Goed, snel en duidelijk

Goed, snel en duidelijk, je wordt continu op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling

Verf was zeer goed ingepakt. Op kleur besteld en de volgende dag in huis.

Men levert niet wat volgens de website op voorraad is.

De beschrijving op de website van een RUPES product bleek geheel fout te zijn. Betrof een RUPES koffer met een slang en turbo filter. Bleek alleen een lege koffer te zijn. Product was ook opeens niet leverbaar. terwijl het op de website op voorraad stond. men gaat de website aanpassen. Ik krijg excuses voor fout. Men reageert niet op mijn vragen per email. Ik moest zelf bellen. Ik heb mijn order geannuleerd. Erg teleurgesteld.

Zit nog op mijn verf te wachten

Dinsdag voor 12 uur besteld, niet dezelfde dag binnen wat wel volgens de webside gebeurt, dag erna nog niet geleverd. Donderdag gebeld, ja wordt vandaag nog geleverd, zit er nu nog op te wachten. Loop 2 dagen achter op schema

Snel. Zorvuldig

Mijn verf was de volgende dag bezorgd. En heel goed verpakt. Met 2 roerstaafjes erbij.

Supersnel en een scherpe prijs!

Gegoogled op bankirai vlonders schoonmaakspul en olie. Qua prijs had Verfvoordelig het beste aanbod. Besteld en donderdagochtend al in huis. Dus donderdagmiddag al aan de slag.

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag alles bezorgd. Snelle service! Echt perfect,

Snelle service, perfect!

Ik heb de spullen niet ontvangen

Woensdag heb ik de bestelling gedaan en nu zaterdag 10.00 uur heb ik ze nog steeds niet.

nette site, snel gevonden wat ik zocht.

Ging even wat fout met de link van de bezorging maar even gebeld en het werd ons uitgelegd. Spullen kwamen binnen!

Perfect goede bezorging en oed en veilig verpakt.

Onze eerste bestelling is gewoon perfect uitgevoerd en zal zeker niet de laatste zijn. buitengewoon perfect en correct.

Perfect zoals wij hadden gehoopt.

Dit was onze eerste ervaring met Verfvoordelig en zeker niet onze laatste. Zending op de afgesproken dag en zo goed en veilig verpakt daar kunnen vele bedrijven iets van leren. Een 10 met een griffel.

Snelle levering en doen wat ze beloven!

Doen wat ze beloven

Snelle levering van hetgeen ik besteld heb.

Doet de naam eer aan

Prima shop met goede producten. 2 minpunten 1 op de site staat dat vanaf 45 euro geen verzendkosten betaald hoeven worden. ik bestelde voor 45 +++ maar moest toch verzendkosten betalen. 2 ik heb hierover een comment geschreven in de opmerking box en er werd niet op gereageerd

Prima internetwinkel.

Duidelijke website, wat lak besteld, ging allemaal vlot. Bezorging was ook vlot, maar de blikken kwamen flink beschadigd aan, Verfvoordelig.com heeft dit netjes opgelost!

hier bestellen, niet verder kijken!

Na rondgesnuffeld te hebben, Bleek verfvoordelig een van de goedkoopste. Zowel voor particulier als ook zakelijk. Op site was iets niet voorradig. Dus een mailtje gestuurd, en alles werd in notime geregeld. Verfvoordelig is erg klantvriendelijk. en indien nodig wordt je voorzien van advies. Top!

Snel en de goedkoop

Gewoon goed !

Snel en goed

Bestelling was snel geplaatst. Goederen kwamen overeen met bestelling. Ik had met vergist in de leverdag. Ze hebben toen de leverdag naar voren gehaald. Daarvoor dank!

Snelle levering. Informatie over de levering via de mail was goed. Profesionele verf die goed strijkbaar is en mooi glad trekt, laat bij gebruik van een kwast geen strepen na. Verbruik is ook minder dan bij andere profesionele verven.

Goede prijs en supersnelle levering

Prima kwaliteit verf, op kleur laten mengen, de kleur is exact gelijk aan het bestaande schilderwerk. Zeer snel geleverd, zelfde dag als de bestelling

Snel en goed

Same day delivery!

Prima bedrijf snelle levering!

Verf besteld, snelle levering tegen een scherpe prijs.

prima, niets negatiefs over te melden

prima, niets negatiefs over te melden

Besteld volgende dag de verf al in huis. Top.

Helemaal top! Superservice, echt een aanrader!

Wat een service, eind van de middag besteld en de volgende ochtend al geleverd! Top!

Gyroscoopweg 120

1042AZ Amsterdam

206673070

Over Verfvoordelig.com

Klant staat centraal Bij Verfvoordelig B.V staat de klant altijd centraal. Wij werken immers voor u. Uiterst zorgvuldig gaan wij aan de slag om uw project naar tevredenheid te realiseren. Kernwaarden Onze kernwaarden weerspiegelen waarvoor wij staan. De belangrijkste kernwaarden zijn: Betrouwbaar Professioneel Resultaatgericht Servicegericht Deskundig Dit is waar we met veel trots voor staan!