Laden reviews...
104 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen regelmatig snelle levering en goede kwaliteit. Het assortiment is breed en bestellingen komen goed verpakt aan. Retourneren verloopt doorgaans soepel en de klantenservice is responsief. Al met al is de winkelervaring betrouwbaar en gemakkelijk.
Wanneer je iets hebt besteld, word je niet op de hoogte gehouden. Ik heb dus gebeld. Hetzelfde wanneer je het artikel geretourneerd hebt. Wederom gebeld en dan hoor je dat het artikel 5 dagen geleden ontvangen is. Hun beleid is, dat het bedrag binnen 10 dagen teruggestort wordt. Heb het nog steeds niet ontvangen. Ik bestel nooit meer bij deze zaak.
Beveelt niet aan
22 June 2026
Alies Pigmans
Burgh-Haamstede
Snelle levering Kwaliteit en leuk presentje bij bestelling ontvangen
21 June 2026
Jan de Boom
Drachten
snelle levering en goede prijs.
16 June 2026
Ton
Leiderdorp
Eindelijk een ochtendjas die past. Bij andere bedrijven ook besteld , blijken het daar chinese maten te zijn. Past dus nooit.
16 June 2026
A.C
Winterswijk
Mijn ervaring is prima. Er is niet veel keus in pyjama's/nachthemden met een knoopsluiting. Ivm een schouderoperatie is het niet mogelijk iets over mijn hoofd aan te trekken. Levering is snel en de vervanging van een verkeerde maat gaat ook vlot.
14 June 2026
Anoniem
Uitstekende ervaring. Wel mis ik de mogelijkheid om afzonderlijk een pyamabroek (bij shortama ) te kunnen bestellen. De broek slijt ( nl. bij het elastiek) veel sneller dan het hemd.
14 June 2026
Anoniem
Zeer tevreden over de kwaliteit. Blijft mooi na wassen en de levering was ook top!
5 June 2026
Femke
KAPELLE
Nu twee pyama s voor de zomer besteld. Super mooi. Katoen Korte mouwen . Lijkt op een gewone huispak. Heel goed.
3 June 2026
Dina
Assen
Prima kwaliteit en snelle levering. TOP!!!
3 June 2026
Greta Sonck
Ronse
Iets voor 15:00 besteld en keurig geleverd de andere dag . We hebben 1 item terug gestuurd. En het bedrag hadden we dezelfde dag na binnenkomst bij pyjama direct alweer op onze bankrekening staan .
28 May 2026
Jw
Assen
Mooie nachtkleding, goede service, snelle levering en goed verpakt
25 May 2026
Marleid
Winterswijk
Al jaren een zeer tevreden klant. Vlotte en verzorgde levering. Ooit één keer moeten retourneren i.v.m. een fabricagefout; is toen zeer snel en naar alle tevredenheid opgelost.
18 May 2026
Anoniem
Snelle levering, producten voldoen aan verwachting.
17 May 2026
Monique
Rhenen
Snelle levering en goede prijs kwaliteit.
11 May 2026
Jacques
Den Haag
Snelle en nette levering van een leuke Tankini.
5 May 2026
Trudie
Andel
Zeer goede communicatie, zeer goede afhandeling, toegezonden bestelling zeer netjes en correct verpakt. Hier koop ik nog !
28 April 2026
Hildegard
Turnhout België
Duidelijk, snel, geen "poes-pas" (heb een item teruggestuurd en ga er vanuit dat dit ook goed wordt opgelost)
9 April 2026
Wilma
Bilthoven
Het vestje zat prima, maar de broek is veel te groot. Ik heb een aantal jaar gelden ook dit huispak gekocht. Helemaal naar mijn zin. Wilde er graag een 2e bij, koop de zelfde maat maar die komt niet overeen helaas.
Beveelt niet aan
6 April 2026
Leida
Zaandijk
Vorig had ik voor mijn moeder een ochtendjas besteld. Deze beviel haar zo goed dat ik nogmaals deze heb gekocht. Ze woont hier praktisch in. Levering zoals beloofd. Met nog een kleine attentie extra. Superleuk.
6 April 2026
Margriet Boer
Rolde
Prima en snel geleverd
19 March 2026
I.
Uden
Snelle geleverd en prijs kwaliteit erg goed. Ben heel blij met mijn nieuwe huispak.
13 March 2026
Martien
Harderwijk
Snelle levering, goede producten en het retour werd snel verwerkt. Zeker aan te raden hier te bestellen!
12 March 2026
Samantha
Alblasserdam
prima tevreden!
10 March 2026
R
OLDEMARKT
Bestelling werd correct en op tijd geleverd.
7 March 2026
Christel Huygens