zeer tevreden

Goede pyjama, op tijd geleverd en prijs/kwaliteit is top.

Snelle levering en goed advies!

Ik had een nachthemd ontvangen die te klein was en wist niet of ik een of twee maten groter moest bestellen. Ze legden uit dat een nachthemd met elke maat 2 centimeter wijder wordt en dat ik in mijn geval beter twee maten groter kon bestellen. De bestelling kon zonder extra kosten geruild worden. De nieuwe bestelling was er snel.

alles tiptop in orde

Al mijn bestellingen zijn vlot verlopen.

prima pyama

goede website, simpel bestellen, snel geleverd

Zeer goede webshop.

Vandaag besteld morgen in huis, super service!

Mooi verpakt en snel geleverd, prima service

Zelfs in deze drukke december tijd was de levering snel. Produkt zag er prima uit en was heel netjes opgevouwen. Ik kreeg echt een cadeautje. Dank je wel.

Snelle levering!

Snel geleverd en keurig verpakt. En de service om het na Kerst om te ruilen dan wel te retourneren.

Exact zoals op de site

De bestelde pyjama voldoet volledig aan de verwachtingen. Daarnaast snelle correcte levering.

Fabrikant had verkeerde maat pyjama broek ingepakt maar dit is snel en goed verholpen door Pyama-direct. Ben zeer tevreden.

Nog steeds prima.

Gemakkelijke website, snelle levering, leuk presentje erbij.

Goede prijs, mooie kwaliteit.

Na de bestelling snel geleverd. Prijs is prima. Na het wassen aangedaan, past perfect en zit lekker.

Snelle levering, prima kwaliteit en goede maattabel

Topservice en goede kwalitei

Dag later bezorgd i.v.m. grote drukte postbezorging. Kwaliteit prima. Netjes verpakt. Kortom kan weer even vooruit

Beaux produits, explication des tailles, livraison rapide.

Qualité et rapidité

Ik kan niet meer zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze aankoop

Goede ervaring

Heel goed, snel bezorgd, prima kwaliteit.

Super service

Correcte en snelle levering volgende dag.

mooie producten en veel keus

Heel fijn en snelle levering, ik ga zeker vaker bestellen als het nodig is.

Zeer snelle en correcte levering.

Snelle service!

Bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd! Prima service!

zeer tevreden over site en levering

Veel keuze op duidelijke site. Gekozen artikel snel en netjes geleverd. Pakketje ziet er verzorgd uit.

Goede prijs kwaliteit verhouding,snelle verzending

Zie boven geschreven

Supergoed

prachtige herenpyjama s van Robson schitterende kwaliteit en de volgende dag in huis

Stationsplein 8

6081AJ Haelen