Goed advies en prettig geholpen.

Door een slechte ervaring met een leverancier, stond fa . Bax direct klaar om te helpen. Wij konden dank zij hun hulpvaardigheid toch nog op tijd vertrekken.

Groot assortiment goede kwaliteit

Artikel snel geleverd nadat het in voorraad gekomen was. Goed beschermd verpakt. Groot assortiment met mooie (kampeer) artikelen.

Omruil verkeerd product top

Goed voorgelicht en prettig geholpen

Kwam kijken voor een Isabella luifel. werd prettig geholpen en goed voorgelicht. Bestelling en levering conform de afspraak. Dus helemaal tevreden.

Gewoon goed

Na contact met Bax recreatie omdat ik een verkeerd pakket had gekregen werd het keurig opgelost door Bax. Ze onderhouden keurig contact met je via e-mail over hoe het verdergaat zodat je wel het goede product krijgt.

SUPER

Zoals ik van Bax gewend ben: overleg bij twijfel en levering volgens afspraak, goed verpakt afgeleverd

Prima levering

Mijn artikel zat in een degelijke fabrieksdoos. Bax had zelf ook nog een doos als extra bescherming gebruikt. Het artikel is snel geleverd. Dpd werkt het zorgvuldig.

Goede ervaring, moeilijk telefonisch contact.

Goede ervaring, snelle levering, goed product.

Niet ontvangen, uiteindelijk wel.

Helaas heeft de vervoerder DPD mijn bestelling vorige week kwijt gemaakt. Ik reken er op dat zij of Bax dit herstellen, maar tot die tijd kan ik onmogelijk tevreden zijn Update: het pakje is binnen. Aan Bax lag het niet! Bovendien hebben ze actief meegewerkt.

Het juiste onderdeel bezorgd.

Over Bax alleen maar positief. Maar DPD is een grote bron van ergernis.

Goed maar stug

Goed geadviseerd maar bij de kassa niet erg beleefd.

Bax: check je bestelling!!

Bax ( handelend onder de naam Exped-Store) levert het onjuiste artikel. Wij hebben de wikkel van het product gehaald, ondertussen weggegooid, en na 1 dag pakken we het artikel verder uit om te constateren dat dit niet het juiste bestelde model is. Retourneren is wel een optie met max 25% mindering omdat de twee wikkels niet meer aanwezig zijn. Hand in eigen boezem dat wij eerder hadden moeten controleren of het product correct was, maar kom op Bax! Voor twee premium slaapmatten t.w.v. 600,- had een courantere oplossing netjes geweest, en had een promotor opgeleverd. Jammer!

Verstand van zaken, uitgebreid assortiment, star in hun prijzen

Wij zijn goed geadviseerd op basis van onze wensen voor een nieuwe voortent. Er werd alle tijd voor ons genomen om tot een keuze te komen. Er werden demodagen georganiseerd voor het opzetten, waarbij ook achter de schermen mocht worden gekeken. Het enige dat jammer was is dat er geen korting werd verleend naar mate er meer accessoires bij de voortent werden aangeschaft.

Prima spul, snel verstuurd

Voorkant van een Unico voortrent besteld en Peggy peg toebehoren. Goed verpakt, één klein doosje geplet. Snelle verzending, tweede dag was het al binnen.

Goed advies, duidelijk en punctueel in afspraken en kwalitatief goede producten

Na het invullen van een bestelling werd ik gebeld om te verifiëren of de bestelling correct was. Hier kon ik mijn wensen en maatvoeringen duidelijk aangeven en werd mij geadviseerd om iets anders, een goedkoper altetrnatief te nemen. Het paste precies. Afrekening, afspraken en verzending waren stipt.

Verkoop goed maar koffie kon niet.

