Laden reviews...
40 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen vaak snelle levering en goede kwaliteit. De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam beschreven, vooral bij het oplossen van problemen. De verpakking en volledigheid van bestellingen worden positief genoemd. Over het algemeen is de ervaring positief met veel herhaalaankopen.
Van de in januari aangeschafte reisluifel bleek een isofix koppeling gebarsten. Kosteloos vervangen.
Jos
Aalten
Ik ben goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. De bestelling werd snel geleverd.
Wouter
's-Gravenpolder
Bax levert topkwaliteit luifels en tenten uit eigen productie (Unico) Jammer dat ze vaak niet telefonisch bereikbaar zijn. Anders waren het 5 sterren. Vragen worden per mail wel beantwoord maar soms zou een (snel) telefonisch antwoord de voorkeur hebben als je op de camping staat en een vraag/probleem hebt.
Geert
Echt
We hebben unico luifel en ander materiaal gekocht bij Bax. Alles van zeer hoge kwaliteit. Zowel voor de aankoop als het krijgen van info en tips nadien heeft men steeds tijd. Ook op mails met vragen wordt snel en goed geantwoord. In het kort, een winkel waar men geholpen wordt.
Filip
Brugge
Over het product: set blinderingsdoeken voor de voorkant vd luifel, kan ik helaas niets zeggen! Want ik heb het product nog steeds niet gekregen!! De communicatie met Bax recreatie verloopt niet soepel! - op aanraden van Stefan Bax schrijf ik in het opmerkingenveld bij de webshop: leveren op het dpd pakketpunt. Echter staat in de verzendmail toch mijn huisadres als bezorgadres. (Wij zitten momenteel op de camping) - bellen gaat uiterst moeizaam: voor 10 uur niet geopend en om 10.05 uur is er pauze. Is iets voor het programma Ook dat nog. - via de mail hoop ik op een bevredigende oplossing. Maar dat werkt traag. Ik hoop, want het wordt steeds warmer, dat ik snel met een tevreden gevoel aan Bax kan terug denken.
Beveelt niet aan
27 June 2025
Jenny
Zevenhuizen
Geachte mevrouw Kruis,
Zoals op uw orderbevestiging en factuur te zien is, staat er bij het afleveradres noch in het opmerkingenveld vermeld dat u de bestelling graag op een DPD Pakketpunt geleverd wilt hebben.
Wij zien dat u na ontvangst van onze verzendbevestiging zelf de leveringsinstructies bij DPD heeft aangepast.
U heeft hierover inmiddels contact met ons opgenomen, en u weet dat wij bezig zijn met een oplossing. Daarom zijn we enigszins verrast door uw review.
Ik heb een schaduw luifel besteld voor mijn Verona luifel. Snelle terugkoppeling over beschikbaarheid van de voorraad en word meegedacht dat je de juiste keuze maakt. Super tof
25 June 2025
Rients
Amersfoort
Mijn bestelling kwam na 3 dagen binnen. Dit was echter niet wat ik besteld had. Na mijn belletje werd het juiste produkt, na excuus, nog dezelfde dag verstuurd en had ik het de volgende ochtend binnen. Het verkeerde product hoefde ik niet terug te sturen, het versturen zou duurder zijn dan het produkt. Al met al een uitstekende service.
21 June 2025
W.
Zwolle
de levertijd van de voortent was later dan wij deze eigenlijk nodig hadden. De reden hiervoor verteld tegen de verkoper, heeft ervoor gezorgd dat de tent 2 weken eerder werd geproduceerd
19 June 2025
Cor
Krimpen aan de Lek
Door een slechte ervaring met een leverancier, stond fa . Bax direct klaar om te helpen. Wij konden dank zij hun hulpvaardigheid toch nog op tijd vertrekken.
15 June 2025
Corrie
Ellecom
Artikel snel geleverd nadat het in voorraad gekomen was. Goed beschermd verpakt. Groot assortiment met mooie (kampeer) artikelen.
14 June 2025
Kris
Amsterdam
Omruil verkeerd product top
14 June 2025
Jan
Dalfsen
Kwam kijken voor een Isabella luifel. werd prettig geholpen en goed voorgelicht. Bestelling en levering conform de afspraak. Dus helemaal tevreden.
