Bij vragen direct antwoord en retourneren is gemakkelijk!

Goede kwaliteit en sneller bezorging

Leuke sortering

Leuke kleding en snel in huis. En retouren worden snel verwerkt.

Altijd goed!

Al heel vaak besteld bij kleertjes.com. Altijd snelle levering. Vaak mooie kortingen. Retouren ook altijd snel en goed afgehandeld. Nooit problemen gehad. Bestel bijna alle kleren voor mijn dochters hier.

Fijne makkelijk te gebruiken webshop. Achteraf betalen is mogelijk En makkelijk te retourneren

Ruime keus en snelle levering

Ben al aantal jaren klant. Het is fijn dat er veel keus is en door de snelle levering is het fijn bestellen en actueel inspelen op de behoefte aan de kleding voor dat moment. Retourneren gaat ook altijd makkelijk.

Snelle levering en ruim voldoende keuze in maten.

top kleding en snelle levering

mooie kwaliteit kleding en super snelle levering altijd leuke prijsjes ik ben zeer tevreden

Ontzettend prettig online winkelen

Goedendag mevrouw, meneer, Ik vind het bij jullie ontzettend prettig winkelen. Alles verloopt soepel. Ik heb kinderen met een wat lastigere kledingmaat. Bij jullie altijd veel keus en het retour sturen verloopt ook soepel! Kleine tip, misschien kan er ooit nog een filter komen voor kleding voor smalle mensen (of juist brede mensen kan ook natuurlijk). Maar ik heb altijd smalle kleding nodig, dus het is altijd een zoektocht.

Altijd goede levering en service

Niets op aan te merken alleen maar positief nu al zo’n 7 jaar klant.

Ik vindt de snelle verzending ideaal. Als ik snel nog iets nodig heb kan ik er zeker van zijn dat ik het op tijd binnen heb. Daarnaast is het retour proces heel eenvoudig. Dit maakt dat ik ook veel sneller iets durf te bestellen om de kids te laten passen. Omdat ik het eenvoudig kan retourneren als het niet past.

Het retourneren is op dit moment een drama!

Het retourneren is op dit moment een drama! Ik wacht al langer dan 17 dagen totdat mijn retour verwerkt wordt. Wanneer ik contact opneem met kleertjes.com dan geven ze aan dat het iets langer kan duren ivm een verhuizing. Iets langer vind ik zelf geen 17 dagen (en waarschijnlijk nog langer) Wat ik ook erg jammer vind is dat er steeds wordt geantwoord met een automatisch bericht.. Dit vind ik in dit geval erg onpersoonlijk.. vooral omdat ik al meerdere keren contact met kleertjes.com opneem. Ik koop normaal gesproken graag bij kleertjes.com maar dit vind ik echt teleurstellend en hoop dan ook dat het snel wordt opgelost.

Goede en ook snelle bezorgen

Ik koop ieder jaar voor mijn inmiddels 5 kleinkinderen kleertjes bij Kleertjes.com en ik vind het een feestje en mijn schoondochters ook.

Waardeloos bedrijf! Bestel hier niet!!

Echt slechte ervaring met deze webshop. Paar artikelen besteld, vervolgens krijg ik 1 artikel in een verkeerde maat. Ik neem contact op en krijg na lange tijd te horen dat ik die dan maar moet terugsturen. Ik geef aan te willen retourneren, krijg lange tijd weer geen reactie. Vervolgens krijg ik zonder herinnering vanuit AfterPay incassokosten erbij op de openstaande factuur. Weer weken bezig geweest om dit recht te zetten met zowel kleertjes.com als met AfterPay. Willen beiden helemaal niets doen. Waardeloos bedrijf en klantenservice dit kleertjes.com Ik bestel hier nooit meer!

Kwalitatieve kleding en goede service

Het assortiment is naar mijn zin, uitgebreid met kwalitatief goede merken. De service is goed, je kunt kiezen voor een het afkopen van de bezorgkosten, je kunt achteraf betalen (Afterpay), betalen via iDeal en paypal. Super handig, regelmatig flinke kortingen, ik ben er een regelmatige en terugkerende klant.

Goede kwaliteit en snelle service!

Ik ben heb het geboortepakje gekocht en ben er super tevreden mee!

Slechte communicatie omtrent te late en onvolledige levering

Levering kwam niet. Geen bericht. Zelf gemaild. Geen reactie. Nogmaals. Wel reactie, verkeerd depot, zou geleverd worden. Bericht dat het geleverd is op afhaalpunt. Pas daarna bericht dat helaas niet alle artikelen leverbaar waren. Van de 3 jassen en 2 broeken , zat er alleen 1 broek in het pakket. En daar wacht je dan 2 weken op.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum