Prima, was keurig ingepakt, heel verzorgd.

Omschrijving en maat kloppen

goede levering

de nachtjaponnen (er zijn 2 besteld) passen goed en zijn van mooie kwaliteit. Goede levering en op tijd bezorgd!

Een goede en snelle levering.

Alles correct uitgevoerd.

Topkwaliteit

Fijne grotere maten , goede kwaliteit

Snelle levering, mooi verpakt, mooie kwaliteit pyjama

Communicatie is prima. Alles op tijd

Het klopt helemaal

Snelle verzending, zelfs tijdens nog net voor de Kerst, keurig verpakt en met een klein cadeautje afgeleverd. Erg tevreden.

Snelle levering en mooie aandacht

Een leuk kaartje erbij voor de extra aandacht en een presentje daarnaast werd het snel geleverd prima

Snel en makkelijk

Bestellen ging makkelijk en werd snel bezorgd.

Fijne pyjama en snel geleverd en snel veranderd

We zijn erg blij met onze pyjama en t-shurt's. Ik had in de verkeerde maat voor me man besteld. Na snel gemaild hebben ze nog voor dat het pakketje bij pyjama-direct de deur uit ging de juiste maat in het pakket gedaan. Mijn pyjama zit erg fijn. En het was snel geleverd door de drukte van de maand december

Snelle en goede levering

Precies wat ik zocht

WAUW

Met mijn maatje plus is het niet altijd eenvoudig om zowel mooie als degelijke en betaalbare pyjamas te vinden . Bij jullie lukt dat perfect , heb er zonet 4 besteld van Pastunette en snel aangekregen . WAUW, wat zijn ze mooi . Wal lief dat er een kaartje en geschenkje bij was . Groetjes van een tevreden klant , Karin

Voor herhaling vatbaar.,

Het pakket was keurig verpakt en ook de bezorging is goed en snel gegaan.

Aan de afspraken gehouden en pakket keurig verzorgd/

Aangenaam verrast door bezorging op tijd en extraatje in het pakket.

Stipte levering, feestelijk en met aandacht verpakt.

Stipte levering, feestelijk en met aandacht verpakt. Product is netjes afgewerkt en van goede kwaliteit.

Correcte snelle service

Correcte snelle service.

netjes verpakt en een leuk kadootje toegevoegd

Verwachtingen voldaan

Snelle levering,warme pyjama,slaapt goed,juiste maat

Blij verrast

Mooie kwaliteit, net verpakt, op tijd geleverd, top. Persoonlijke kerstkaart en een gaste doekje, ook blij mee. Klein min puntje, als ik jullie like op Insta of FB dan krijg ik 10% korting. Ik zit niet op Social media....... Fijne feestdagen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Karin Griffioen

Top !

Prima kwaliteit en zeer verzorgde en snelle aflevering. Top !

Snelle levering van topproduct

Vriendelijke medewerker die vragen beantwoordde. Mooi ingepakt met kerstkaart en klein cadeautje erbij. Zeer aangename verrassing! Heel tevreden over de levering en het product.

Top, was een cadeautje!

Snel geleverd, mooie kwaliteit en mooi ingepakt met extra attenties. Ik hou ervan.

Snelle en juiste levering van het bestelde.

Over de bestelling en levering heb ik geen klachten. Er is één maar: de pyjama jas paste uitstekend. De broek echter, hoewel dezelfde maat, leek wel een maat groter. Maar dat kan aan mijn figuur liggen.

Prima afhandeling via mail, tijdige levering en het belangrijkste: een top product.

Stationsplein 8

6081AJ Haelen