Laden reviews...
94 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen regelmatig snelle levering en goede kwaliteit. Het assortiment is breed en bestellingen komen goed verpakt aan. Retourneren verloopt doorgaans soepel en de klantenservice is responsief. Al met al is de winkelervaring betrouwbaar en gemakkelijk.
Vorig had ik voor mijn moeder een ochtendjas besteld. Deze beviel haar zo goed dat ik nogmaals deze heb gekocht. Ze woont hier praktisch in. Levering zoals beloofd. Met nog een kleine attentie extra. Superleuk.
6 April 2026
Margriet Boer
Rolde
Prima en snel geleverd
19 March 2026
I.
Uden
Snelle geleverd en prijs kwaliteit erg goed. Ben heel blij met mijn nieuwe huispak.
13 March 2026
Martien
Harderwijk
Snelle levering, goede producten en het retour werd snel verwerkt. Zeker aan te raden hier te bestellen!
12 March 2026
Samantha
Alblasserdam
prima tevreden!
10 March 2026
R
OLDEMARKT
Bestelling werd correct en op tijd geleverd.
7 March 2026
Christel Huygens
LAAKDAL
Super !!!
7 March 2026
Elma Eke
Geervliet
De door mij bestelde Pastunette Deluxe pyama’s met capri broeken zijn niet alleen heel mooi, maar ook van een fijne kwaliteit. Ze dragen fijn. Ik ben er blij mee. Ik had er al twee en na lang zoeken vond ik de website van Pyama-direct en heb er nog twee kunnen bestellen.
25 February 2026
Mieke
Amersfoort
Ik ben al een tijdje op zoek naar nachthemden die niet te kort maar ook niet te lang zijn. Ik ben echt fan van pastunette dit merk zit fijn en blijven lang goed kwa model en kleur. Zo fijn dat pyjama direct mooie acties hebben. Ze komen echt na wat ze op de website schrijven. De volgende dag in huis
25 February 2026
Andrea
Zwolle
de twee artikelen die ik van jullie ontvangen heb, zien er goed uit, maten kloppen en ik ben er heel blij mee. Hoe de kledingstukken zich houden wat kwaliteit betreft weet ik nog niet, maar de ochtendjas zit heerlijk en ik verwacht dat ik er lang plezier van mag hebben.
24 February 2026
G.C.
Rhenen
The fabric is very soft, the colours are nice and the size 44 fits very well. I like to wear these sleeping dresses since a few years. I look forward for my next order .
23 February 2026
Angelika
Fiebach
Ik wilde een pyjama van Pastunette en kon die hier snel vinden. Levering was snel. Prima service.
23 February 2026
Piet
Goutum
Veel keuze, selectie was snel gemaakt. Levering erg vlot. Zeer tevreden!
11 February 2026
Willem
Woerden
Al geruime tijd was ik op zoek naar een geschikte nachtjapon voor mijn moeder van 84. De nachtjaponnen die ze had waren te kort, te dun, niet mooi of hadden geen lange mouwen. Totdat ik op pyjama-direct kwam! Wat een keuze! Wat een kwaliteit! Mijn moeder wil niets anders meer. Voor moederdag wil ze er nóg eentje bij! Superblij dat ik Pyjama-direct heb gevonden!!
8 February 2026
Joyce Verloop-Stam
Alblasserdam
Fijne nachthemden en goed op tijd bezorgd
7 February 2026
Lies
Raaijmakers
Ik heb nu voor de tweede keer pyama’s bij pyama direct gekocht en wederom prima geregeld
7 February 2026
Arend
Ruinerwold
Service ook helemaal oké
26 January 2026
M
Wittem
Foto's komen overeen met de werkelijkheid Duidelijke omschrijving Goede maattabel Bestelling en levering helemaal top Deze site is echt een aanrader
19 January 2026
Anoniem
Anoniem
Uitstekend !
19 January 2026
Lies Vernimmen
Hulst
De bestelling wordt vlot geleverd. Heb mijn bestelling terug moeten sturen omdat m’n pyama te groot was. Op het retourformulier kun je aangeven welke maat je moet hebben en dan kun je het artikel omruilen en krijg je het heel snel thuis. Dit bedrijf is een aanrader. Heel goed.
11 January 2026
Greetje
Den Haag
Speedy delivery, nice surprise inside and a lovely pyjama. Thank you.
Alex
Munich
Prima. Mooi product en netjes bezorgd.
Tonny Meessen
Schin op Geul
Keurig snel goede aankoop
Jh Tulleners
Wijdenes
Groote keuze, duidelijke side En na bestelling snelle levering. Zeer tevreden.
9 January 2026
karina
Horst
Ik heb al vele spullen van pyjama direct, zeer goede kwaliteit.
8 January 2026
Anja