Top ervaring

Bij deze wil ik even laten weten dat ik zeer ma zeer tevreden ben over jullie ik zou het iedereen aanbevelen.ik ben alle sins super blij met de omgang.

Goede artikelen en snel geleverd.

Goede artikelen en snel geleverd. Ik bestel hier niet vaak, maar als ik iets bestel is het snel in huis. Geen gezeur met niet aanwezig, vertraging of verkeerde maat, prima webshop.

Hele mooie aanbieding

Top aanbieding en binnen een dag geleverd

Snelle leveringen

Leuke kleding, levering is snel. Leuke kledingmerk, bestel eigenlijk altijd hier de kleding van mijn zoon!

Zeer slechte service.

Pakketje niet aangekomen. Contact opgenomen. Laten niets weten. Zeer klant onvriendelijk en zeer slecht bereikbaar.

Slecht

Retouren worden niet of iig veel te laat verwerkt. Meerdere malen contact over gehad en maar facturen en zelfs incasso kosten doorberekenen!

Snelle levering, ruim assortiment, goede aanbiedingen

Nog nooit zo een fout gemaakt!

Ik bestelde mijn pakket op 5/08 van het hele paket komt er 1 pakketje toe met 2 kledingstukken waarvan maar 1 kleding stuk dat ik zelf besteld had het andere was al niet door mij besteld! Krijg ik de melding dat mijn pakket in 2x komt omwille van hun verhuis! Dus ik wacht krijg ik bericht van post nl dat ze gaan leveren, nu post nl staat aan de deur niemand thuis dus pakket wordt naar post punt 30km van mijn deur, contact opgenomen en gaan ze het pakket naar een post punt dichterbij brengen. Een heel zootje ongeregeld met als gevolg pakket terug naar afzender! Mail ik kleertjes.com sturen ze opnieuw pakket op krijg ik uiteindelijk melding dat dhl gaat leveren, op 29/8 wordt het zogenaamd geleverd maar heb ik niks ontvangen, heel gedoe weer met dhl en de verkoper! Starten ze een onderzoek waarin dat dhl zegt dat de verkoper het degelijk wel geleverd heeft en het overhandigd heeft aan de persoon, ik heb niks ontvangen onderzoek gesloten, factuur staat open en geen oplossing! Wil je kleren bestellen zijt aub zo slim dat je ergens anders besteld want ik betaal geen factuur zolang ik mijn kleren niet heb!

Leuke merken, erg fijne site, snel besteld en geleverd en prima service!

Ik koop al jaren bij kleertjes.com. Ze hebben de leukste dingen vaak nog goedkoper ook door hun acties. De site is snel en makkelijk net als de levering. Er is nog nooit wat verkeerd gegaan met bestellen en retouren worden supersnel verwerkt. Ik denk dat ik daarom toch altijd op deze site als eerste ga zoeken voor mijn kids. Alles werkt gewoon goed....heerlijk!

Fijne winkel met leuke kortingen

Per toeval op de website gekomen, nu bestel ik er altijd voor mijn 2 kinderen. Kwalitatieve kleding met vaak leuke kortingen. Snel verzonden.

Leuke merkkleding, vaak leuke kortingen waardoor ik voor mijn kindje leuke/goede kleding kan kopen.

Altijd leuke merkkleding, vaak leuke kortingen waardoor mijn kinderen in goede mooie kleding lopen. Bezorging altijd snel, klantvriendelijkheid bij de klantenservice en retourneren gaat ook makkelijk.

Mijn bestellingen worden keurig netjes bezorgd. Ook retourneren geeft geen problemen. Pas kreeg ik geld teruggestort,kort na een bestelling omdat een artikel in de sale ging. Dat is top.

Niet de deur uit hoeven te gaan en goede kwaliteitskleding die op maat valt. Veel keuze op de site en altijd leuke kortingen.

Leuke kleren voor een goede prijs

Ik slaag altijd bij kleertjes .com voor mijn 3 kinderen. Ze zien er altijd prachtig gekleed uit!

Goede aanbiedingen

Ideale webshop om merkkleding te kopen dat in de sale is.

GE-WEL-DIG

Altijd op tijd Vriendelijke klantenservice Fijne website En weer prachtig aangeklede kindertjes

stelt nooit teleur

Snelle levering, goede retour mogelijkheden en natuurlijk leuke kleding

Kleertjes.com voor ons niks anders!!

Kleertjes.com is voor ons echt een uitkomst, geen gestres in een winkel met de kindjes, gewoon makkelijk en vertrouwd thuis passen. Heerlijk, voor ons niks anders meer op gebied van kleding voor de kids.

Top winkel, ik slaag altijd!

Door het zeer grote assortiment aan kleding vind ik bij Kleertjes.com altijd wat ik zoek voor onze 3 kinderen. Superfijne winkel, ik ben fan!

Top service, snel en geweldige items tegen een betaalbare prijs

Slecht!

Koop je leuke Bergstein laarzen in de sale (op dat moment nog op voorraad!!!). Krijg je een paar uur later een mail dat hij toch niet op voorraad is en de bestelling geannuleerd wordt. Ze hebben het dus echt niet onder controle. Bij bestellen was hij nog gewoon op voorraad!

Snel en makkelijk

Fijne site met heel veel keuze voor zowel jongens als meisjes van alle leeftijden. Snelle verzending dus super.

Klantvriendelijk gebruik en correcte afhandeling

De website biedt met de filters een eenvoudige wijze om tot een juiste keuze te komen. Wat het een keuze 'positief' wel moeilijk maakt is dat er, ondanks de filters, toch nog een enorm groot aanbod overblijft met heel veel leuke kleding. Het is een feest om daar voor de kleinkinderen iets uit te kunnen kiezen. De snelle levering en de mogelijkheid om ook op eenvoudige wijze te kunnen ruilen maken dit platform ideaal.

Leuke kleding

Leuke kleding, Alleen de laatste tijd gaat het anders met bezorgen. Ligt er aan via welke shop het moet komen WE is de volgende dag in huis.. Ik heb nu 6 shirts besteld en het word in 3x bezorgd je zou haast denken dat dit anders kan.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum