Pluspunten
snelle en goede levering tegen concurrerende prijs.
Verbeterpuntenik zou het zo niet weten.
bedankt voor de feedback Vr Grt Verfvoordelig
Bij een blik verf een roerhoutje oid toevoegen, of een blikopener bij meerdere blikken verf.
bedankt voor de feedback Vr Grt Verfvoordelig
Pluspunten
snelle correcte levering. prijs prima. de verf zelf heb ik nog niet gebruikt dus daar kan ik nog geen oordeel over geven maar sikkens rubbol xd high moet goed zijn
Verbeterpuntengeen
bedankt voor de feedback Vr Grt Verfvoordelig
Pluspunten
Zeer snelle levering en keurig verpakt. Netjes te woord gestaan door medewerker.
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere communicatie naar klant: Ik heb 2,5 liter sigma verf besteld en verfvoordelig heeft 2 liter geleverd. Na mijn email bleken de 2,5 liter en 0,5 liter niet op voorraad. Dit werd zonder excuses medegedeeld... En dus ook niet netjes dat er niet overlegd is voordat ze mijn bestelling versturen... heb om een telefoonnummer gevraagd om hierover te bellen. Op dit verzoek kreeg ik geen antwoord dus heb ik een mail gestuurd om mijn geld terug te laten storten. Hier reageerde Yuliyan wel meteen op... nu dus maar ergens anders halve liter extra bestellen. Erg irritant als je midden in een verbouwing zit....
Geachte Wij doen ons best binnen 24 uur te leveren. Excuses voor het opgemaakt
Pluspunten
Duidelijke website Prima afhandeling van de bestelling
bedankt voor de feedback Vr Grt Verfvoordelig
Pluspunten
transport bedrijf was het pakketje kwijt, is direct opgepakt door het bedrijf verf voordelig en opgelost! Dik compliment!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
verf besteld volgende dag in huis...prima
Pluspunten
keurig op tijd, netjes verstuurd.
2 blikken verf besteld en beiden blikken met een deuk ontvangen. Gezien doos niet was beschadigd stel ik voor dit soort blikken niet klakkeloos te verzenden
Hallo helaas post.nl zijn niet zo voorzichtig met de dossen. excuses voor het ogenmaakt
Pluspunten
Doen wat ze beloven
Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
Ze leveren maar niet de goede kleur. Daarna nemen ze de telefoon niet meer op.
VerbeterpuntenBereikbaarheid is zeer zeer slecht. Verder leveveren ze niet het juiste product
Geachte helaas door de drukte wordt ook foutjes gemaakt , en wij proberen ook elke telefoon optenemen en goede service en advies aan onze klanten te geven,helaas soms lukt het niet. Excuses voor het ongemak
Pluspunten
Snel en Niet duur
Pluspunten
Uitstekende bezorging en kwaliteit verf van Sikkens
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door
Pluspunten
Betrouwbaar laagdrempelig te contacten!
Pluspunten
Assortiment en prijzen zijn prima. De bestelling is op tijd en goed verpakt bezorgd. Echter niet met de juiste artikelen! Een rol tape van 9 euro besteld, en er een van 2 euro ontvangen!
VerbeterpuntenOndanks herhaaldelijk e-mailen, reageert dit bedrijf niet. Het gaat niet om veel geld, maar ik vind het onfatsoenlijk om niet op mail te reageren, terwijl zij een fout hebben gemaakt door de verkeerde spullen te versturen. Erg jammer, en voor mij de laatste keer voor verfvoordelig.nl
Gyroscoopweg 120
1042AZ Amsterdam
Klant staat centraal Bij Verfvoordelig B.V staat de klant altijd centraal. Wij werken immers voor u. Uiterst zorgvuldig gaan wij aan de slag om uw project naar tevredenheid te realiseren. Kernwaarden Onze kernwaarden weerspiegelen waarvoor wij staan. De belangrijkste kernwaarden zijn: Betrouwbaar Professioneel Resultaatgericht Servicegericht Deskundig Dit is waar we met veel trots voor staan!