Prima webshop

Ruim assortiment, goede website. De optie 'favorieten' had nog iets makkelijker gemogen. Al regelmatig hier besteld, goede service. Bij mijn laatste bestelling was er een storing en daardoor mijn bestelling niet leverbaar, artikel bleek niet op voorraad. Geld werd netjes gelijk teruggestort, maar info had beter gekund, was mijn héle bestelling niet leverbaar, of 1 artikel?

onjuiste informatieverstrekking wat betreft voorraad

Niet tevreden met Kleertjes.com 3 artikelen besteld die volgens de site op voorraad waren. Gelijk bevestiging van mijn bestelling per e-mail. 1,5 uur later bevestiging dat mijn bestelling zojuist is ingepakt en overgedragen wordt aan DHL. 5 uur later krijg ik het volgende bericht: “Wat leuk dat je bij ons hebt geshopt, dankjewel. Wij hebben helaas minder goed nieuws, we moeten je namelijk vertellen dat één of meerdere artikelen uit je bestelling niet meer op voorraad zijn.” Mijn conclusies: 1. Voorraadbeheer klopt niet. Het stond immers op de site dat de artikelen op voorraad waren. 2. De bevestiging dat mijn bestelling is ingepakt en is overgedragen aan DHL klopt dus ook niet. 3. Kleertjes.com kan mij niet vertellen welke artikelen uit mijn bestelling zijn verwijderd. Er staat ook niets over in mijn account of in een latere e-mail. Ik heb op basis van de terugbetaling moeten uitrekenen welke artikelen ik niet had gekregen. Verder stond een meer sorry en een keer nogmaals onze excuses, maar naast de gebrekkige informatievoorziening geen kortingsbon of iets dergelijks. Wel reclame in de e-mail met andere leuke artikelen (waaronder het artikel wat ik besteld had en niets is geleverd..). Andere webwinkels doen dit veel beter. Erg slordig en dit moet veel beter kunnen. Voor nu dus onvoldoende. Werk aan de winkel voor Kleertjes.com!

Kleertjes.com is DE winkel voor kleding voor mijn kids

Ik shop al jaren bij kleertjes.com. Enorm veel keus aan kwalitatief goede kleding. Goede acties/prijzen waardoor ik enorm veel bespaar. En boven alles super snelle levering. De ideale winkel om te shoppen voor je kids!

Snelle levering, goede kwaliteit kleding

Voor de vakantie nog hele leuke kleding besteld voor onze kinderen. Snelle levering en kwaliteit van kleding is goed!

Top !!!

Heel leuk om toffe merkjes te scoren aan mooie prijsjes !!! Alsook hebben jullie enorm veel keuze en voor elk wat wils, zowel qua mode als qua prijzen ...

Goede sale

Altijd fijne sale, snelle bezorging en top dat de bezorgkosten afgekocht kunnen worden in één keer. Wij shoppen graag bij Kleertjes.com

Absolument parfait !

Je suis enchantée par le service et l'envoi rapide. Site ou je peux trouver toutes mes marques préférées en un clic. Large choix de tailles également. Le plus: si je doute sur une commande, je peux aller revoir dans mon historique et mes achats y sont indiqués encore avec les photos

Heel veel keuze en snelle levering

Altijd genoeg leuks te vinden bij Kleertjes. De levering is super snel en retourverwerking meestal ook. Ideaal om dan met Afterpay te kunnen betalen zodat je niet hoeft 'voor te schieten' wat je niet houdt.

Ik ben super tevreden over kleertjes. Com. Leuke aanbiedingen, leuke kleren en altijd snel geleverd. Laatste levering is iets fout gegaan. Meteen contact gehad met kleertjes.com en allds is goed opgelost. Geen gedoe en gezeur. Ik bestel hier al jaren.

Waar is mijn leuke webshop heen ?

Jaren klant altijd top service . Laatste bestellingen not so much. Lange verzendingstijd, kleren bestellen, betalen en dan mail krijgen dat het helaas niet meer voorradig is . Waarom kan je het dan bestellen ? Vorige jaren nooit geen zorgen om. Nu een teleurgesteld kind omdat zijn favo artikel toch niet bij de bestelling zit . Bij deze bestelling zijn 3 van de 7 artikels niet meegeleverd . Je krijgt wel snel en netjes je geld terug maar dit is geen systeem van werken . Het zijn dan ook altijd de A merken die achterwege blijven . Dan begint men zich af te vragen zijn dit lokkertjes of nalatigheid van beheer.

