goede dienst na verkoop

snelle contactname en verhelping van een probleem dat onder garantie viel

Snel geleverd en alles correct

Zeer goede sevice!

Ik was wielen nodig voor bolderkar en de oorspronkelikke leverancier kon deze niet leveren. Gebeld met Bax recreatie en deze gaf aan niet zeker te weten of hij deze kon krijgen. Dag later al bericht dat hij ze kon leveren. Top service voor partij die weet wie het kleine niet eert is het grote niet weerd. Volgende aankopen doe ik voortaan bij Bax recreatie.

Vriendelijk, goede adviezen en gedegen product heeft BAX geleverd.

Voor onze Kabe briljant uit 2002 hebben wij een Unico Bologna voortent met petluifel en luifel aangeschaft. Moest maatwerk worden. Wij zijn dik tevreden over de passing en de netheid van uitvoering. Voor het opzetten de eerste keer moet je wel even de tijd nemen, kost wel 3 à 4 uur om alles netjes voor elkaar te krijgen.

Ze denken echt met je mee en weten exact waar het over gaat. Zijn heel deskundig. Top.

Het was er erg snel bedankt

Goed bezorgt

leuke winkel, spullen volgens afspraak geleverd

het betreft een leuke winkel, vriendelijk personeel. en alles volgens afspraak netjes thuis afgeleverd

Kwaliteit en duidelijke communicatie

Degelijke kwaliteit. Product kon niet gelijk verstuurd worden. Wel direct een bericht hierover met indicatie voor de uiteindelijke levering.

Goede service en uitleg

Terugbrengen was geen probleem. En we kregen goede uitleg over wat wél geschikt zou zijn.

Prima product prima levering

Toen we ons scherm bestelde wisten we dat er een relatief lange levertijd was. Na de bestelling werden we hierover netjes geïnformeerd. Tot onze verassing werd het scherm al na 3 weken geleverd in plaats van de genoemde 7 weken Scherm past prima.

super tevreden!!

Ik had wat vragen over een product voor ik het kon aankopen, via mail waren ze zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook de bestelling nadien verliep super vlot! Een meer dan tevreden klant!

Goede en snelle service.

Volgens verwachting.

Top geregeld

Snelle levering van de bestelde producten

Snel en goed

Prima service.

Vlot geholpen en snel bezorgd.

Helaas nog niet begonnen vanwege persoonlijke omstandigheden. Maar volgende week wordt hij opgezet. U hoort nog van mij.vriendelijke groeten Wil.

Vlot en keurig verzonden

Precies zoals besteld

Goede spullen en snelle levering

Goede spullen en snelle levering. Ook vragen over het product die ik van te voren had gesteld werden uitvoerig beantwoord.

slecht voorraadbeheer

Op de site werd artikel "op voorraad vermeld" Na bijna ongeveer een week kreeg ik berichtje dat artikel helaas niet op voorraad was en pas na enkele maanden geleverd kon worden. Uiteindelijk kreeg ik het artikel nog redelijk op tijd. Kan natuurlijk gebeuren, maar waarom dan consistent vermelden dat artikel wel op voorraad is ? Werd ook niet gecorrigeerd na onze correspondentie hierover.

Goede service en communicatie

Het assortiment is goed. Mocht de bestelling iets later worden verzonden dan wordt je netjes op de hoogte gebracht, kortom goede communicatie. Mij ging het vooral om de slaapmatten van Exped, bij Bax waren de prijzen goed. Het assortiment op het gebied van outdoor had misschien iets uitgebreider gemogen.

Fijn contact, snel geregeld

Wij hadden het idee dat ons nieuwe slaapmat bij het eerste gebruik gelijk al lek was. Na contact de mat retour gestuurd. En binnen een week uitslag en een nieuwe mat! Nog op tijd binnen voor onze volgendr vakantie

Fijn bedrijf, goede service en advies.

Uiteindelijk heel goed

Na een tent voor 4 personen kochten we er nu een voor zes personen. Met de minimale instructies lukte het die op te zetten. Helaas veroorzaakte enorme windstoten meteen daarna al schade. Bax hielp ons hiermee en nu hebben we weer een hele, fijne gezinstent.

Altijd informatief en behulpzaam.

Bestelling netjes verpakt en snel geleverd. Groot of kleine bestelling altijd met zorg.

Positief

Duidelijk website, goede communicatie over levering en snel geleverd. Prijzen zijn ook gunstig!

Loo 22

5571KR Bergeijk