Super bedrijf.

Verfvoordelig raad ik iedereen aan, snelle levering van alle merken verf, die veel goedkoper zijn.

Super snelle levering keurig verpakt .top!!

Geweldig service...

Top snel geregeld en verzorgd.

Bestelling zoals verwacht. Netjes verpakt, snel geleverd en goed prijs!

vlot en helder

Snelle bezorging, prima prijs!

De verf die we zochten had hier de beste prijs. Keurig de volgende dag geleverd. Netjes verpakt.

Top! De website voor verf!

Altijd snel en heeft bijna alles voor een juiste prijs.

Mijn ervaring was goed.

Mijn ervaring was goed. Vond het alleen jammer dat jullie tussen kerst en nieuw jaar dicht waren en dat ik daar pas achter kwam toen ik de bestelling geplaatst had en op de blauwe link geklikt had. Zou het in het vervolg eerder aangeven

Snel en duidelijk

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en betalen. Levering kan op afspraak.

Goede en snelle levering

Goede prijs kwaliteit en snelle levering. Product is top

netjes en snel en vriendelijk ook aan telefoon

aan de kernwaarden die op de website staan wordt helemaal voldaan.

Geweldig en snel

Verf gekocht van Sigma, prijs goed, snelle levering.

Voordelig en na 1 dag binnen

Zeer goed!

Snelle levering, zorgvuldig (specifiek erop geschreven hoe dozen neergezet moesten worden, helaas had de bezorger het niet zo gedaan.. gelukkig goed verzegeld dus geen lekkage van verf)

Super goed

Bar en boos

Ver 2 dagen later geleverd dan zou moeten en heb opgebeld waar mijn factuur is ook deze nog steeds niet ontvangen nadat ik hier al over gebeld had,

Bestelling en levering volledig zoals verwacht aan scherpe prijs.

Redelijk grote bestelling, in 2 keer geleverd, alles volgens verwachtingen.

Bij problemen met vervoerder probeert men deze goed op te lossen

Denk dat de verpakking kwalitatief beter kan

in 1 woord perfect

Snelle levering en goede prijs

Mijn ervaringen zijn goed

Service is geweldig

Mijn fout: Ik had van de bestelde verf het verkeerde kleurnummer opgegeven. Werd gelijk de volgende dag gebeld door Verfvoordelig en gezamenlijk hebben we e.e.a. opgelost. De volgende dag had ik de verf in huis. Zelden bij een on-line-winkel zo een fantastische service meegemaakt.

Super snelle levering en niet duur.

Snel geleverd !

Goede levering

Juiste verf op de gewenste datum ontvangen. Fijn.

Over Verfvoordelig.com

Klant staat centraal Bij Verfvoordelig B.V staat de klant altijd centraal. Wij werken immers voor u. Uiterst zorgvuldig gaan wij aan de slag om uw project naar tevredenheid te realiseren. Kernwaarden Onze kernwaarden weerspiegelen waarvoor wij staan. De belangrijkste kernwaarden zijn: Betrouwbaar Professioneel Resultaatgericht Servicegericht Deskundig Dit is waar we met veel trots voor staan!