Snelle levering en steeds mooie kledij

Snelle levering, mooie kledij, mijn kindjes zijn er steeds mee blij.

website makkelijk en overzichtelijk

word goed met je meegedacht en er word snel gereageerd. website, product en service is in 1 woord top.

bestelling

goed dag ik heb een bestelling geplaatst maar nog niet ontvangen

Ideaal

Groot assortiment en je kan alles vinden. Je bent in één keer klaar.

Snel en overzichtelijk

Top...

Snel bezorgd, kwaliteit goed

Leuk shoppen

Leuke webshop met mooie en goede artikelen voor een goede prijs.

Geweldige webshop.

Wat een geweldige webshop. De beloofde van levering de volgende dag wordt iedere keer nagekomen. Nette verpakking en mooie producten.

Service verslechterd

Ik bestel altijd bij kleertjes.com maar met deze order is alles verkeerd gegaan. 3 keer klantenservice gebeld en elke keer wordt gezegd dat het pakket zal binnen twee dagen geleverd worden maar er komt niks. Jammer dat de service zo verslechterd is

Mis nog steeds de fysieke winkel waar je destijds je bestelling kon passen en kon afrekenen of retour doen. Meer keuze in grotere maten ( vanaf maat 164 en maat 41) zou fijn zijn. Verder ben ik erg tevreden over de kwaliteit en service!

Trage en onjuiste ommunicatie

Al meer dan 12 dagen aan het wachten op mijn bestelling... Het pakje zou vertraging hebben opgelopen maar het is nooit overhandigd geweest aan post.nl Zowel telefonisch als per email onjuiste informatie gekregen Nu hopen dat ik mijn geld terug krijg....

Altijd weer een feestje om te shoppen bij jullie!

Ik kan op mijn gemak de kleding uitzoeken waar ik in geïnteresseerd ben voor mijn dochter en zoon. Vervolgens bestellen en thuis om ons gemak passen. Is er een probleem met een artikel, dan staan ze je altijd makkelijk te woord en zoeken naar een oplossing. Ik wil de komende jaren niets anders!!!

Fantastisch, erg makkelijk en duidelijk bestellen.

Mega mooie kleren, goeie prijs kwaliteit en echt een top concept. Makkelijk bestellen en evt retour. Super goed geregeld.

Fijne webshop met goede service

Meerdere keren een bestelling geplaatst. Wordt altijd snel bezorgd. Hebben in de sale ook hele leuke prijzen voor de kleertjes.

Super fijne service

Mijn wachtwoord vergeten en ontving geen nieuwe via de mail. Gebeld en meteen een nieuwe code gekregen. Makkelijk besteld en snel in huis. Vriendelijk geholpen. Altijd leuke spulletjes en mooie aanbiedingen :)

Matig

Na afhandeling van de bestelling blijft het bestelde in het winkelmandje.

Fijne site mooie kleding

Helaas negatief

Mijn pakket is niet aangekomen en medewerker zei dat er een storing zou zijn. Ik zou mijn geld terug gestort krijgen, helaas nog niet gezien. Ik kon al wel een nieuwe bestelling plaatsen.....daar wacht ik nog even mee.

Mooie kleding, goede prijzen en super snelle levering.

Super webshop

Ruim assortiment, geweldige service. Wij kopen de kleertjes van onze kindjes graag bij jullie!

Scherpe prijzen, goede service

Kleertjes.com heeft altijd de nieuwste collectie van verschillende merken. Scherpe aanbiedingen en regelmatig leuke acties. De service is top. Snelle afhandeling van eventuele klachten!

Superleuke kleren voor een leuke prijs

Groot aanbod, leuke aanbiedingen en snelle levering!

Super leuke site

Altijd leuke kleertjes en ook vaak een leuke korting of actie. Echt een aanrader

Een woord top

Alles wij wij gekocht voor onze kleinzoon altijd top stuur je wat terug heel snel geld terug .

Na 10 dagen nog niet verzonden

Ik heb nog steeds geen pakket ontvangen.. gemaild maar krijg geen reactie. Schoenen al wel betaald en zou de volgende dag in huis zijn.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum