Prefect

Snelle levering en correct , goede opvolging van de levering.

Snelle correcte service!

Bestelling ging vlot, goederen snel geleverd! Ik ben zelf iemand die al enige tijd een vast assortiment aan Herbalife goederen gebruikt. Ik mis wel soms wat proevertjes of stalen van andere producten. Kan alleen maar in jullie voordeel werken, want als het bevalt, bestel ik deze ook.

Top service , snel geleverd

zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

vlot bestellen...snel geleverd en tiptop in orde !

Zeer vlot

Goed geholpen, bezorgd dat het juiste gebruik van de producten gekend is. Duidelijke site

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering die altijd juist is

Perfecte afhandeling

Depuis 4 mois, vos produit ralenti la faim

Depuis que j utilise vos produit je ne sent meuix

Prachtige afhandeling , Steeds opnieuw vlekkeloze levering.

Dankjewel voor je prima service. Snelle levering tegen goede prijzen.

Top vendeuse

Service d envoi et livraison super rapide.

Het is lekker

Het is Lekker ik doe wat verschillende fruit bij bannaan en appel vind lekker EN alles op tijd geleverd top

Topservice

De prijzen zijn zeer goed. Ik ga bewust niet naar een ontbijtclub in de buurt omdat hun prijzen veel hoger liggen. Korting heb ik bij jullie wel nog maar 1x gehad. Levering is snel en correct.

Correcte levering.

Correcte en snelle levering. Met een gratis schepje erbij. Bedankt

altijd correcte afhandeling

De prijs is altijd de laagste ten opzichte van andere online shops Je komt nooit voor verrassingen te staan Eerlijke Online Shop

Snelle levering van mijn bestelling, op 3 dagen had ik mijn producten Netjes ingepakt, Producten zijn top!

Très bon produit

Très bon produit pour le régime

Mooi op tijd

Alles in orde mooi op tijd geleverd dank je wel daar voor

Tres bon produit qui remplace le repas

J en boit un chaque matin et alimentation saine ave aussi, j est rien a dire de negatief, suis meme cureuise de decouvrir autre produit de chez vous

Ik ben helemaal tevreden over mijn eerste bestelling in deze Herba online shop.

Duidelijke site, correcte levering, goede pridukten die ik besteld heb.

Snelle en nette leverling

Ik ken Herbalife al jaren en blijft voor mij de beste manier voor een mooie start van men dag. Eerst een lekker tasje thee gevolgd door een heerlijke shake

Vlotte levering

Producten worden snel geleverd

Lekkere shakes

De smaken zijn lekker, het mengt goed en ik heb geen honger. Jammer dat er geen maatlepel bij zat en ook geen shake-beker. Die heb ik apart nog bijgekocht. Verder voorlopig prima product.

Zondagvoormiddag besteld, dinsdagmorgen geleverd. SUPER-ervaring!

Ben zeer tevreden over de producten die ik bestel. Snelle levering en korting, Ik kan de evenwichtige maaltijdrepen aan iedereen aanraden. Houden mijn gewicht op peil.

Kruisweg 580

2132CG Hoofddorp