Pluspunten
Zeer snelle en acurate levering
Pluspunten
Geen een
VerbeterpuntenHoe kan ik dit bedrijf beoordelen als ik wel al betaald heb maar nog geen spullen geleverd heb gekregen?
Pluspunten
Zondag besteld, dinsdag al in huis.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
gunstige prijs, geen verzendkosten boven bepaald bedrag
Verbeterpuntende geleverde goederen waren beschadigd door het vervoer. Beter sticker plakken "voorzichtig, breekbaar" of een betere vervoerder kiezen. Dag later dan aangekondigd geleverd.
Pluspunten
Goede hulp aan de telefoon. Bestelling al de volgende dag ontvangen.
Pluspunten
Snel en duidelijke in uitleg op site en levering
VerbeterpuntenKwaliteit nog niet getest dus daar nog geen mening over.
Pluspunten
Pluspunten
Niks negatiefs
VerbeterpuntenGeen mening
Pluspunten
Zie beoordeling.
VerbeterpuntenVoor mij niets.
Pluspunten
Zeer scherpe prijs. Snelle levering.
VerbeterpuntenJammer,dat ik geen email van de verzending heb gekregen. Daardoor wist ik niet wanneer,of hoe laat de zending aankwam.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe mail voor het verzenden kwam wat aan de late kant.
Pluspunten
Ik heb mijn bestelling gedaan ,en het is de volgende dag rond 12 uur afgeleverd !...TOP !!!
VerbeterpuntenWat fijn was geweest,is dat als er verf wordt besteld, zoals in mijn geval, jullie er dan een of twee roerstokjes bij zouden doen. kost jullie bijna niks, maar staat veel service gerichter en vriendelijker.
Bestelling voor 12.00 in de middag gedaan, de volgende dag niet ontvangen. Afspraak is afspraak..?
Pluspunten
super snelle levering! zondag besteld, maandag in huis.
Gyroscoopweg 120
1042AZ Amsterdam
Klant staat centraal Bij Verfvoordelig B.V staat de klant altijd centraal. Wij werken immers voor u. Uiterst zorgvuldig gaan wij aan de slag om uw project naar tevredenheid te realiseren. Kernwaarden Onze kernwaarden weerspiegelen waarvoor wij staan. De belangrijkste kernwaarden zijn: Betrouwbaar Professioneel Resultaatgericht Servicegericht Deskundig Dit is waar we met veel trots voor staan!