PAKKETJE ZAG ER ZEER NETJES UIT

De inhoud kan ik pas na openen met kerst beoordelen. Maar ik ga er op vertrouwen vanuit dat dit wel goed zit.

Niets op aan te merken

Soepele afhandeling, snelle levering.

Wederom Geweldig

Weer heerkijk mooi huispak Perfect

Top Ervaring!

Goede selectie, rap en gratis geleverd.

snelle levering, mooi nachtgoed, prima kwaliteit

Prima afhandeling vd bestelling

Alles in één woord. PRIMA

Heel correct en goed met snelle behandeling

Al een paar stukken besteld en telkens super vlotte behandeling en snelle levering. Wij maken in de toekomst zeker nog gebruik van PYJAMA DIRECT.

snel geleverd,en nog een leuk gastenboekje erbij

Pyama-direct voerde mijn bestelling met veel zorg en aandacht uit.

Zowel de bestelling doen als de bestelling ontvangen verliepen perfect. Mijn twee pyjama's kwamen mooi ingepakt binnen. Het was een feestje om ze uit te pakken. De uitvoering van de pyjama's was ook perfect. Al met al een geslaagde missie.

Vlotte webwinkel !

Ruime keuze en vlotte levering .

Snelle levering. Goede maat en mooie ochtendjas. Webshop met veel keuze

Prachtige pyjama's en super snelle levering

We zijn super tevreden met de pj's :-) Een snelle levering, zelfs in deze vreemde tijd. En ook nog een leuke attentie gekregen, super! Dank je wel voor alles en tot weer...

Prima prijs-kwaliteit!

Overzichtelijk site, simpel bestelproces, snelle levering!

Snel en een super keuze

Via Google hier terecht gekomen. Het merk dat ik zocht was er en met genoeg keuze. Dat is wel eens anders!!! Snelle levering en mooie aanbiedingen!

Prima heel goed!

Mijn bestelling was wederom heel erg netjes en zorgvuldig verpakt. Echt heel fijn en leuk om op deze manier de bestelling te ontvangen!! De pyjama die ik besteld had is mooi en van goede kwaliteit dus ik ben zeer tevreden!!

onvoorstelbaar vlot!!!

Verveeld met een om te ruilen artikel werd op mijn vraag het vervangingsartikel bijgevoegd aan een 2de. order in omloop, dat bij aankomst voorzien was van de nodige retourformulieren (portvrij vanuit België)! Van opvolging, stiptheid, orde, kortom service gesproken! Dit verdient een 11/10!!!

Vriendelijk, goed bereikbaar en behulpzaam..

Ze hebben nog gezocht naar grotere maat van t comfortpak voor mijn moeder en zouden dat eventueel meesturen. Die was er niet maar gelukkig paste hij precies. Goed meegedacht met mijn wensen..

Zeer tevreden over deze webwinkel

Snelle levering goede prijs goed verpakt ik ben er zeer tevreden over.

Prima service!

Goed bereikbaar en erg aardige klantenservice!

Mooi product en zeer vlugge levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Heel snel netjes bezorgt en artikel is van een hele goede kwaliteit

Duidelijke foto,s en info mbt afmetingen en stof

Veel keuze.

Ik zocht op internet voor pyama. Kwam bij jullie terecht. Super!! Veel keuzes!! Heb gekozen voor het merk Rebel. Mooie kwaliteit, mooie prijs. Zeer tevreden. Snelle levering. Kreeg er nog een attentie bij.

Pyjama-direct doet wat ze belooft!

Snel en keurig verzorgd pakket!

Stationsplein 8

6081AJ Haelen