Reijne, Cor
Berkel-Enschot
Na contact met Bax recreatie omdat ik een verkeerd pakket had gekregen werd het keurig opgelost door Bax. Ze onderhouden keurig contact met je via e-mail over hoe het verdergaat zodat je wel het goede product krijgt.
Henk
Emmen
Zoals ik van Bax gewend ben: overleg bij twijfel en levering volgens afspraak, goed verpakt afgeleverd
Marianne
Pijnacker
Mijn artikel zat in een degelijke fabrieksdoos. Bax had zelf ook nog een doos als extra bescherming gebruikt. Het artikel is snel geleverd. Dpd werkt het zorgvuldig.
11 June 2025
Marion
Eindhoven
Goede ervaring, snelle levering, goed product.
24 May 2025
Johan
Oisterwijk
Helaas heeft de vervoerder DPD mijn bestelling vorige week kwijt gemaakt. Ik reken er op dat zij of Bax dit herstellen, maar tot die tijd kan ik onmogelijk tevreden zijn Update: het pakje is binnen. Aan Bax lag het niet! Bovendien hebben ze actief meegewerkt.
18 May 2025
Nathan Vos
Amsterdam
Over Bax alleen maar positief. Maar DPD is een grote bron van ergernis.
17 May 2025
Bert
Capelle aan den IJssel
Goed geadviseerd maar bij de kassa niet erg beleefd.
16 May 2025
Henk Paul
HENGELO OV
Bax ( handelend onder de naam Exped-Store) levert het onjuiste artikel. Wij hebben de wikkel van het product gehaald, ondertussen weggegooid, en na 1 dag pakken we het artikel verder uit om te constateren dat dit niet het juiste bestelde model is. Retourneren is wel een optie met max 25% mindering omdat de twee wikkels niet meer aanwezig zijn. Hand in eigen boezem dat wij eerder hadden moeten controleren of het product correct was, maar kom op Bax! Voor twee premium slaapmatten t.w.v. 600,- had een courantere oplossing netjes geweest, en had een promotor opgeleverd. Jammer!
Beveelt niet aan
14 May 2025
Edwin
Hippolytushoef
Wij zijn goed geadviseerd op basis van onze wensen voor een nieuwe voortent. Er werd alle tijd voor ons genomen om tot een keuze te komen. Er werden demodagen georganiseerd voor het opzetten, waarbij ook achter de schermen mocht worden gekeken. Het enige dat jammer was is dat er geen korting werd verleend naar mate er meer accessoires bij de voortent werden aangeschaft.
9 May 2025
Erwin
Woudrichem
Voorkant van een Unico voortrent besteld en Peggy peg toebehoren. Goed verpakt, één klein doosje geplet. Snelle verzending, tweede dag was het al binnen.
5 May 2025
Peter Smit
Hoogkarspel
Na het invullen van een bestelling werd ik gebeld om te verifiëren of de bestelling correct was. Hier kon ik mijn wensen en maatvoeringen duidelijk aangeven en werd mij geadviseerd om iets anders, een goedkoper altetrnatief te nemen. Het paste precies. Afrekening, afspraken en verzending waren stipt.
3 May 2025
Rob
Velden
Met de verkoper Daan ging het goed, duidelijke uitleg vakbekwaam. Vertelde duidelijk de voor en nadelen, waar we op moeten letten, wat bij ons past. Wij zouden een broodje gaan eten met wat te drinken in het restaurant terwijl hij een en andere uit zou rekening. Wij met klein hondje( mini Yorkshire terriër) in buggy het restaurant in, tot onze verbijstering werden we eruit gestuurd!!!!! want hondje mocht niet binnen. Dan sta je daar, bijna 2 uur gereden, overleg met verkoper, meer dan 3000 euro besteed en dan dit Wij waren des duivels en zouden zo de koop ontbinden, Daan vond het ook belachelijk en het mooie is………er is totaal niemand in het restaurant geweest terwijl wij er waren. Echt niet klantvriendelijk. De artikelen van klein tot groot goed maar het restaurant dus waardeloos en heel klant onvriendelijk. Niemand had last van ons gehad nu maar naar het eerste beste pompstation gereden
2 May 2025
Jeanny
Wouwse Plantage
Ik heb op 17/04 een topas 350 besteld bij Bax en is geleverd vanuit Duitsland op 25/04 ik ben onder de indruk van de snelle levering want er zit in dat weekend het Pasen tussen dus alle lof voor zowel Bax als Brand
25 April 2025
Johnny