Na de aanschaf van een nieuwe caravan op bezoek gegaan bij Bax om naar een nieuwe voortent te zoeken. Bij de oude caravan zat een Unico Verona luifel met voorwand en extra luifel. dat wilden we opnieuw. Nu, na goede voorlichting en begeleiding, gekozen voor een Milaan 320 voortent. Jammer dat de levertijd bijna een jaar betreft maar het is het wachten meer dan waard. Nu, afgelopen week, een Reda windscherm besteld en snel geleverd gekregen. prima service.

snel besteld en snelgeleverd

Het bestellen ging prima en de levering vond twee dagen later plaats. De kwaliteit van de Unico veranda stok is prima.

Unico artikelen

Het is dat ik specifieke artikelen nodig heb voor Unico Verona tent/luifel, maar anders zou ik bij Bax niets bestellen.

Super geregeld

Toen 1 besteld artikel niet leverbaar bleek, werd mij adequaat een (goedkoper) alternatief voorgesteld. E.e.a. is snel afgehandeld.

Super service

Goede ervaring wordt netjes geholpen via de mail en telefonisch. En snelle levertijd.

Gewoon boldoende

Bestelde onderdelen zijn voldoende, Maar had beter afgewerkt kunnen worden.

Goed en snel

De bestelling voldeed aan de verwachting en kwam snel. Weliswaar stond er eerst dat we het artikel zelf moesten ophalen, maar toen we belden bleek dat voor dit kleine artikel een vergissing, die vervolgens ook op het internet meteen werd gecorrigeerd.

geen enkel probleem on online een bestelling te doen. Versturen van de goederen ging perfect

de bestellng online prima afgehandeld

Goede aftersales

Duur slaapmatje gekocht dat stuk ging. Even opsturen en snel weer gemaakt terug. Hoefde enkel de verzendkosten heen te betalen, goede compromis 50/50. Tevreden over de afhandeling

Snelle maar dure levering

Ik heb twee bandjes voor mijn tent stokken gekocht, kost samen 47,75 incl verzenden. Ik denk Max aan materiaal kosten een tientje. Jammer dat het zo duur is.

Goede prijs snel geleverd

Slaapmat Exped Duo Ultra 3r. Ligt lekker, licht en klein

Voldoende

De communicatie over uitstel late levering kan beter

Top product en snelle levering

Goede service en duidelijk bij contact. Daarna na betaling snelle afwikkeling.

Heel vriendelijk.

Er wordt veel moeite gedaan om je te helpen.

Goede service. Slaapzak is snel geleverd en makkelijk geruild.

Onze bestelling is na telefonisch overleg de volgende dag verstuurd en de daarop volgende werkdag bezorgd. Goed geregeld.

Snelle en meedenkende service

De ontstane schade aan de voortent/luifel is door Bax na een telefonisch uitleg voortvarend opgepakt. Ze hebben het onderdeel binnen een dag opgestuurd en naar het vakantie adres gestuurd.

Goede snelle service en levering

Gebeld of het product voorradig was, besteld en 2 dagen later al in huis, zeer tevreden over

Geleverd volgens aanvraag

Heb eerst gebeld voor info en werd geweldig geholpen. Daarna artikel besteld en na een paar vragen van Bax kant (hele goede vragen) wachten op het bestelde. De bestelling veel eerder ontvangen dan de planning. Sjef Bax is een zeer klantgericht persoon. TOP

Fijn geholpen

Heel fijn geholpen, en wat een geluk, de voorwand voor onze Verona luifel was nog 1 van! Deze is meteen gereserveerd en na betaling door Bax verzonden.

Bax is altijd probleemloos

Zelden of nooit geeft het problemen

top geregeld !

Prima contact, snelle levering ! Meer heb ik niet nodig :-)

Zeer tevreden!

Het door mij bestelde produkt was niet voorradig en levering zou enige tijd kunnen duren. Daar werd ik keurig van op de hoogte gebracht via mail met de mogelijkheid te annuleren en mijn geld terug te krijgen. Ik koos voor wachten. Toen de verwachte datum in zicht kwam informeerde ik weer per mail en kreeg meteen antwoord. Het produkt werd kort daarna weer voorradig en geleverd. Kan dit bedrijf echt aanbevelen!

Loo 22

5571KR Bergeijk