Prachtig aanbod, veel info rondom bestelling en op tijd geleverd

Mooie katoenen pyjama’s en nachthemden, ook veel aanbod in badjassen. Kwaliteit van stof is top (heb een badstoffen badjas en nachthemd besteld).

Mooie nachtponnetjes

De nachtponnen zijn mooi! Goeie stof en goed model. Wel is het jammer dat ook bij deze iets duurdere nachtponnen het recht van draad niet helemaal klopt. Dat zie je na de eerste wasbeurt. De naad gaat dan wijken van het midden en loopt iets scheef. Daarom 1 ster minder.

Een zeer snelle afwikkeling,een cijfer 10 waard en ruime keuze in pyama’s en een kortingsbon meegestuurd bij een volgende bestelling .

Snel en perfect !

Maat aanduidingen zijn perfect. Keuze gemaakt besteld en super snel in huis. Keurig verpakt.

Alles perfect.

Snel kunnen bestellen,en ook snel geleverd.

de pyama is prima en de levertijd was uitstekend. Binnen een paar dagen geleverd.

Snel en juist geleverd zelf met een presentje .

Goede service-kwaliteit-prijs.

Snelle reactie op mijn bestelling.

Ben zeer tevreden, snelle verzending en goede service.

Supersnelle en goede levering

Geweldig!

Super snelle bezorging en goede kwaliteit

Snelle bezorging binnen 1 dag ,en een goede kwaliteit mooie artikelen. In een woord super

Alles prima geregeld.

Leuke zomerduster besteld. Keurig thuis afgeleverd. Perfect!

Correcte levering, grote keuze in grote maten

Veel keuze , ook in grote maten , wat niet altijd evident is Snelle , en correcte levering Goeie prijs , en volgenden keer als extraatje 10% korting

Prijs-kwaliteit zeer goed.

Zeer vlugge en correcte levering. Werd als geschenk gegeven en was duidelijk een schot in de roos! Handig zou wel zijn bij volgende levering om de leveringstijd iets meer te specifieren in voormiddag of namiddag. Tevreden klant!

Prima product, snelle levering

Uitstekende service en kwaliteit

Mooie hoed gekocht, mooier dan verwacht

Snelle levering leuke pyamas

Snel en goed geregeld

Volgens verwachting

Een webshop om terug te komen

Duidelijke website. Goed op de hoogte gehouden over de stand van mijn bestelling. Snelle levering. Netjes verpakt. Met een leuke attentie erbij. Hoe leuk is dat!!!

Snel en goed

Snel en goed geleverd. Wel goed opletten met de maten. Die zijn anders dan je misschien verwacht.

Super veel keuze en supersnelle levering

De levering was geweldig op tijd, en netjes in een doos, en niet wat we via een andere website hebben gehad in een zak.

Geen ervaring

De eerste keer een pyjama gekocht.

Stationsplein 8

6081AJ Haelen