Leuke webshop

Leuke webshop, met hier en daar verbeterpunten. Waar ik van baal is dat wanneer ik een artikel koop en het artikel wil ruilen , omdat het niet op maat is, je het nooit voor dezelfde prijs 'terug' kan kopen. Meestal moet ik fors meer betalen. Ik zou dit heel graag anders zien. Ook is het niet duidelijk welke artikelen je thuisgestuurd krijgt als je de mail 'er is een artikel niet op voorraad' krijgt. Stuur dan welk artikel de klant niet ontvangt. Bijzonder is wel, dat de artikelen die zogenaamd niet op voorraad zijn, nog wel worden aangeboden in de webshop.

Blij net de filters

Door de vele filters, kan ik snel de producten vinden die ik nodig heb. Of doorklikken naar vergelijkbare producten.

Snelle verzending en fijne service.

Aankoop wordt snel verzonden, duidelijke website met leuke kinderkleding voor een fijne prijs.

Top!!

Mooie kleding! Mijn zoontje is er superrr blij mee!

Ik koop voor alle drie mijn kinderen de kleding bij kleertjes. Ik vind het altijd super

Super goede en snelle levering. Mooie kleren veel keuze. Makkelijke site. Ik koop echt alles voor mijn drie kinderen bij kleertjes. Ze hebben vaak ook mooie aanbiedingen. Ik vind het echt een leuke site

Verkeerde maat

Slechte service geleverd: verkeerde maat!

Super ervaring

Grote keus en snel geleverd. Enige min puntje wat ik vind, de zoekresultaten zijn telkens per 25? Te bekijken. Doorscrollen zou ik fijner vinden.

Leuk spul, mooie dingen en makkelijk te vinden op de site

Leuke kleding voor fijne prijs

Goede levering, makkelijk om artikelen retour te zenden

super

Ik koop graag bij jullie. Mooie kortingen, snelle levering, geen problemen bij retour. Zal het heel jammer vinden als ik niet meer kan kopen bij jullie als hij te groot word. Al aan veel mensen jullie site aan bevolen

Niks ontvangen

Helaas Niks ontvangen maar de afterpay rekening laten julie doorlopen welke 19 augustus vervalt. Slechte communicatie

Fijne klantenservice, snelle levering en een top sale!

Bestelling uiteindelijk niet leverbaar

Over het algemeen zijn we zeer tevreden over onze bestellingen op deze site. Wordt snel geleverd maar onlangs hadden we een mindere ervaring. We bestelden sandalen voor de vakantie, ze zouden precies op tijd geleverd worden. Bestelling werd aangegeven als verzonden, uiteindelijk kregen we een bericht dat de bestelling niet compleet was namelijk: de sandalen zaten er niet bij en waren niet leverbaar. Net onhandige timing.

Veel keuze, goede prijs, correcte levering

Veel keuze, goede prijs en vlotte levering

Uitstekend!

Steeds mooie producten, correcte prijzen en heel snelle levering!

Toppers!

Snelle service, vriendelijke, behulpzame en meedenkende medewerker!

Ruim assortiment en vaak scherp geprijsd

Een website met veel verschillende merken. Snelle levering en soms met leuke kortingscodes. Goede website en vriendelijke klantenservice.

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen van 2 weken. Nog steeds wachten

Top webshop

Hele fijne webshop! Alles is duidelijk en overzichtelijk, ook het bestellen is heel makkelijk. Je wordt vriendelijk geholpen bij het retourneren. De levering is super snel, over het algemeen altijd de volgende dag in huis.

Duidelijke website, makkelijk filters toe te passen zodat je ook gericht kan zoeken. Leuke korting acties en snel thuis geleverd. Zeker aan te bevelen.

Niets ontvangen

Komen hun belofte niet na en de klantendienst werkt ook niet zoals het hoort. Laatste keer.

Hele fijne webshop

Goede prijs kwaliteit verhouding, fijne overzichtelijke webshop, goede en snelle service, veel keuze en leuke merken ook aanwas van nieuwe onbekendere merken om deze te ontdekken. Kortom al jaren mijn favoriete plek om kinderkleding te shoppen!

Top.

In een woord geweldig. Super handig om het online te kunnen bestellen. En ook weer gratis te retourneren. En vandaar ook 9 sterren

Super fijne webshop en goede service.

Fijne site, fijne betaalmethodes en goede service.

Fijne webshop en service!

Ik ben altijd tevreden geweest over mijn bestellingen en nog steeds. Vooral in de sale hebben ze geweldige aanbiedingen! Daarnaast is er een super snelle levering

Bergweg 60

1217 SC Hilversum