Snel geleverd met aardige attentie bijgesloten.

Snel geleverd met aardige attentie bijgesloten.

Zeer prettige ervaring

Goede website, heel snel de zending binnengekregen, keurig verpakt!

Duidelijke site, snelle levering. Goede kwaliteit

Kei goed!

Bestelling online lukte me niet. Mail gestuurd. Kreeg meteen reactie en hulplink voor betaling. Snelle verzending. Artikel keurig verpakt. Leuk kleinigheidje erbij gekregen. Kortom! Súper!

Snelle levering. Bij retour snel geld terug

2 maten besteld. Snel geleverd. 1 retour gestuurd. Binnen een week geld retour ontvangen

Ik heb nog nooit zo snel een bestelling ontvangen en dat het bestelde mij zeer verraste. Paste goed en vond het een toffe, vrolijke pyjama.

Heel vlug geleverd. Hele goeie kwaliteit.

Snel en correct geleverd!

Het ging zoals ik verwacht had:Snel en correct geleverd!

Zeer snel

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Snelle service, keurig verpakt.

De broek van het huispak was wel erg piamabroek in vergelijking met het dikke jasje. Geen goede combinatie.! Omdat ik snel iets nodig had voor mijn bejaarde zus die in een verpleeghuis is opgenomen heb ik het niet teruggestuurd maar het plaatje op jullie site suggereert een beter kwaliteit broek.

service in alle opzichten

veel keuzemogelijkheden; goede service en fijne pyamashort

top service

zeer duidelijke site, waar je op merk kunt filteren, zeer mooie en degelijke pyama's… Mijn voorkeur gaat uit naar rebelle. Vlotte levering, ook in Belgie. Een aanrader

Heldere site, professioneel, adequaat

Zie hierboven. Niets aan toe te voegen

Goed product en vlotte levering

Goed product en vlotte levering

Snelle levering, keurig verpakt. Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Ik had een badjas besteld en zowel de maat als de uitvoering bevallen mij prima. Het is een vrolijke badjas waar ik vast en zeker veel plezier van zal hebben.

Erg goed!

Een mooie web site en makkelijke manier ome bestellen. De levering was zoals beloofd, de volgende dag in huis. Niks geen gezeur over langere levertijd ivm corona. Kwaliteit van de besteld artikelen is zoals ik had verwacht. Kortom , een prima bedrijf !

uitstekend

pyjama in perfecte staat gekregen met een leuke attentie erbij. De levering was ook in orde , snel bezorgd in corona tijd !

Snelle en correcte levering

Prettige website en veel keuze. Goede betalingsmogelijkheden en de bestelling was, ondanks de drukte bij de pakketdiensten, snel binnen (Dinsdag besteld en donderdag binnen). Advies: wel zou ik de aangegeven maatvoering wat willen aanpassen want alle maten, van het merk (Robin) waar ik wat van besteld had althans, vielen echt een maat groter uit vanwege de pasvorm. Daarom zou ik als tip dit er bij aangeven want dat kan retourzendingen schelen in kosten. De volgende keer hou ik hier rekening mee maar zou zeker op deze site terugkomen voor een volgende bestelling. Mooie geste dat er voor een volgende bestelling een extra kortingsbon (10%) wordt meegestuurd. Dit nodigt zeker uit.

Mooie kleuren. Mooie stof.

Snelle bezorging. Ik ben tevreden.

Snelle levering. Alles keurig verpakt. Heel veel keus. Fantastisch dat je geen dure bezorgkosten hoeft te betalen.

Snelle reactie

Duidelijke site met mooie producten. Na plaatsing bestelling snelle levering.

Prima kwaliteit

De pyama's zijn van prima kwaliteit. Was wel voor mijn vader maar mijn moeder heeft de bevindingen direct doorgegeven. Het bezorgen is een beetje misgelopen nl. met een 1,5 dag vertraging maar dat zal waarschijnlijk te wijten zijn aan de omstandigheden (corona) vermits wij met PostNL nog geen problemen hebben gehad.

Alles vlot gegaan

Snelle levering, alles in orde. Leuke attentie er bij gekregen. :-)

Mooie snelle afhandeling

Geweldig product mooie pasvorm en kwaliteit stof. Geweldig !

Prima verzorgd en snel geleverd

Veel keus, prima verzorgd !

Stationsplein 8

6081AJ Haelen