Heel prettig elke keer weer

Levertijd te lang

Op de site stond dat de spullen die ik besteld heb de volgende dag geleverd zouden worden Tot 23:00 zitten wachten en om 22:45 bericht dat er niet geleverd word Vandaag weer wachten vreemde levertijd 17:00/23:00 Heb jullie volgens levertijd juist uitgekozen Had het beter 14/04 in de winkel kunnen halen was ik nu al bijna klaar geweest met het schilderwerk

snelle levering voor deze tijd

mijn man is schilder en de havep broeken die bij hem het beste zitten zijn slecht te verkrijgen voor een betaalbare prijs gelukkig vond ik de site van jullie en zag dat zijn type havep broeken bij jullie nog verkrijgbaar waren

Snelle levering, zeker voor deze tijd 😊

Goede en snelle service

Wel twee keer aanvraag beoordeling ,nog steeds geen levering

IK heb een Altrex stabilisatiebalk besteld . Tot op heden (Ruim een week )niets meer gehoord of gekregen . Alleen twee keer een verzoek tot beoordeling!!

Tot nu toe niet zo goed

Ten eerste, ik word nu afgevraagd te beoordelen, terwijl ik nog niks ontvangen heb. Heb gebeld voor vraag over bestelling, zou terug gebeld worden, ma niks gehoord. Heb t zelf nog ma paar keer gebeld, voicemail ingesproken. Ik wacht af, hoop dat ik bestelling gauw ontvang, en hoop dan opnieuw een beoordeling te mogen geven.

Order veel te laat nog steeds niet ontvange 5 dagen na bestelling

Slecht juist hier besteld vanwege de levertijd van max 2 werkdagen na 4 nog niks binnen of bevestiging van onderweg zijn van pakket. Ben dan absoluut niet tevreden omdat ik het product nodig ben nu ik een aantal dagen vrij heb.

Onbetrouwbaar

Gesloten, terwijl volgens de openingstijden ze open zouden zijn. Slecht telefonisch bereikbaar. Als excuus wordt corona gebruikt, Dag van te voren nog een mail gestuurd met vraag of men open is, antwoord nooit gekregen. Een bericht op de deur hangen dat men wegens omstandigheden oid gesloten is,is ook te veel gevraagd.

Waardeloos ! Nog steeds niets ontvangen.

Vier december mijn blik beits besteld van 2.5 liter. Het is nu vrijdag avond 10 december en heb alleen een enquette ontvangen maar helaas niet mijn beits.. Nu moet ik invullen wat ik van dit bedrijf vind. Bij het bestellen stond twee tot drie dagen levertijd. Nu zal het corona virus wel de schuld krijgen. Ik zou zeggen pas je levertijd aan op de site . Ik had het achteraf beter in de winkel kunnen kopen. Dan had ik met Pasen mijn schutting kunnen doen. R Donkersloot uit Spijkenisse.

super

goedkoopste en snel geleverd, ook in Corona tijd

Ik heb na 6 dagen nog geen verf en toebehoren!

Op de site stond dat de spullen die ik besteld heb de volgende dag geleverd zouden worden. Tot op heden nog steeds niks ontvangen. Post-nl heeft nog niks ontvangen staat er ik de app.

Netjes geleverd

Bestelling netjes ingepakt en bezorgd

Heb niets ontvangen

Geen product ontvangen

correcte levering

Concurrerende prijzen en correcte levering.

Goede kwaliteit, redelijke prijzen en snelle levering.

Alles gaat goed!

Teleurstellend.

Ik heb op 18 mrt mijn bestelling gedaan en tot op heden nog niets ontvangen. Gisteren heb ik tel.contact gehad met een medewerker en ook deze meneer vond 2 wkn wachten aan de lange kant. Hij zou contact met de fabrikant opnemen en mij dezelfde dag laten weten hoe de zaken ervoor staan. Helaas heb ik gisteren Ên vandaag niks gehoord. Een teleurgestelde klant.

Snel en goed!

Na een dag in huis.

Goede verf voor mooie prijs

Super snel geleverd

De verf die ik besteld had ontving ik al de andere dag. Gezien de corona crisis boven alle verwachting. Pakket veilig en goed ingepakt. Ontzettend tevreden Elly

Verf was snel geleverd. Echter wel 1 verbeterpunt. Ik had twee verschillende artikelen besteld. Het ene artikel kwam een dag later, dus ik dacht dat de helft van mijn bestelling was vergeten. Dit kan beter worden gecommuniceerd.

Prima in orde, iets langere levertijd, waarschijnlijk door post.

Product in goed staat ontvangen, alles in orde.

Duidelijke site, makkelijk te bestellen

TOP!!!!

Perfecte en snelle levering.

Besteld en de andere dag in huis, super!

Gyroscoopweg 120

1042AZ Amsterdam

206673070

Over Verfvoordelig.com

Klant staat centraal Bij Verfvoordelig B.V staat de klant altijd centraal. Wij werken immers voor u. Uiterst zorgvuldig gaan wij aan de slag om uw project naar tevredenheid te realiseren. Kernwaarden Onze kernwaarden weerspiegelen waarvoor wij staan. De belangrijkste kernwaarden zijn: Betrouwbaar Professioneel Resultaatgericht Servicegericht Deskundig Dit is waar we met veel trots voor staan!