Met de verkoper Daan ging het goed, duidelijke uitleg vakbekwaam. Vertelde duidelijk de voor en nadelen, waar we op moeten letten, wat bij ons past. Wij zouden een broodje gaan eten met wat te drinken in het restaurant terwijl hij een en andere uit zou rekening. Wij met klein hondje( mini Yorkshire terriër) in buggy het restaurant in, tot onze verbijstering werden we eruit gestuurd!!!!! want hondje mocht niet binnen. Dan sta je daar, bijna 2 uur gereden, overleg met verkoper, meer dan 3000 euro besteed en dan dit Wij waren des duivels en zouden zo de koop ontbinden, Daan vond het ook belachelijk en het mooie is………er is totaal niemand in het restaurant geweest terwijl wij er waren. Echt niet klantvriendelijk. De artikelen van klein tot groot goed maar het restaurant dus waardeloos en heel klant onvriendelijk. Niemand had last van ons gehad nu maar naar het eerste beste pompstation gereden

Goed contact

Ik heb op 17/04 een topas 350 besteld bij Bax en is geleverd vanuit Duitsland op 25/04 ik ben onder de indruk van de snelle levering want er zit in dat weekend het Pasen tussen dus alle lof voor zowel Bax als Brand

Valt tegen, waardoor ontevreden

Ter vervanging van ons oude voortenttapijt hebben wij bij u het dometic/kampa easy tenttapijt aangeschaft. Het werd geleverd in een enorme doos waardoor wij dachten, dat er geen tapijt van 600x300 in kon zitten. Wij hebben in eerste instantie het tapijt thuis uitgepakt, beoordeeld en besloten het in de voortent neer te leggen. Dat hebben we dit weekend gedaan, maar de ervaringen zijn niet echt positief te noemen. Het is een heel dun tapijt dat ook na een goede bevestiging alle kanten op blijft glijden. Dit hadden wij niet verwacht voor een tapijt van € 75,85 Kortom, wij zijn niet tevreden en horen graag uw reactie.

Goede service en duidelijkheid

Tot nu toe prima service gehad en uitleg over de verona prestige. Zijn duidelijk en direct. Zeggen eerlijk waar het op staat. Geen geslijm of om alles heen draaien.

Communicatie kon beter

Mail met betalingsverzoek niet aangekomen. Na nieuwe, via eigen informatie, alsnog ontvangen mail direct betaald. Kennelijk was dit niet opgevallen en na daarop te zijn gewezen werd de verzending geregeld. Moet eigenlijk niet nodig zijn dat de klant de regie voor de levering hoofdzakelijk zelf moet regelen. Verdere afwikkeling uiterst goed, snel, compleet en duidelijk omschreven. Geleverd product in prima staat ontvangen.

Klant centraal

Verkopers deskundig, nemen de tijd en laten veel zien ter onderbouwing van hun verhaal. Vragen wens van de klnt uit. Uiteindelujk met mooi product en goed gevoel weer naar huis

goed mee gedacht bij het vinden van een oplossing

Blij met het goede contact en oplossing over een kapotte boog van mijn tent.

Goede service en komen hun afspraken na

We zijn zeer tevreden over Bax totaal recreatie. We hadden een nieuwe voortent nodig en kregen goede uitleg over de voor en nadelen van de verschillende voortenten. Ook hebben we gebruik gemaakt van de mogelijkheid van een rondleiding tezamen met een demonstratie en tips en trucs voor het opzetten van de voortent. De voortent werd precies geleverd in de aangegeven week. Alles in mooie zakken en gelabeld.

Kwaliteit en service is top.

In 2018 een Unico voortent bij Bax gekocht. Later nog een luifel en nu een kuipgrondzeil gekocht bij Bax. Alle gegevens stonden nog in hun computer zodat ze een op maat gemaakt grondzeil konden leveren. Betaling en levering met DPD precies volgens afspraak. Top service.

Kwaliteitsluifel

Wij hebben een Verona XL luifel met luxe voorscherm gekocht eind 2024. Toen we deze geleverd kregen hebben we hem meteen opgezet en hij staat echt mooi strak en hij is snel opgezet. Een paar weken geleden hebben we besloten hier een schaduwluifel bij te kopen omdat het voorscherm naar achter helt en het gewoon lekker is om wat minder regen en zo'n in / tegen de tent te krijgen. Deze hebben we nog niet geprobeerd maar ik weet zeker dat deze ook niet tegen zal vallen! Wat me als enige punt wel tegenvalt is de prijs: tent plus voorscherm was al 3000 euro voor een verona plus voorscherm met omloopmaat 13.1 en nu is het schaduwdoek (letterlijk een zakje met een stuk doek en een stok) ook weer 425 euro. Dat is wel echt een beetje over de top voor een extra tentdoek dat er mijnsinziens standaard bij had moeten zitten gezien de vorm van de luifel. Maar goed..

Loo 22

5571KR Bergeijk