Tevreden, vlotte levering

Tevreden

prima pyjama's

meerdere pyjama nu al besteld en allen prima pyjama's

Fijne nachthemd

Na de bestelling van het nachthemd deze vrij snel ontvangen. Nachthemd was prachtig en heerlijk zachte stof. Na de eerste keer wassen op 30 graden kwam de nachthemd er scheef gedraaid uit. De zijnaden liepen hierna erg scheef. Jammer, had ik niet verwacht met zulke kwaliteit.

Vlotte correcte levering,aanrader

Vlotte correcte levering,aanrader

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop, op de site staat duidelijk beschreven hoe lang de nachtpon is en van welk materiaal.

Erg mooi.

Leuke vlote pyjama.

Ruime keus op de site en snelle levering. Goed ingepakt en erg leuk dat er een verrassing bij gedaan is!

Zeer goede afwikkeling

Vlotte en juiste levering van het bestelde product Goede communicatie Diverse mogelijkheden om te betalen En... een leuke attentie bijgevoegd. Kortom: perfect

Goed geregeld

Alles zoals het hoort

Gevoel voor klanten Duidelijke website Prima bestel- en levrringsprocez

Snelle goed verzorgde levering.

Prima! Keurig verpakt! Ook leuk was de kleine attentie in de doos!

Alles perfect!!!

Altijd alles dik in orde, snelle levering, makkelijk te bestellen, goed verpak. Echte aanrader.

Mooi, verzorgd en snelle levering

Fijne duidelijke site! Goed verzorgde en snelle levering.

Niets op aan te merken

Snel, voordelig

De bestelde producten kwamen snel, waren gunstig geprijsd en voldoen helemaal aan verwachtingen. Plus de kleine verrassing was erg leuk.

Super snelle levering en uiterst betaalgemak

Van Harte aanbevolen. Goede service en betrouwbaar.

top

mooie en nette nachtjapon

Vlotte levering.

Veel uitzoek en makkelijk bestellen.

Perfecte levering goed verpakt in compacte doos

zie hier boven.

Heerlijke pyjama en heerlijke service!!

Ik kwam per toeval op de site van Pyjama-direct. Gelukkig maar. Groot aanbod voor een leuke prijs. Ik had geluk een leuke, afgeprijsde, zomerpyjama te vinden, die voldeed aan mijn eisen. Ik wilde graag een luchtige zomerpyjama (jurkje), die gemaakt is van zoveel mogelijk katoen. Ik heb last van nachtelijk zweten door de overgang, dus was katoen voor mij de enige optie. Pyjama-direct heeft veel keuze in leuke pyjama's (en meer) voor leuke prijzen! Ze leveren snel en netjes en ik vond het heel leuk dat er nog een leuk gezichtshanddoekje bij zat met een mooi strikje erom! Een leuk extra gratis cadeautje! Superleuk! Als ik weer een pyjama nodig heb, zal ik zeker op deze site gaan kijken!!

snelle levering en mooi product

De bestelling zoals aangegeven volgende dag goed verpakt ontvangen. Het product ziet er goed uit en voldoet aan de verwachtingen.

mooi dames nachthemd

Het is een mooi dames nachthemd en is goed en snel geleverd.

Snel geleverd, de dag erna, in goede verpakking

Prima kwaliteit, alleen klopte de maat niet helemaal. Kon maatje kleiner maar heb deze niet geretourneerd.

Zeer klantgericht

Overzichtelijke website, snelle levering, retourblad met instructies zat mee in de doos (zodat je niet moet zoeken wanneer je dit nodig zou hebben), en een onverwacht verrassingsgeschenkje in de doos meegeleverd. Jammer dat de online betaal app van Kbc zich niet opent.

fijne nachthemden

leuke katoen nachthemden gekocht. fijne service en snelle leveringen.

Stationsplein 8

6081AJ Haelen