Matige communicatie

Na toezending tentzijpanelen geen ontvangstbevestiging. Na drie weken e-mail mijnerzijds. 3 dagen later bericht. “ verzenden na betaling’: zelfde dag betaald. 6dagen later niets gehoord: e- mail. Geen reactie. Volgende dag gebeld: > excuses er is iets misgegaan. Alsnog verzending. Oké: aanvaard. Blijft de moeizame communicatie. Reparatie lijkt goed.

super goed

Best wel snelle levering helaas zonden track en trace. Stoelen zijn stevig en zitten goed

Uitstekende service

Vlot antwoord en dito levering!

Goed product snel geleverd

Unico schuifluifel snel en goed geleverd. Alleen jammer dat er geen verwijzing naar een - of een opzetinstructie erbij zat.

Nette en snelle levering! Super!

Zeer goed.

Problemen snel opgelost

Bij het opzetten van de luifel voor de Eriba Touring bleek dat er aan de binnenzijde van de luifel sjorbanden ontbraken. Opgestuurd en binnen 1 week weer retour en ook de gemaakt verzendkosten vergoed. Prima service!

In een stevige kartonnen doos heb ik mijn bestelde producten in goede staat ontvangen. De producten; tentje en zelfopblaasbare slaapmat voldoen geheel aan mijn verwachtingen.

Behulpzaam

Tijdens mijn zoektocht naar een voortent voortreffelijk geholpen Netjes op tijd geleverd

Snelle en goede servise zowel in de winkel als op internet

Zie bovenstaande zin

Fantastisch snel afgeleverd veel eerder dan gepland.

Heb de luifel nog niet opgezet omdat ik pas eind deze maand op vakantie ga. Maar als alles net zo goed als de levering zelf is dan mag je van perfect spreken. En dat verwacht ik er ook van.

Prima ,heldere communicatie, komen afspraken na

correct en duidelijk

jammer dat ik altijd aan verzendkosten zit

Goed geholpen en meegedacht, snelle levering.

Een Unico Verona luifel besteld. Moest op maat worden gemaakt. Werd al een maand eerder geleverd dan was gepland. Kwam erg goed uit. Netjes en compleet afgeleverd. Was niet de goedkoopste luifel maar wel kwaliteit en supernetjes.

Top bedrijf.

Snelle service. Snelle respons op mails. Goede producten, grote keuze

Goede, snelle, service.

Op verzoek de bestelling direct verzonden en ruim op tijd bezorgd. Heel goede service!

Helaas geen garantie

Ik heb onlangs een COLEMAN MALUTI 3 BLACKOUT TENT gekocht, 3 weken gebruikt en een keer 6 of 7 op- en afgebroken. Bij de laatste keer afbreken zag ik een scheur in een van de tentstokken hierdoor kon hij niet meer opgezet worden. Navraag bij Bax Totaalrecreatie bleek ik als garantie een nieuwe tentstok te mogen kopen, garantie bestaat kennelijk niet in de tentenhandel bij BAC Totaalrecreatie? Als bij een simpele nieuwe auto na 3 weken het raam open en dichtdraaien het hengels afbreekt zou niemand dat accepteren.

Accuraat, heldere communicatie en komt de afspraken na.

Tijdens ons bezoek aan Bax werden we goed geholpen en konden de bestelling plaatsen. Levering exact volgens afspraak. Communicatie is helder en duidelijk.

Vriendelijk, snel

Prima geholpen, hoewel zelf verkërd besteld.

Uitstekend snelle levering.

Artikel snel gevonden en besteld, ook snel geleverd zeer tevreden.

Ondanks dat op de site stond dat de tent voorradig was, konden ze deze niet gelijk leveren. De communicatie hierover was goed. Al na enkele dagen werden we geïnformeerd dat de tent weer voorradig was en is deze opgestuurd.

keurig

prettig, keurig en snel

Probleem goed en snel opgelost

Ons pakket was in eerste instantie foutief in Duitsland terecht gekomen, maar na twee extra werkdagen op ons huisadres bezorgt.

Prima service en levering

Het bestelde kwam als afgesproken op tijd.

Loo 22

5571KR Bergeijk