Mooi geprijsd en snel in huis

Mooie tent gekocht bij bax. De website is erg fijn met uitgebreide beschrijvingen over de tent. Die ook allemaal blijken te kloppen. De prijs vind ik reëel. En een snel levering!!

top bedrijf / personeel

zaterdag gebeld n.a.v. advertentie op Marktplaats portaalwand voor onze Unico luifel, wegens geen personeel in magazijn, afsprak dat ik maandag teruggebeld zou worden ben idd. gebeld en woensdag om 12 uur had ik het gewenste artikel al binnen. super service en snelle levering. TOP!!!

Alles netjes verpakt in tassen

Wij hebben de Verona luifel met voor front nog niet op kunnen zetten. Maar zoals het allemaal verpakt zit in mooie tassen ga ik er vanuit dat ook dit geen probleem zal zijn. Zowel als in de zaak geholpen als aan de telefoon en per mail steeds prima te woord gestaan. Wij kijken er naar uit om de luifel op te zetten.

Duidelijke communicatie en levering

Er is duidelijk gecommuniceerd over niet leverbare producten of levertijd. Nu mazzel gehad dat het ineens toch op tijd binnen was en in 1x geleverd is. Jammer dat anders alles wordt achtergehouden tot het laatste product binnen is.

Snelle bezorging. Alles in orde.

Levering prima in orde.

We hebben stoelen besteld online en deze werden heel snel geleverd! Top!

Orima

In eerste ibstantie was mn msilvestelking cergeten, dat kan gebeuren. Na telefoontje direct opgepakt en spulletjes ontvangen. Keurig excuses gemaakt voor t vergeten van de bestelling ook

Tevreden met mijn bestelling

Ik ben goed geholpen toen ik vragen had over mijn bestelling. Verzending van mijn pakket duurde echter wat lang. Maar nadat ik contact had opgenomen is het snel opgelost en had ik binnen een paar dagen mijn bestelling alsnog binnen.

Snelle correcte levering na telefonisch contact

Kuipgrondzeil

Gebeld om verwachte levertijd te horen. Week 27 was het antwoord. Dat betekende ruim 10 weken wachten. Balen, maar helaas. Om nog langere wachttijd te voorkomen gelijk maar besteld. Enorm verbaasd toen ik de volgende dag een DHL melding kreeg dat het kuipgrondzeil de volgende dag geleverd zou worden. Superblij dat het toch zo snel geleverd kon worden. Als ik het geweten had, had ik geen moeite hoeven doen om voor de tussenliggende tijd iets anders te regelen.

Mooie luifel besteld!

Erg blij met onze nieuwe luifel! De Verona XL. Hij zat goed verpakt Nette levering. Goede kwaliteit. Erg mooi!

Snelle levering aan vervoerder DPD

Verlate levering doordat de doos met artikelen beschadigd was. Na levering bleek het tent frame licht beschadigd heb ik zelf hersteld.

snel en goed

gewoon goed

Ruim, warm en zacht

Deze slaapzak gekocht voor mijn zoon. Hij is nu 1.90 en zal nog groeien. Lengte en bewegingsruimte zat in deze slaapzak. Warm en een lekker zachte binnen zal. Deze binnen zak is makkelijk verwijderbaar, dus ook voor de zomermaanden is de slaapzak goed te gebruiken.

Kundig en snel

Zeer kundig geholpen ., snelle service

Prima aflevering

Op mijn verzoek bracht de chauffeur de tent naar de parkeerplaats zodat ik die in de aito kon plaatsen.

Uitstekende service

Goed geluisterd naar specifieke wensen

prima en snel

zeer positief ervaren

Snelle service, goede kwaliteit en prijs

Op zondagavond online een bestelling geplaatst en op dinsdag in huis. Snelle levering en op afgesproken tijd. Kwaliteit prijs verhouding is prima.

Ik had een vraag over mijn tent. Snel een antwoord gekregen. De verzending liep ook uitstekend.

Helaas 2x rechter zijkanten geleverd ipv l+r

Top bedrijf

Snel geleverd en prima kwaliteit en service.

Zeer snelle levering.

Wel wat stug maar professioneel.

Goed geholpen na problemen met de peesmaat. Na de tweede keer de juiste maat. Maar wij konden ook niet weten dat LMC zo'n afwijkende peesmaat heeft voor de tochtrand. Maar het probleem is verholpen. Ze maken prachtige voortenten. Voortent staat als een huis.

Snelle levering, goed product

Ik bestelde 2 campingstoelen. Ze werden snel en vlot geleverd