Prima nachthemd

Goede kwaliteit . Zit heerlijk. Bio katoen en goede lengte

Snelle levering, goede kwaliteit Bij retourneren, gratis, snelle afhandeling van terug betalen

Mooi badpak met passend strandtuniek. Bedankt voor het presentje wat heel handig is.

Snelle levering. Artikelen van goede kleur en kwaliteit. Goede pasvorm. Zeer tevreden.

Snelle levering, goede kwaliteit en nog een cadeautje erbij.

Fijn bedrijf. Werd snel geleverd. Cadeautje als verrassing en een kortingsbon. Super. Netjes verpakt. Aan te bevelen.

Mooie kwaliteit

Het pyjama shirt is, wat later dan volgens de website de bezorgdatum zou zijn, als brievenbus pakket aangekomen Mooie kwaliteit. Mijn man is er blij mee.

Snelle levering en mooie ochtendjassen

Eerst voor mijn moeder een ochtendjas besteld en deze beviel zo goed, dat ik er zelf óók één bestelde. En weer een goede ervaring. Pastunette is een mooi merk. Levering was héél vlot.

Snelle en zeer correct

Een bestelling gedaan vanuit België,deze is snel en correct afgehandeld.

fijne zachte stoffen en super snelle levering

fijne zachte stoffen en super snelle levering

Nvt

Goede kwaliteit

Prima kwaliteit.

Prima kwaliteit voor een schappelijke prijs en snelle levering. Top! Gewoon niets aan toe te voegen.

Bestelling is prima verzorgd. Fijne pyama.

De afgelopen jaren al meerdere bestellingen bij Pyjama-direct geplaatst. Snelle en goed verzorgde levering. Bij (één keer voorgekomen) een onvolkomendheid in het product werd snel en naar volle tevredenheid service verleend. Wij zijn een tevreden klant!

Mooi product

Blij met mijn mooie nachthemd. Keurig verpakt geleverd!

Veel keuze

De Pastunette mix en match producten zijn een top lijn voor mannen. Jullie hebben er een een breed assortiment van. Ondanks mijn verwarrend hoofd bij de bestelling ( ik had een verkeerde maat aangeduid) stuurde ik jullie diezelfde avond nog een mail om mijn fout te corrigeren. Nog geen 5 minuten later werd deze beantwoord, en werd deze aangepast. ( hopelijk komt Pastunette mix en match eens met wat moderner en speelsere accenten voor de volgende collectie)

Uitstekende kwaliteit voor minder geld. Snelle levering. Goed verpakt.

Snel en goed

Na bestellen volgende dag in huis, tevreden over de artikelen. Bedankt!

Mooie kwaliteit snel geleverd ben tevreden

Mooie winkel

Duidelijke site met een mooi aanbod. Snelle levering en fijne communicatie. Door de naam van de site niet meteen vindbaar voor strandkleding e.d.

Prima kwaliteit en snelle verzending

Heb een huispak gekocht. Goede kwaliteit en een betrouwbare en snelle levering. En attent met een klein handdoekje geleverd,

Erg blij met het fijne strandjurkje. Het zit heerlijk en omdat het van viscose is niet benauwd. De levering was zoals ze beloofden en het was netjes verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering, mooi verpakt en alles wat ik besteld heb was goed!

Gewoon goed

Goede kwaliteit en ook snel verzonden.

Niets op aan te merken

De bestelling en het leverproces verliepen rimplelloos. Ook het proiuct is goed.

Stationsplein 8

6081AJ Haelen