Laden reviews...
88 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen regelmatig snelle levering en goede kwaliteit. Het assortiment is breed en bestellingen komen goed verpakt aan. Retourneren verloopt doorgaans soepel en de klantenservice is responsief. Al met al is de winkelervaring betrouwbaar en gemakkelijk.
Keurig snel goede aankoop
10 January 2026
Jh Tulleners
Wijdenes
Groote keuze, duidelijke side En na bestelling snelle levering. Zeer tevreden.
9 January 2026
karina
Horst
Ik heb al vele spullen van pyjama direct, zeer goede kwaliteit.
8 January 2026
Anja
Asten
Snelle levering, goede kwaliteit, goede verpakking
4 January 2026
conny wisman
Capelle aan den IJssel
Goede betaalbare kwaliteit
17 December 2025
Margon Herpertz
Heythuysen
Snelle verzending en 10% korting voor vaste klanten. Heerlijke zachte huispakken. Jammer dat ze zo lang meegaan en er dan geen reden is om weer een nieuwe te kopen ;-)
14 December 2025
Dossola
Nieuwegein
Een heel fijn warm pak
9 December 2025
Aaaaaaaa
De volgende dag reeds geleverd.
8 December 2025
Anoniem
Zeer goede kwaliteit en fijne service!
5 December 2025
Ziad Berwari
UTRECHT
Iets nodig voor mijn oude moedertje, 2.maten besteld, super snel geleverd. En dus degene die terug moest was gratis te retourneren. Ok weer heel vlot terug betaald. Indien nodig zal ik zeker weten weer een bestelling doen.
3 December 2025
Els
Breda
Fijne producten, snelle levering. Ik ben blij met de aankoop.
3 December 2025
A
Brunssum
Kwalitatief goede producten en snelle levering
2 December 2025
Joke
Krommenie
geen nadere
23 November 2025
Coen
Haarlem
Maat gelijk aangegeven en leveringstermijn op afspraak en netje verpakt en geleverd
23 November 2025
Godelieve
OUDSBERGEN
20 November 2025
Ger Verstegen
Roermond
Fijne pyjama, mooie kwaliteit. Juiste pasvorm
19 November 2025
Toos
Roermond
Was al enige tijd op zoek naar een nachtpon voor mijn moeder. Bijna overal waar ik zocht, zag ik vormloze, korte big shirts met korte mouwen. Totdat ik deze website tegenkwam. Wat een keuze! Echt geweldig!! Mijn moeder is ontzettend blij met haar nieuwe, superleuke nachtpon!!
19 November 2025
Joyce
Alblasserdam
I'm a returning customer. This site offers a very nice range of nightime attire. Order is easy and delivery is very fast (although not an important aspect for me). The order always comes with a small gift (small hand towel) which is very thoughtful and handy.
14 November 2025
Dustinette
Belgium
Goede kwaliteit , en snelle afhandeling van de producten.
14 November 2025
John Vegchel van
Smakt
Mijn bestelling kreeg ik snel en volledig thuis.
11 November 2025
Petra
Zoeterwoude
Product was heel anders dan op foto en ook wat betreft de maat. Maar....de lage score is vooral te wijten aan de onmogelijke, zeer klantonvriendelijke manier waarop mensen hun artikel retour moeten sturen. Tot nu toe is het nog steeds niet gelukt!! GEWOON een RETOURSTICKER bijvoegen! Duidelijk, eenvoudig én Klantvriendelijk! Hoe het traject van Retourzending Nu geloopt, geeft mij het gevoel van een ontmoedigingsbeleid. Schandalig! .
Beveelt niet aan
Precies zoals omschrijving
21 October 2025
karin
delft
Super service correcte verzending ben erg tevreden en zal in de toekomst best meer bestellen kenden het merk natuurlijk al .
18 October 2025
Rietje
Venray
Snelle levering. Kwaliteit super. Een tevreden klant.
16 October 2025
Mieke