Vriendelijke medewerkster.

Pygama's uitgezocht, besteld en onmiddellijk ontvangen. Alles prima.

Vlotte afhandeling en levering.

Zeer positief

Topservice

Meteen bericht ontvangen dat 1 pyama niet voorradig was. Het reeds betaalde bedrag was snel teruggestort. Ook steeds een e-mail over de voortgang van de bestelling ontvangen.

Mooi afgewerkt

Makkelijk uitzoeken en bestellen

Goed product en uitstekende service.

Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Daarnaast een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb nu al meerdere pyjama-tops besteld. Voor de kerstdagen zelfs nog een pyjama-top als cadeautje laten bezorgen. De ontvanger is ook zeer tevreden. Oh ja, zou bijna jullie klantenservice vergeten, zij denken echt met je mee. Pyjama-direct kan ik iedereen aanraden.

Uitgebreid assortiment, snelle en correcte afhandeling met onverwachte attentie

Zondagavond voor kerst nog snel een pyjama voor schoonvader besteld. Het pakket werd dinsdag bezorgd. Keurig ingepakt met een kerstkaart en een mooi extraatje. Een onverwachte en gewaardeerde attentie

snel,goed,correct

dag 1 besteld volgende morgen al op de mat. chappeau

!

Top, 1 dag eerder aangekomen en dat rond de feestdagen!

Lief kaartje erbij!

Snelle levering Aangenaam verrast met kadootje en persoonlijk kerstkaartje x

Ruime keuze, duidelijke website

De gekochte pyjama voldeed helemaal aan de verwachtingen.

reliable company

First time I ordered with you firm, website easy to use, payment can be made from France, and I received the package in time without problem, so nice ! The product (Pastunette navy blue pajamas) is comfortable, well cut and easy to wash.

Snelle service, prima product

Ik kocht twee pyjama's voor mijn moeder die in het ziekenhuis lag. Niet alleen werd er snel geleverd en zagen de pyjama's er mooi uit, maar er zat een kerstkaart en een gastendoekje bij als attentie. Ontzettend leuk gebaar.

Super pak

Super snelle verzending en geweldig pak.

Mooi en fijn stofje

De pyama past goed, hij zit lekker. Mouwen en pijpen zijn lang genoeg. Ik ben blij met mijn pyama.

Snelle levering, leuke verrassing erbij

Perfecte service

Snelle levering en heel verzorgde verpakking.

De kwaliteit van de bestelde badjas is uitstekend d en zelfs in de drukke kersttijd de bestelling de volgende dag ontvangen.

Retour zenden ging super gemakkelijk. Zonder kosten

Snelle aqurate levering.

prima webwinkel

Binnen twee dagen bestelling mogen ontvangen, kwaliteit van shortama is hoog. Extra cadeau gekregen. Raad aan!

top bedrijf,

veel waardering voor vaste klanten

snel geleverd en prima verpakt, zeer tevreden

fijne leverancier

Goede kwaliteit, zit lekker en snelle levering

Supersnelle en uiterst klantvriendelijke service!

Ik heb net voor de feestdagen een huispak besteld als cadeau voor een familielid en werd verwittigd dat de levering door de drukte iets trager kon verlopen. Toch werd het pakje al na 1 dag geleverd, met een persoonlijk kerstkaartje én een kleine attentie er bovenop. Super! Het huispak is heel mooi en kwaliteitsvol. Nu met Kerstmis enkel nog hopen dat ik de juiste maat heb besteld.

Stationsplein 8

6081AJ Haelen