Lekker snel

Snelle levering. Goed geregeld!

Goed meedenken

Heb al diverse mensen door gestuurd

Een echte amsterdammer die je helpt op een leuke attente manier

Goede afhandeling van klacht

Goede erkenning en afhandeling van klacht. Snelle levering. Goed verpakt.

goede en snelle levering

Snel en netjes

Netjes en snel de muren glad

Harde en nette werkers, perfect resultaat!

Harde en nette werkers, perfect resultaat!

VAKWERK!

Na waterschade moest het behang verwikderd worden van 1 muur en heb ik besloten om de gehele huiskamer behangvrij te maken en te laten stucen. De stucadoor van stucadoorsplein ( Nazar BV) heeft geweldig werk geleverd. Tijdens het stucadoren werd ik enthousiaster en enthousiaster. In 1 woord geweldig! Het is niet de goedkoopste ( ik had zo'n 6 offertes ) maar het is het geld dubbel en dwars waard.

niet geleverd wat is besteld, reageren niet op bericht

niet geleverd wat is besteld, reageren niet op bericht

Stk

Top stukadoors ...

gisteravond gebeld kwamen vandaag en zijn bijna klaar met het stukadoren.. woonkamer, gang en 2 slaapkamers... mega top

Prima stukers, beetje lastig te plannen

Stukers kwamen 4 dagen na de afgesproken datum pas, terwijl dit 2 maanden ervoor al was afgesproken, beetje jammer. Maar keiharde werkers en prima stukers ! Kan ze aanraden, maar let op de planning....

Snel goedkoop

snelle levering en goedkoper dan bouwmarkt

Goede verf voor een mooie prijs.

De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Perfect!!

Goede levering maar niet compleet

De bestelling bleek bij aflevering niet compleet. 2.5 liter besteld en betaald en maar 2 liter gekregen. Telefonisch niet bereikbaar en moet nog steeds wachten op het antwoord via de mail.

Onbereikbaar en geen levering

verf besteld, stond op de site als leverbaar en aanwezig. Betaald en krijg vervolgens mail dat de verf op aanvraag bij de leverancier is. Kan 2 tot 4 dagen duren. Oke geen probleem. Nu 10 dagen verder nog niks, gemaild voor geld terug, geen reactie. Gebeld, wordt niet opgenomen. Ik raad deze site ten strengste af!!! Waardeloze service, betaal liever de volgende x ergens anders meer dan dit gedoe en nog geen verf!!!!

Prima levering en goede prijs

Gewoon geen gedoe!

Helaas latere levering dan verwacht

Ik had ruim voor 21.00 besteld zodat het (volgens de site) de dag erna geleverd kon worden omdat ik de verf de volgende dag nodig had. Uiteindelijk na een mail en drie dagen verder werd de verf bezorgd. Dat zag er verder Goed uit.

snelle levering in goede verpakking

Ik heb al eerder besteld bij Verfvoordelig en dat is mij goed bevallen. Ook nu weer tevreden: makkelijk te bestellen op de site (ruime keuze), snelle levering zonder beschadigingen.

nette levering na 2 dagen, niets mis mee

Levering niet nagekomen

Bij bestelling stond dat het product op voorraad was. Na bestelling ontving ik een mail dat het product niet leverbaar was, maar binnen 2-4 dagen alsnog verstuurd zou worden. Na een week heb ik zelf contact opgenomen en bleek dat het product nog bij de fabrikant besteld moest worden. Daarom heb ik de bestelling laten annuleren. Erg jammer dat afspraken niet nagekomen worden.

Zeer volte levering.

Snelle levering.

Tevreden

Verf 1 dag later bezorgd. Bijproduct niet leverbaar (bleek uit pakbon) Communicatie onduidelijk daarna, maar wel (na mail mijnerzijds) beantwoord met oplossing geld retour. Binnen 2 dagen geld retour! Dat getuigd van correctheid.

Je kunt wel bestellen via internet, maar product is niet aanwezig

Systemen koppelen

Redelijk

De bestelling was redelijk vlot binnen Prima maar niet compleet meteen gemaild maar geen reactie Als je klanten reactie toezegd binnen 24 uur en na een week nog niks hoort ben je niet goed bezig

Gyroscoopweg 120

1042AZ Amsterdam

206673070

Over Verfvoordelig.com

Klant staat centraal Bij Verfvoordelig B.V staat de klant altijd centraal. Wij werken immers voor u. Uiterst zorgvuldig gaan wij aan de slag om uw project naar tevredenheid te realiseren. Kernwaarden Onze kernwaarden weerspiegelen waarvoor wij staan. De belangrijkste kernwaarden zijn: Betrouwbaar Professioneel Resultaatgericht Servicegericht Deskundig Dit is waar we met veel trots voor staan!