Goede service, snelle levering

Mooi

Na mijn heupoperatie moet ik thuis blijven. Dus zocht ik een leuk, comfortabel huispak. Gevonden bij Pyjama-direct. Zeer aangenaam om te dragen en ook mooi. Ik ben heel blij mee.

zo er bijna 2 bestelen

fijne pyjama

Snel encorrect

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Leuk om nog een kleine attentiete vinden bij je bestelling

Zeer tevreden over deze webshop

Snelle levering goede prijs zeer tevreden

Pyjama keurig op tijd bezorgd. Goede pasvorm. Zit heerlijk. En nog een mooie korting gehad door Black Friday!

Correct afgehandeld

Dit moet voldoende zijn .niet zeuren om complimentjes

Product geleverd exact conform de foto op de website. 1 product retour gestuurd omdat deze helaas te groot was. Retour is ook snel en goed verwerkt. Ik kom zeker nog een keer terug!

Goede kwaliteit pyjama’s en uitstekende service

Goed afgehandelde bestelling, op tijd geleverd, producten netjes verpakt en de kwaliteit van de producten uitstekend

Goede kwaliteit en bezorging volgens plan. Dik tevreden !

Mooie duidelijke website. Keurige levering

zeer goed

Wat een geweldige kwaliteit.

Pyjama Robson

Sinds jaar en dag koop ik Robson pyjama’s, voorheen het status merk van V&D, maar dit is verleden tijd, fijn dat ik deze nu bij Pyama-Direct kon aanschaffen. Super snelle levertijd gecombineerd met een surprise in de verpakking

Heel goede en snelle service! Bestelling prima in orde en leuk kadootje erbij!

Prima webshop!

Perfecte webshop

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Uitstekende snelle levering.

Professioneel bedrijf met goede kwaliteit en service

Ik koop sinds enige tijd alleen nog maar hier wegens de goede kwaliteit. Heb hierdoor een heerlijke nachtrust

Zal zeker vaker bestellen.

Op tijd geleverd en goede kwaliteit zit erg lekker.

Top webwinkel!

Mooi collectie en snelle afwikkeling!

Netjes verpakt en hele goede kwaliteit pyama super tevreden

Schitterende winterpyama.

Schitterende winter pyama. Snelle levering.

Prima.

Mooi product en snelle levering.

De duster die ik besteld had, zag er ook precies zo uit als op het plaatje. Keurig ingepakt en netjes op tijd bezorgd.

snelle levering en goede mailcontact

huispak valt klein

Snelle service en goed product.

Prima.

Genoeg keuze en goede afwikkeling

Geweldige service voor kwaliteit.

Fijne webshop met kwalitatief goed nachtmode

Stationsplein 8

6081AJ Haelen