Snelle levering en prima kwaliteit.

Zeer positieve ervaring!

Prima, mooie pyama. Snelle levering

De heren pyama is prima qua maat en kwaliteit

Niets dan lof. Geen minpunten

Correcte behandeling en afhandeling van mijn eerste bestelling bij Pyama-Direct. Als ik weer iets nodig heb op dit gebied ga ik het zeker weer bij Pyama-Direct bestellen. De bestelde Robson heren pyama!s zijn uitstekend van kwaliteit. Merk Robson blijft heel lang in model. Wordt geen lebber pyama.

Mooie nachtkleding tegen scherpe prijs en snelle levering.

Bestel al jaren bij Pyama Direct. Mooie nachtkleding tegen scherpe prijs en bovendien snel geleverd. Leuk extraatje is het gastendoekje, die er als cadeautje mee wordt geleverd. Kortom al jaren een tevreden klant!

Snelle levering, mooie kwaliteit, extra cadeautje in de doos. Top

Snel geleverd, goede kwaliteit

Voor het eerst besteld. Ik kreeg de bevestigingsmail in het Engels, terwijl de site Nederlands was. Dat vond ik best gek. Ik dacht dat ik bij een Nederlandse bedrijf iets kocht. Maar dat maakt niet uit. Want de pjama's waren snel geleverd en van goede kwaliteit. Ik had 3 nachthemden. Ik ben er erg blij mee. Ze zitten heerlijk.

Pasvorm is goed.

Snel geleverd. Kleur wijkt wel wat af van de website laat zien.

Als ik een pyjama nodig heb zou ik het gelijk bij pyjama direct bestellen.

Een goede ervaring

Mooi en comfortabel huispak

Dit huispak voor mijn moeder besteld, ziet er mooi uit, en zit heerlijk.

Altijd goed

Snelle levering en prima kwaliteit

Mooie pyama

Alles was zoals het hoort

Goed verzorgd.

Snelle levering. Iets minder winter dan verwacht. Iets dunner. Leuke attentie erbij. Geen bezorgkosten. Vaak moet je dan voor een minimum bedrag bestellen

Uitstekend.

Duidelijke website, veel keus en snelle levering.

Mooie afgewerkte levering. Nachtkleed naar wens.

Netjes en snel verstuurd .

Goede ervaring . Keurig verpakt .

Bestelde homewear-pak was helemaal naar wens, mooi & degelijk verpakt en tijdig geleverd. Alles tiptop!

Toegankelijke site

Makkelijk bestelproces, duidelijke en informatieve communicatie. Snelle levering.

vlotte afhandeling

geen klachten

Excellent shopping experience

Item ordered is just as advertised.

Prima en snel

Snelle levering, heerlijke pyjama.

super snel en keurig verpakt en bezorgd

Maat was te klein, mijn eigen retour zending was jog onderweg maar ook mijn grotere maat. super snel, effectief en klantgericht. Mooie producten, top!

Snelle verzending en keurig ingepakt.

Snelle verzending, keurig ingepakt en pijama's in uiteraard nieuwstaat.

Snelle en correcte levering.

Levering is snel en correct en bij retournering wordt alles ook snel afgehandeld. Het bedrag staat binnen een paar dagen op de rekening.

Snel geleverd en zag er netjes uit

Stationsplein 8

6081AJ Haelen