onze bestelling goed mogen ontvangen.

De bestelling geplaats via de website. Duidelijke mail ontvangen waarin stond dat ze niet direct konden leveren, maar dat het de week erop geleverd zou worden. Zo gezegd zo gedaan! Wij hebben de spullen netjes en binnen hun termijn geleverd gekregen.

Bedrijf waar de klant nog gehoord wordt!

Na vragen over lekkage van een nieuwe tent uitstekend geholpen. Wij vinden dat de klant hier nog gehoord wordt. Blijf zeker zo doorgaan.

Gewoon goed

Vriendelijke behulpzame mensen zowel ter plekke als via de telefoon Dus gewoon goed

Top levering.

IK had een Isabella lamp besteld. Deze was op dat moment niet voorradig. Dezelfde dag werd en contact genomen dat de levering iets langer ging duren. Je bent dan direct van de vertraging op de hoogte. Wat voor de klant duidelijkheid geeft. De levering geschiede dan ook volgens de toezegging. Lamp in zeer goede staat ontvangen. Weer een tevreden klant!!

We kwamen voor een tenttapijt voor de Unico Bologna passend bij de Eriba Feeling. Omdat we de maat niet wisten vroegen we een medewerker om advies. De jongeman vertelde dat hij de maat niet kon geven omdat hij niet precies wist hoe groot de Bologna was. Ik vertelde dat hij dat toch kon nakijken op de prijslijst van vorig jaar. Ik kocht de tent in oktober 2024 op zaterdagmiddag bij meneer Bax sr. Hij kostte toen ongeveer €3000.- De prijs zou na de beurs (waar op dat moment de meeste medewerkers waren) verhoogd worden. Tja en nog kon de jongeman ons niet helpen, omdat de oude prijslijsten allemaal weg waren gegooid zei hij. We kwamen niet veel verder meer met hem. Hij deed niet echt veel moeite en zat niet met het probleem dat wij van ver kwamen. We moesten volgens hem maar eens thuis (in de stalling dus) kijken naar de maat van de tent en dan online bestellen. Toen ontdekte mijn man dat we voor de tent €2950- hadden betaald!!! Hij kon dat checken op zijn mobiel. Tja dan zou het volgens de medewerker wel om een diepte van 280 gaan. Dat bleek juist maar van harte ging het niet dus. Slechte verkoper deze jongeman. Later toen we nog in de winkel wat rondliepen en wat vragen hadden voor een andere medewerker werden we uitstekend geholpen door Daan, ook een jonge medewerker. Hij deed het buitengewoon goed zodat we toch tevreden naar huis gingen.

Na het bestellen had ik mijn stoelen met 2 dagen in huis!

Levering was perfect

Levering was supersnel. Product moet nog worden getest dus daar kan ik nog niets over zeggen. Zodra we weer hebben gekampeerd weet ik of de matrasjes net zo goed zijn als de levering :-)

In januari iets besteld maar dat bleek toch niet tot half maart op voorraad te zijn, via mail contact op de hoogte hiervan gebracht met optie's. Uiteindelijk gekozen om het later te laten leveren, 14 maart netjes alsnog geleverd. Top dus.

prettig, klantvriendelijk en heel vakkundig

Verona voortent gekocht , passend gemaakt voor de Kip Isa White. Goede opzet instructie er bij, helemaal goed. Zijn er blij mee.

Matig

We waren in de winkel en hebben voor € 1100 een luifel gekocht. Moesten daarbij bezorgkosten betalen. Op de Bax site staat dat bij on line bestellingen > € 99,00 er geen bezorgkosten zijn. Achteraf had ik beter de luifel in de zaak via mijn telefoon kunnen bestellen, had ik geen bezorgkosten gehad. Al met al een zeer kromme Bax regeling.

Een fijne fijne winkel en pracht spullen maar toch een klein minpuntje

Heb een nieuwe halve rits voor mijn unico luifel besteld voor de grote boog aan voorzijde Die is netjes verzonden maar de prijs was zeer pittig. Namelijk 97 .50 euro Ik ben toen even op internet gaan zoeken en kwam deze rits tegen voor ongeveer 30 euro . Dat vindt ik best jammer. Dus voor dit soort dingen beveel ik Bax niet aan .

Snel ontvangen; nog niet gebruikt

Het product heb ik snel ontvangen en ga de BBQ in de zomer gebruiken.

Goede producten en snelle levering

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Snel, correct en duidelijk

Zeer snelle en correcte levering, ondanks carnaval. Top bedrijf.

Tevreden met producten

Product had beter beschermd in de doos mogen zitten.

Snelle bezorging

Ik had de bestelde artikelen binnen twee dagen binnen

prima luifel voor een prima prijs

Van het begin tot het afleveren prima geholpen met het uitzoeken van de juiste (formaat) luifel.

Goed geholpen door de medewerkers. Top service.

3 uur gereden vanuit Groningen voor een voortent Unico Bologna 280 Voortent. Geholpen zoals wij geholpen wilden worden.

Een rits van onze nieuwe tent was kapot. Toen het kampeerseizoen afgelopen was heb ik het deel waarvan ik dacht dat het stuk was opgestuurd voor reparatie. Het bleek een andere deel te zijn , op verzoek van Bax ook opgestuurd. Is gerepareerd en gemaakt. Alles is weer netjes retour gestuurd naar ons.

Bom servico

Serviço bom recomendo

• Você nos recomendaria? sim

Prima contact en aflevering

Ik heb eind 2024 bij Bax een Torino luifel met zijwanden besteld voor een Avento Royal 395 uit 1996. Ze dachten mee over hoe deze het beste passend gemaakt kon worden a.d.v. een foto van de zijkant van de caravan en hun ervaringen met het langere type 420. Alles werd volgens afspraak in maart dit jaar geleverd. Ik geef alvast een 9 omdat ik nog niet heb kunnen passen omdat de caravan nog in de stalling staat. Als de luifel ook nog keurig past worden het 5 hele sterren.

Van begin tot het afleveren van de tent ging als een trein en duidelijk wat je kon verwachten

Bij mijn nieuwe tent bleek de verkeerde binnentent geleverd. Bax Totaalrecreatie kon op dat moment geen nieuwe binnentent leveren maar stuurden ons wel kosteloos een alternatief. Daardoor konden we alsnog op vakantie met onze nieuwe tent. Inmiddels heb ik de juiste binnentent in huis. Netjes meegedacht en opgelost.

Loo 22

5571KR Bergeijk