Vlot geleverd prima keuzes

Blij met de bestelling en gemak van retour zendingen. Wat iets beter zou kunnen is de filtering van producten op de mobiele site. Op de laptop had ik meer mogelijkheden

ik ben heel tevreden

Alles was in de puntjes geregeld,

Zeer goede ervaring

Een ruim aanbod, vlotte service en levering. Het huispak is van goede kwaliteit. Toen de gevraagde maat niet meer voorradig was is daarover vlot gecommuniceerd en een oplossing voorgesteld. Kortom ik ben tevreden.

Service goed, kwaliteit goed, mooie materialen

Zie hier boven

Zeer betrouwbare leverancier

Goede kwaliteit en mooi verpakt en er zat nog een klein handdoekje in als verassing .Snel geleverd.

Goed en snel

Goed werkende website, duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering. Leuke gadget kado.

Snelle levering, goede verzendverpakking en mooie kwaliteit

Snelle levering, goede verzendverpakking en mooie kwaliteit pyama.

Alles was prima

Huis jas was prima en de verzending was ook goed

Goede kwaliteit en super snelle levering. Zelfs in corona tijden en zelfs naar België. Top !

Vrijdag besteld en dinsdag al aangekomen. En dat in Corona tijden. Ik ben dus zeer tevreden, ook over mijn bestelling. Ik ben normaal gezien geen voorstander van online shoppen. Maar nu kon het dus even niet anders.

Goede service. Ook bij retourneren en geld terugstorten.

Zeer degelijk

Zal er in de toekomst nog bestellen.

binnen 18 uur geleverd!

Heel veel keuze en mooie kwaliteit van Jersey katoen. Wellicht goed om dit op de website vermelden dat het geen " gewone" katoen is omdat in Jersey katoen iets van stretch zit.

Aanrader! Ga in de toekomst nog bestellen bij Pyjama-direct.

Goede service van verzending. De bestelling beantwoordt aan de foto's en omschrijving op de website.

Een zalige badjas!!

Wij zijn enorm tevreden over deze badjas. Geeft een heel aangenaam, warm gevoel door de fleece, is heel licht om te dragen, heel mooi van kleur met een mooie print en kraag. Ook de zakken zijn een pluspunt. Omwille van een lang verblijf in het ziekenhuis hebben wij reeds een tweede aangekocht. Eens je deze fleece badjas aangekocht hebt, wil je geen andere meer. Dus zeker een aanrader!

Goed en snel

Dik in orde

Mijn eerste bestelling bij jullie. Heel tevreden

Vlugge levering duidelijke website

Prima, nog leuk presentje erbij gevoegd, Zeer tevreden.

Alles goed verlopen

makkelijk

makkelijke web site en goed te vinden. een ruime keuze uit diverse pyjama's. snelle levering.

verfijnde bestelling ,goede bezorging,kleine verassing, helemaal top!

keurig verzorgd,complimenten.

Perfecte levering, zeer attente attentie

Alles was keurig ingepakt. Er zat een leuke attentie bij, waar zorg voor het product uit spreekt

snelle levering. goede site.

Gewoon goed.

Goede ervaring

Snelle levering.

Duidelijke website, ruime keuze, degelijk materiaal én snelle levering!

Stationsplein 8

6081AJ Haelen