Goede service! Makkelijk bestellen en retourneren. De verpakking is de laatste tijd alleen wat minder. Het wordt in mega grote dozen gestopt (veeeeel te groot) en niet goed vast geplakt. Dit was voorheen nooit zo. Jammer want dit komt erg slordig over.

mooie kleding, netjes en klantenservice is top

mooie kleding, netjes en klantenservice is top

Fijne en makkelijke shop! En snelle levering!

Bestelling werd snel bezorgd. Netjes verpakt en duidelijke informatie. Ga hier zeker vaker bestellen

Erg fijne site en mooie kleding voor de leuke prijs!

Hele fijne website, veel keuze en betaalbaar. Ook de kwaliteit van de kleding is erg goed en snel geleverd.

Snel en betrouwbaar

Ik bestel inmiddels al jaren bij Kleertjes.com en ben nog nooit teleurgesteld. Snelle levering en kwaliteit is altijd goed. Nu mijn dochter richting middelbare school gaat, zal er een moment komen dat ik niet meer hoef te bestellen en dat vind ik nu al jammer.

Super snelle levering en goede service!!

Snelle levering en leuke kleertjes voor een leuke prijs!!

Zeer goede service, snelle levering en goede acties!

Een hele goede service, er was een probleempje, werd super opgelost, aan de telefoon ook erg vriendelijk personeel

fijne side

ik heb eigelijk alleen maar goeie ervaringen makkelijk in bestellingen doen en makkelijk ook te retourneren.

Hele leuke kleren

Jullie hebben hele leuke kleren . Kom graag nog is terug .

Veel keuze voor een fijne prijs

Kleertjes.com is een prettige website met veel keuze uit verschillende merken. De prijzen zijn fijn en we hebben meerdere bestellingen gedaan die altijd snel en volledig bezorgd zijn. Ook de enkele retouren werden snel en correct afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden!

Uitstekend!

Altijd snelle verzending, leuke acties en veel keuze! Ik koop hier graag voor mijn kleine!

Leuk assortiment, leuke acties en snel verzonden.

super easy shoppen tegen top prijzen!!

super easy shoppen tegen top prijzen!!

Fantastische klantenservice

Geweldig geholpen aan de telefoon! Onwijs vriendelijk en heel fijn geholpen. De volgende keer bestel ik weer hier!

Goede site, goede producten, goede keus!

Gemakkelijk zoeken, duidelijke instructies, goede acties, kortom fijn winkelen.

Super site

Fijne zoek opties Goede acties Fijne verzending en retour Top !

Snel geleverd!

Alles keurig en op tijd geleverd! Ik ben blij met deze aankoop! Hier ga ik vaker bestellen!

super webshop!!

goede en een hele snelle levering, vaak iets lekkers of een ballon voor de kinderen, waardoor het uitpakken echt een feestje word.! kleding juist omschreven, mooie merken en mooie aanbiedingen!

Super goed

Ik bestel alle kleding voor mijn zoontje bij Kleertjes.com. Snelle levering, vaak korting en mooie merken

Altijd blij als ik mijn pakketje van jullie binnen krijg, snelle levering en goede kwaliteit qua kleding.

Heel veeeeel items!

Leuke webshop met heel veel items en merken. Ikzelf vind het heel prettig dat er naast kleding ook schoenen worden verkocht. Filter werkt uitstekend. Verzending snel en retour gratis en heel simpel! Super fijn. Waarom het geen vijf sterren krijgt van mij is omdat de zoekfunctie, waarbij je gefilterd hebt op een select groepje kleding, als je een item hebt aangeklikt om te bekijken je bij het terug gaan weer helemaal vanaf item 1 begint.

Supersnel

Zeer snelle levering

Top ervaring!

Geweldige kleding Handige website Mooie kortingen Snelle, goede en nette levering Dus TOP! Al jaren fan van kleertjes.com

Fijne webwinkel

Snelle levering, goede kwaliteit kleding. Erg handig dat je verzendkosten kunt afkopen.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum