uitstekende online koop

prima online communicatie, correcte afwikkeling en snelle bezorging

Prima ervaring. Zou de volgende keer weer bestellen bij jullie of anderen aanprijzen.

Is prima.

Alles goed verlopen. Bestelling, aflevering en de produkten Niets negatief.

Snel en goed geleverd

Zeer tevreden. Snel geleverd en mooie producten

Snelle en correcte levering.

Het was de ene dag bestellen. De andere dag werd het geleverd. Niet altijd het geval in deze tijd.

Goede pyjama.

Snelle levering, goede kwaliteit en pasvorm. Perfecte afhandeling.

Uitermate keurige levering

De levering was op tijd en mooi verpakt. Heel leuk is de attentie in de doos. De kwaliteit van de producten ziet er prima uit en naar verwachting. Ook de maattabel is correct. Heb de producten nog niet gewassen, dus kan daar nog niet over oordelen.

Goed verzorgde zending en rap geleverd, goed produkt.

Ik moest hals over kop voor mijn moeder pyjama's bestellen i.v.m. opname ziekenhuis. Bij Pyjama-direct vond ik een ruim assortiment zowel qua maten, kleuren en prijzen. De volgende dag werden de pyjama's keurig op tijd geleverd met nog een kleine verrassing in de doos.

Prachtige pyjama snelle service

Ik heb een prachtige pastunette velours pyjama besteld in licht turquoise/mint. Hij zit heerlijk en is lekker warm. Zo komen we de lockdown wel door en de koude nachten.

heelerg goed

vlugge verzending en netjes behandeld

snelle en correcte afhandeling

snelle en correcte afhandeling

goede kwaliteit

Pyama altijd goed . al vele keer bestelt. en gratis gastdoekjes eebij. in toekomst bestel ik nog. maten kloppen zeker

Ik bestel Altijd bij jullie maar vervelend dat je een bon krijgt voor de volgende bestelling die vergeet je nogal eens omdat ie dan niet te vinden is jammer geef gewoon korting zonder die flauwekul

uitstekend

Duster die snel en correcte werd geleverd

Geweldige service

Overzichtelijke site, vlotte afhandeling van de bestelling, netjes en goed verpakt. Prima afhandeling van één item dat retour gezonden is.

Na retour te groot bestelde maat, binnen drie dagen goede maat binnen, keurig.

Snelle levering & service

Ik ben uiterts tevreden over pyjama-direct Snel en keurig geleverd en bij retourneren binnen 1 week geld weer op je rekening!

Vlotte levering, mooi assortiment

Pyjama-direct heeft een ruim assortiment, voor man en vrouw. Je vind snel wat je nodig hebt. Handige maattabel is beschikbaar. Bestelproces verloopt soepel en eenvoudig en de levering is vlot en binnen de afgesproken termijn. Prima webshop

Vlotte levering en een leuk geschenkje. Kortom geen op of aanmerkingen het was gewoon super

Klantvriendelijk snel en goede kwaliteit

Zeer goed meegevallen

Snelle levering en een zeer kwalitatief product

kwaliteit gaat achteruit

De pyjama's voor mijn moeder heb ik steeds via pyjama -direct gekocht. de 1 na laatste pyjama gaf steeds kleur af:ondergoed, beddengoed en zelf de huis waren blauw gekleurd ondanks de gehanteerde wasvoorschriften. Pyjama-direct heeft dit welliswaar prima met mij geregeld. De laatste aankoop viel wat de kwaliteit betreft erg af: pyjama van heel dunne, slappe stof en de sterren waren erop geprint ipv erin geweven. Deze heb ik dan ook weer retour gezonden. Misschien ligt het aan het merk wat ik heb gekocht. Pyjama - direct an sich ben ik tevreden over.

Mooi afgewerkt. Ziet er goed uit zoals afgebeeld.

Zeer tevreden en snel geleverd.

Uitstekend kwaliteit en snel geleverd. Zeer tevreden.

Prima kwaliteit pyjama

Prima Pyjama en snelle levering