Kwaliteitsvolle producten

Correcte afhandeling van de bestelling. Producten zijn van goede kwaliteit. Snelle levering

Een webwinkel waar ik graag terug kom

Ik heb nu voor de 3e keer een bestelling gedaan en alles verloopt heel vlot. Van bestelling tot levering wordt je van de status op de hoogte gehouden. Artikel is goed verpakt en er zit een leuke attentie bij.

Bestelling snel geleverd en nadat 1 artikel is geroutineerd ook het geld snel retour op de rekening. Hier zal ik nog wel eens iets bestellen want ook de kwaliteit is erg goed.

Top !

Mooie overzichtelijke website, veel keuze, snelle levering en goede kwaliteit.

Heel mooi huispak

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Superleuk - ik weet niet hoe jullie mijn beoordeling opvatten. Ik heb een score gegeven van 10 - ik heb geschreven : VOOR HERHALING VATBAAR en SUPERLEUK. Wat is daar negatief aan ? wat kan ik nog méér zeggen als alles OK is.

prachtige producten

Helaas veel te klein voor mijn moeder, maar zeer mooie kwaliteit, fijne makkelijke website en een super snelle levering. In 1 woord super!

Goede omschrijving, snelle gratis verzending.

Rebelle polar fleece tartan check

Lovely quality & well finished - perfect thickness for indoor wear - arrived v quickly - packaging just perfect- neat box the size of article- would buy again from this company

achat de pijamas

très sérieux et belle qualité

Ruime keuze, snelle levering !

Een leuke site met ruime keuzes. In deze drukke tijd toch snel bezorgd en in de verpakking als verrassing een klein gastendoekje. Prima webshop.

Goeie service

Snelle levering goeie prijs mooi kwaliteit

Zeer vlot en snel

Geen opmerkingen. Heel tevreden over de maten en informatie op de site. Betaling en afwerking ging heel vlot. De link naar de track en trace werkte niet. Dat is het enige minpuntje.

Snel geholpen en mooie producten!

Omruilen van een artikel was geen enkel probleem en zo geregeld. Top service.

mijn bestelling was op tijd afgeleverd.

Pyjama-direct heeft een mooie website, duidelijk en overzichtelijk. Ook de uitleg bij de stof, maat en model omschrijving zijn handig en duidelijk. Ik zal de site aanbevelen bij vriendinnen en kennissen.

Top, leuk presentje extra in doos

super!

Goede kwaliteit en snelle levering

Kwalitatieve merken en leuke modellen

pyjamadirect.nl is een absolute aanrader

Ik ben super tevreden over de mooie kwaliteit van de pyjama die ik bestelde (van het merk Rebelle) Vriendelijke communicatie per mail, pijlsnelle levering, verpakt in een prachtige doos met een kleine attentie als extraatje... pyjamadirect.nl is een aanrader voor wie zoekt naar goede kwaliteit aan een betaalbare prijs. Ik ben fan!

Super bedrijf

Super snelle service, stevige verpakking, goede pyjama's

Snelle levering, goede producten.

Perfecte levering!

Alles van het kiezen tot het leveren ging heel vlot en correct.

heel goed

geen aanmerking

snel geleverd, 10 procent korting is helemaal leuk, het gezichtshanddoekje is iedere keer weer een leuke verrassing

Vlotte, perfecte levering

Pyama is zoals afbeelding en omschrijving weergeeft. Fijn product!

Mooie pyama

Op tijd geleverd v.a.