Goede kwaliteit, en goede maat.

De pyjama past goed;voldoet aan mijn verwachtingen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Uitstekend over de ganse lijn

De verpakking was in orde en ook de slaapkledij zag eruit zoals op de foto.

Goede snelle levering en top kwaliteit

Snel geleverd goed verpakt kwaliteit die we gewent zijn van robson. Voorheen kochten we bij V&D maar kopen we zeker bij pyjama direct door grote keus en goede service.

Correcte en snelle service.

Mooie kwaliteit.

Een zes sterren leverancier

In de kerstdrukte een ochtendjas besteld en geleverd gekregen van VETEX, maar was te groot. Geen punt; ochtendjas retour gezonden naar VETEX en nieuwe besteld, € 70,-. Maar Post.NL maakt een fout en retourneert de ochtendjas aan Pyjama-direct.nl. Pyjama-direct WEL een consumentvriendelijke leverancier, komt daar na weken achter en informeert ons keurig. De ochtendjas wordt KOSTELOOS aan ons verstuurd. VETEX daarentegen is vervolgens niet voornemens om de klant ook maar enigszins tegemoet te komen. Maar.......Chapeau voor Pyjama-direct!! Een zes sterren leverancier. Dus zeker een aanrader. Bij die andere club VETEX bestellen wij nooit meer wat.

Schitterend!

Zeer mooie en degelijke nachtkleedjes,mijn metekindje was super blij! En een geweldig kleine attentie,dank je wel.

Makkelijk, snel, netjes verpakt, mooi product

Topppie

Super snelle bezorging en mooie spullen.

Met een woord GEWELDIG.

Al div. keren in div. winkels geprobeerd om te slagen. Maar helaas lukte dat niet omdat ze het gewoon niet hadden. Het personeel vind dat ook steeds meer een slechte situatie. Daarom gaan de mensen NOODGEDWONGEN steeds meer internet shoppen. Daarom deden wij dat ook voor de eerste keer op onze leeftijd van zo’n bijna 80 jaar. En nu slaagden wij direct en hadden het binnen 2 dagen in huis.

Snel en accuraat....

Kwaliteit en goede service.

Goede service webshop

Vlotte levering met een leuk cadeautje erbij. Ben een tevreden klant.

Ik vond het heel leuk dat er een klein kadootje bij zat, een handdoekje met een lintje.

prima service

prima service

Goede kwaliteit en snelle service

Prima pyjama voor prima prijs

Pyjama-direct heeft een uitgebreid assortiment aan pyjama's met veel aantrekkelijke aanbiedingen. De afhandeling van de bestelling is volledig op tijd en naar wens verlopen.

Geweldig!

Overal gezocht naar een ochtendjas met knoopsluiting en eindelijk bij pyjama-direct gevonden. En nog een mooie ook! De verzending was snel en een klein cadeautje erbij maakt het extra feestelijk.

‏perfect Excellent, ‏

Overzichtelijke site, Redelijke prijzen voor een kwaliteit artikelen. Een snelle service, Een van de beste internetaanbieders van Nederland ga zo maar door. Van mij kregen jullie de warme douchekop. 10+ 👍.

Vlotte afhandeling

Snelle levering, tip top in orde.

Makkelijk bestellen en de volgende dag in huis. Keurig geregeld.

Prima webshop

Snelle levering en een goed product

zeer goede service!

Levering ging prima en snel. De pyjama miste echter een knoopje; dit zag ik echter pas nadat ik hem gewassen had (ik had hem nog niet gedragen). Jammer. Na klacht hierover kreeg ik meteen een nieuwe pyjama toegestuurd, super service!

Nette vlotte levering

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd en de kwaliteit van het product is wat ik er van verwachtte.

Besteld en volgende dag in huis!

Alles verloopt altijd keurig !!!

Super, wat een goede service

Mooie kwaliteit nachtkleding met super snelle levering

Stationsplein 8

6081AJ Haelen