Mijn eerste ervaring met Pyjama-direct is positief.

Het is een pyjama met een mooi dessin, weliswaar gemaakt van een vrij dunne stof, maar hij is ook bedoeld als zomerpyjama. Het product was verpakt in een mooie doos en werd op tijd geleverd.

Super snelle levering goeie kwaliteit pyjama

Super goed

Snelle bezorging goede kwaliteit

Zeer snelle correcte levering .

Zeer tevreden.

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Supersnel

Na mijn bestelling de volgende dag mijn nieuwe pyjama's al binnen. Fijn!

Vlotte levering

Alles ging goed. Bestelt ,betaald, geleverd. Klasse.

Correcte service

Goed opvolging

Volgende dag geleverd

Heel goed evaring

Alles war perfekt

Von der Bestellung bis zur Lieferung hat alles einwandfrei funktioniert.Die bestellte Ware gefällt sehr gut und entspricht vollständig meiner Vorstellung.

Heel goed, erg tevreden

Erg goed, kwaliteit goed valt niet tegen en maat is ook goed. levering snel en op tijd. Prima website

Uitmuntende service

Goed materiaal.

Mooie kleuren. Goede pasvorm. Leuke kleine attentie is bijgevoegd.

Perfect !

Heel vlotte, snelle levering! Dit was mijn eerste aankoop bij pyjama-direct. Ik zal deze website zeker doorgeven aan familie en vrienden...

Alles prima

Klein presentje, dank je

Indien een cijfer 11 mogelijk was kregen jullie dat van ons

Geweldige service geweldige kwaliteit spullen!!

De pyjama's zijn prima en passen goed

Niks op aan te merken

Alles liep prima bestelling en bezorging en artikel was ook 100% wat ik er van verwachte .

Wederom een goede ervaring

Ik kom graag terug bij Pyjama-drect. Dus ook deze aankoop is weer vlot en netjes verlopen!

Tip top in or.de

Snel en correct

Snel geleverd en van prima kwaliteit.

Snel en netjes

Snelle levering,keurig verpakt. Helaas alles te klein, dus andere maat besteld. Handig overzicht van winkels waar ik kan retourneren.

Wat ik besteld heb is goed afgeleverd en prima verpakt ik heb geen aan of opmerkingen. Ik zal bij iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Prijs kwaliteit verhouding oke.

Perfect.

Vlot en netjes afgehandeld

Pastunette is altijd mooi, extra fijn als het pakketje dan ook heel snel, keurig verpakt wordt afgeleverd.

Stationsplein 8

6081AJ Haelen