Niks ontvangen

Heb de bestelling nog niet ontvangen en zijn al 14gagen verder, anders altijd mooi op tijd

De ideale kinderkleding webshop

Fijne uitgebreide collectie voor allerdrie mijn kinderen en goede service maakt dat ik altijd éérst even bij kleertjes.com kijk!

Goede service snelle levering

Bestel meestal bij kleertjes.com omdat het snel geleverd is en goede kwaliteit is. Mocht er wel iets zijn ect. Heb je altijd goede service. Ik ben dik te vrede!!!

Geweldige service

Ik koop erg vaak kleding voor mijn kinderen bij Kleertjes. Veel keuze, leuke acties en goede service !

Betrouwbaar?

Op vrijdag 5/8/22 bestelling geplaatst. Volgens website gebeurt levering op eerstvolgende werkdag. Tijd genoeg dus om ten laatste op 12/8/22 beleverd te worden, dacht ik. Op vrijdag 5/8 en zaterdag 6/8 krijg ik link dat pakket via postNL/DHL verstuurd is. Op maandag een link van bpost dat pakje in voorbereiding is. De volgende dagen geen verandering aan de trackingcodes... Ik vraag me af of pakket wel degelijk verstuurd is of wat ik hiervan moet denken. In elk geval is de belofte van levering op volgende werkdag niet waar! Hopelijk krijg ik binnenkort duidelijke informatie van de firma!

Door de bezorging vanuit DHL een slechte ervaring wat na een ruime week is het nog niet opgelost

Dhl bezorger geeft aan pakketje bezorgd te hebben (lees: voor een deur die open stond neer gelegd hebben) echter heb ik het pakketje niet gekregen. De afwikkeling duurt erg lang (onderzoek met DHL) en inmiddels is de actie betreft de bestelling ook voorbij en zijn de spullen die ik besteld had niet allemaal meer op voorraad. Ik ben benieuwd hoelang dit nog gaat duren en wat de compensatie gaat zijn betreft de bestelde korting. Ik laat in ieder geval mijn pakketten niet meer via DHL bezorgen.

Erg tevreden!

Altijd optijd verstuurd, fijne prijzen en gratis verzenden (na 1x afkopen)

Goede ervaring, ik bestel vaker bij Kleertjes en altijd tevreden.

Goede service! Bij retour sturen kleding, staat het geld snel weer op je rekening. Goede kwaliteit kleding voor een leuke prijs!

Ontzettend leuke kleding die kwalitatief goed zijn voor een redelijke prijs

Ik koop vaak kleding voor mijn kleinkinderen vanwege de korting die regelmatig gegeven wordt. De kleinkinderen zijn ook altijd blij en tevreden met de leuke kleding als ik weer flink heb geshopt. De service is bovendien goed en bij retourneren staat het bedrag weer snel op jouw rekening. Een aanrader is om voor een klein bedrag de verzendkosten af te kopen.

kwaliteit bevalt

Super goeie webwinkel

Goede kwaliteit super service goede aanbiedingen snel verzonden

Het hele jaar door een top online shop

Fijn online winkelen; overzichtelijke website met duidelijke foto's, ook qua kleur. Ik shop voor onze 5 kids in diverse maten en ze zijn altijd tevreden. Shoppen tijdens de sale is voor ons ideaal, door de enorme keus en flinke kortingen. Ga zo door..

Overzichtelijk shoppen

Via de nieuwsbrief altijd op de hoogte van sale en dan heerlijk overzichtelijk alles te vinden wat je zoekt. Verzendingen keurig op tijd. Zeer tevreden over deze online winkel.

Leuke kleding

Altijd goede ervaring en netjes bezorgd op tijd.Ik shop altijd voor mij kinderen op kleertjes en zeer goede ervaring en mooie duurzaam en mooie kleding veel keuze en goede kwaliteit.

Snelle levering alleen geen complete factuur

De levering is altijd heel snel, helaas wel in 3 verschillende leveringen en door 2 verschillende bezorg diensten. Ook is de factuur niet volledig doordat het via 3 verschillende organisaties verzonden word. De betaling kan daarintegen wel in 1 keer

Bergweg 60

1217 SC Hilversum