Fantastisch, geweldig.

Vanwege een misverstand hebben we de verkeerde Unico dakluifel ontvangen. Helaas kwamen we er op de camping in Z-Frankrijk pas achter. Tel contact gehad met Robin Bergmans, hij heeft de juiste maat verstuurd naar onze camping, twee dagen later ontvangen en opgezet. Past perfect. Wat een service om dit op deze wijze op te lossen, hulde!!

Goed advies en goede service!!

Wij hebben oa een mooie tent gekocht. Deze voldoet aan alle verwachtingen. Erg blij mee!! Een manco was kosteloos nagestuurd. Bedankt voor de goede service!!

goed en snel geleverd

goede producten en zeker snel geleverde en goede informatie over de levering. Top!

Veel keuze en snelle levering

Voor onze camper vakantie hebben we heel snel alles netjes in huis!

Prima zelfopblaasbaar matras op vlotte wijze bezorgd!

Duidelijke informatie op de website. Prima Exped LXW zelfopblaasbaar matras. T.o.v. andere aanbieders gekocht voor een aangrekkelijke prijs. Keurig op het aangegeven tijdstip bezorgd. Duidelijke instructie voor initiële ingebruikname product. Hoewel nog niet op het zelfopblaasbaar matras geslapen ligt het heerlijk ook bij draaien op een zijde. Kortom een mooi product waarvan ik hove verwachtingen heb. Als ik weer iets nodig heb op kampeergebied ga ik zeker op de website en zo mogelijk ook bij de winkel in Bergeijk van Bax Totaalrecreatie kijken en zo mogelijk kopen.

Snel de juiste artikelen geleverd

Zeer goed.

Goede hulp via mail en chat. Snelle levering.

Mooi product en snel geleverd

Goede omschrijving op site. Snel te vinden, te bestellen en geleverd

Correct geleverd, professionele site

Snel en correct geleverd. Telefonisch ook zeer goed geholpen en belofte van teruggebeld worden nagekomen. Zeer tevreden.

Direct en netjes geholpen met de vervanging van mijn tentdoek.

supergoed

Ben zeer tevreden over de snelle levering

Goed advies en snelle levering

Vorig jaar hebben we een perfecte service gehad bij het omruilen van het voorscherm van onze voortent na een verkeerde maat te hebben besteld. En nu weer een goed advies en snelle levering

Vlot besteld/netjes en snel geleverd

exped onderdeeltje

onderdeeltje niet op voorraad helaas, goede communicatie en na ruim een maand netjes geleverd toen het weer op voorraad was

specifieke tentframe-onderdelen snel geleverd

Ik had e.e.a. bestelden binnen 2 dagen bezorgd

Goed en snel geleverd.

Snelle levering en niet duur.

Bij andere kampeerwinkels was de tent of duurder of zelfde prijs maar niet op voorraad.

vlot en correct

Vlotte, snelle en correcte afhandeling. Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit.

Fantastisch!

Mooi kooktafeltje. Handig verpakt in een draag koffertje.

Doen wat er gevraagd wordt.

Had een diversiteit aan vragen over mijn twee bestellingen. Deze zijn samengevoegd tot één. Super en correcte service.

Alles super volgens afspraak

Zowel onze GENUA voortent alsmede ook onze raamluifel is keurig op tijd en voor de adlfgesproken prijs geleverd. Tevens voldoet onze voortent meer dan wij verwacht hadden. TOP!!!

Top kwaliteit en top service

Unico luifel met voorscherm gekocht, inclusief blindering. Na 1 jaar voor het eerst de blindering uitgepakt en gebruikt. Bleek er een onderdeel te ontbreken. Binnen enkele dagen per post ontvangen.

Makkelijk bestellen.

Zie hierboven.