Gebruiksvriendelijke website, mooie prijzen en snelle levering

Snelle levering en correcte prijzen

Snelle en correcte levering

Tevreden over zowel product al levering.

Snelle levering en correct

Zeer vlotte service

Correcte prijs en snelle levering!

Duur en aan deur gezet

Mijn pakket koste over de 160euro en dpd gewoon aan de deur buiten gezet. Voor hetzelfde geld was het pakket gestolen. Ik heb een mail gekregen wanneer dpd kwam maar op mijn werk kan ik mijn mails niet lezen. Mijn buurvrouw zette gelukkig het pakket met haar binnen tot ik thuis kwam. Toen ik het openmaakte was ik wel teleurgesteld dat er geen schaker bij zat. Ook een maatje zat er niet bij. Wel rap aan huis gebracht. Na 4 dagen al.

Goede stok achter de deur

Gebruiksvriendelijke website en correcte levering.

Goeie website en snelle afhandeling van de bestelling. Alleen spijtig dat ik de dag nadien op de hoogte werd gebracht van een solden actie die ook al actief was tien ik mijn bestelling heb geplaatst maar die niet automatisch werd toegepast. Finaal heb ik dus niet van de prijskorting, extra spaarpunten en starterskit bij een eerste bestelling kunnen genieten. Misschien kan Herbalife mij dit alsnog toekennen?

Horrible

Wanted to cancel my order as it wasn't dispatched yet but they totally ignored my email and sent it anyway, so i refused to take it and turned it back. Next day I get a phone call telling me they won't accept the return because it's food eventhough the package was never touched and it stated clearly on their website that you can return goods within 14 days .... They never called back again or refunded me or anything.

Werkt altijd perfect z’n correcte levering

Ik krijg mijn bestelling altijd correct binnen de 2 dagen thuis geleverd.

Coreccte levering

Ik ben tevreden over de prijs en de levering was stipt. Ook mogelijk tot vragen van uitleg

Correcte prijs en snelle levering

Correcte prijs en zeer snelle levering Gemakkelijke website niets op aan te merken

Alles vlot besteld online en snel geleverd op het aangegeven adres , bedankt voor de service en doe zo verder....

Website is gebruiksvriendelijk en de levering erg snel.

Snelle en goede service

Heel goede service

Altijd correcte en snelle levering en goeie producten

goede en snelle service

zeer tevreden en goede prijs kwaliteit

Supper

Snelle levering en prijselijk

Snelle levering leuke kortîng

Heel positief. Snelle levering

Snelle service en correcte afhandeling van de bestelling.

super

snelle service + goede producten + goeie prijs

Goed en niet goed

The good thing is it’s cheaper compared to other dealers, the minus point is after you ordered few times ypu get a message that you can no longer ordered because you need to order the product to the person that ypu get the product first, my purpose of using the product is to keep my weight in balance and I don’t have any plan of doing business with it. I am happy I can get it cheaper

Niets te klagen

Heel vlot en duidelijk verloop op de site en goeie prijzen. Levering gebeurde na een paar dagen met DPD en netjes binnen het aangegeven leveringsperiode. Bij de meeste transportbedrijven moet je bijna heel de dag thuis zitten wachten, bij deze hadden ze voorspeld van levering rond de middag en was effectief zo!

heelgoed

ja

Correct

Alles was goed verlopen alleen problemen met de levering het courier bedrijf is een ramp!.. zelf assistentie moeten bellen 070 nr.. extra betalen omdat levering niet op afgesproken tijdstip verliep ... en dan pas een dag nadien geleverd op een ander adres..dus niet happy met transport service ... wel blij met produkten van Herbalife

Kruisweg 580

2132CG Hoofddorp